בוקר טוב ושבוע טוב לכולם

רותי410

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב ושבוע טוב לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo20.gif

חבר'ה, מה קורה לכולם???? איפה אתם? תתעוררו!!!! מה מכינים היום?
 

cial 1

New member
בוקר טוב לך אני לבד כאן ונתקעתי עם העוגה של N

עם עוגת השיש של NAVA ובגללה קנקן מלה של תה שתיתי לי כול הערב נו כי לבד לא היה מי יחלוק איתי חבל הכול למען ההומור שלנו ואני אפיתי לי עוגה טארת כזאת של עצלנים רק השתי וערב? למה כי לא בא לי לרדדת כול רצועה ואז מה קורא זה מקבל צורה אחרת של סתם אצבעות טוב גם המרכיב לא יקר אז גם ההשקעה גם זה יש בחיים אם המרכיכים הרבה ויש שם כדי אז אין להתעצל לך לנמלה עצל? אחלה בוקר לך ענתי41 ולכולם
 

cial 1

New member
בוקר אור לך לכולם אני חשבתי שיש בלבול?בפורום

אמש בצאת השבת נדם לו הפורום היום בבוקר מה חיפשתי רק את הוקר טוב של יוכילה שלנו ולא היה אני חשבתי שיש לי טעות בכניסה לפורום צקווה מאוד שהכול בסדר אלך יוכילה כי את חסרה הרבה גם לרגע
פה את הרבה.
טוב לכולם בוקר הכי ניפלה
ומתוקי חני
 

pirge

New member
היום מכינים פיצה מאטריות../images/Emo140.gifצהריים טובים

פיצה כל בה מאטריות ו pirge [מצורף קובץ jpg] ו 22:34 | 13/09/07 פיצה כל בה מאטריות תכינו פיצה אטריות חגיגה לכל המשפחה מאת:פירגה חבילה אטריות רחבות 400 גרם מבושלות לפי הוראות היצרן מוסיפים לאטריות : 2 ביצים + 2 כפות קטשופ + 4 כפות שמן קנולה + מלח,פלפל שחור. שוטחים בתבנית משומנת. מצמידים ומהדקים גם לדפנות התבנית. מערבבים בכלי: 2 רסק עגבניות קטנים 3 עגבניות מרוסקות בלי קליפה –או 3 כפות קטשופ----- או לשלב קורט סוכר 4 כפות שמן זית 2 שיני שום כתוש מלח פלפל שחור כדאי להוסיף כמה כפות שמנת מתוקה מכל סוג שיש בבית מורחים על האטריות באופן שווה. עושים כמה גומות עד לקרקעית התבנית כדי שהרוטב יכנס מעט פנימה. מפזרים כ-300 גרם גבינה צהובה מגוררת מכל סוג שאתם אוהבים (אפשר להכניס חלק מהגבינה לאטריות) להוסיף לטעם/קישוט: טונה : אורגנו: זיתים: בצל פרוס- אפשר לטגן : עגבניות פרוסות: או שרי: פטריות:פלפלים: נקניק: ביצה עין: וכו'.. אופים בחום 170 מעלות עד שהגבינה מבעבעת הערות:טעים ומיוחד תהנו
 

cial 1

New member
נכון גם טעים וגם צורה. אני אביא לך

אני אזמין את הכינותי מראש בתיה עוזיאל היא ממש על היצה נתנה מהראשונים בעולם את הזית לעין אבל זה מגרה ורשמתי את המתכון מודה לך PRUGE ורשמתי לך ליוכי ועננה את הפתיר תרד כרבי בשמן זית נטו זה בריא מחמם בימים אלה יש עוד דברים מחמים גם מרק תרד קל עם פיתה זה טעים כאשר נישאר מהמרק מסירים את המים אוספים את התרד ומורחים על הפיתה החתוכה בצד הדק ומעת תוספת של טיטוף שמן זית או חמאה אם לא בישלנו את המרק עם בשר רק לבד ואאת החתיכה של הפיתה המרוחה פשוט על תבנית חמה של מתחת או על התנור הדולק או בתנור מה שנוח לכם זוכרים את תנורי הנפט היה מקום בוא להניח גם פנג'ל מים אז על זה נקי גם ניתן להכין זה כמו טוסט אבלעם טעם של עוד ואתו הדבר עם זעתר ושמן זית זה הנשנושים הטובים הכי םשוטים כאשר זה חם יש אפשרות להוסיף גבינה וכך זה גם חלק בארוחת הערב גם ילדים אוהבים זאת אגז צנור נפט היום עולב כמעת כמו מזגן קטן הכוונה נהיפים טוב זה התוספות של הרוב בנו באהבה להכול.
 
למעלה