בוקר טוב ושנה נהדרת לכולם!

ritosh

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב ושנה נהדרת לכולם!

טלי, איך את מרגישה? מה קורה עם היד? מחכה לעידכון גם בקשר למחקר שאת משתתפת בו. גאיה, רק עכשיו ראיתי את הסיפור שלך עם הכרוב. אין מה לצחוק על זה. הכרוב ידוע ברפואה העממית בתכונה המופלאה שלו לספוח נוזלים וחום מרקמות בגוף! נשים אחרי לידה, שלא יכולות/רוצות להניק, מייבשות את חלב האם עם עלי כרוב! הרבה יותר טוב ויעיל מכדורי ההורמונים ליבוש החלב. בדוק מנסיון אישי. לי יש עוד תרופת סבתא מ ע ו ל ה לכאבי פרקים, גב ואוזניים.מחממים 2 כוסות מלח גס(מלח בישול) במיקרו או במחבת יבשה. מחממים עד שזה לוהט לוהט. שופכים את המלח החם לציפה של כרית,או לכל בד גדול אחר, ושמים בזהירות!!!על המקום הכואב. אם צריך מחממים עוד ועוד.גם המלח ידוע בתכונה שלו לספוח נוזלים. אפשר למחזר את המלח המחומם להרבה פעמים.הוא לא מאבד את התכונות שלו בשימוש חוזר. עוד טיפ לכאבי פרקים. במיוחד לכפות ידיים ורגליים. מחממים בסיר לחום שאפשר לטבול בו בלי להיכוות,מים עם מלח עד שהמלח נמס. על כל כוס מים מוסיפים 1 כף מלח. לא משנה דק או גס. שופכים לכלי מתאים וממתינים 20 ד´ בערך או עד שהמים מתקררים. רצוי לעשות 2 ביום למשך שבוע. אפשר להשתמש במים המומלחים רק לאותו היום. זהו. בתקווה שלא תצטרכו להשתמש בטיפים האלו....
ריטה.

gaia20

New member
ריטה, תודה על הטיפים ../images/Emo24.gif

גם אני מקווה שלא נצטרך להשתמש בהם! היום הראשון של השנה נפתח ממש נחמד אומנם היה עומס במשרד, אבל זו היתה סיבה למסיבה היה ממש מצחיק עם כל החברה´ במשרד שלא תמיד רואים אותם כולם צחקו, למרות העומס של סוף\תחילת שנה... איך היה לכם היום הראשון של שנת 2003?

ל3

New member
לי היה ממש נחמד

בבית ספר היה שיגרתי ( או בעצם לא כי היה לי תקרית עם ילד שאיבד את הצפון והחל להכות ללא הרף ילד אחר וכול זה באמצע השיעור מחוץ לכיתה. פתאום שמעתי בכי ויצאתי ואיתי כל הכיתה. הייתי צריכה להחזיק אותו ואי אפשר היה להרגיע אותו כי הוא נכנס לעמוק) אחר כך הלכתי לקבל את הרישיון שלי שלצערי עדיין לא הגיע ונכנסה לי המשכורת הראשונה ( של חודשיים) כך שהייתה סיבה למסיבה.

למעלה