בוקר טוב חברים וחברות

Master Stav

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב חברים וחברות ../images/Emo42.gif

שיהיה לכם יום מדהים איך עברה השבת הגשומה ? איך הולך המשחק הזה ? איפה הייתם ומה עשיתם .....

MrCheff

New member
השבת שלנו

נסענו יום שישי לקיבוץ לחמי וחמותי (בצפון) כל הדרך היה גשם שוטף. לא הוצאנו את האף מהבית כל השבת כי היה גשם כל השבת (מלבד הפסקות קטנות מדי פעם) כל הדרך חזרה גם היה גשם...

akavishon

New member
כמו כל שבת... ביקורים אצל המשפחה

ולילדה כבר נמאס (ובצדק). שישי ערב - הורים שלי לארוחת ערב, אחרי זה אצל סבא וסבתא של אשתי, שם פגשנו גם את הבני דודים. שבת אצל ההורים של אשתי ואחרי הצהרים סתם היינו בבית ונהנו מהגשם שלא פסק לרגע. בין לבין, הילדים עזרו לי להכין עוגיות חמאת בוטנים.

hag70

New member
היתה שבת עמוסה../images/Emo178.gif

בששי היינו במסיבת יומולדת של בן של חברים במודיעין ואח:כ הלכנו שלושתנו למסעדה כדי לאכול משהו ארוחת ערב (היה פשוט מזעזע
) למחרת הייתי עם הילדה בבית ואחרי שהיא החלטיה שמשעמם לה ואף אחד לא רוצה לשחק איתה נסענו להורים שלי בירושלים והיתה שם חלק מהמשפחה אז היה ממש אחלה. חזרנו עייפים אך רצוצים

hag70

New member
היחס, היחס...

הזמנו מקום ל 8 בערב במסעדה שהכרנו בעבר בתור מקום חביב (היינו צריכים לאכול איפושהו א. ערב אחרי שהיינו אצל חברים והם לא יכלו לארח אותנו לארוחת ערב). הגענו ב8:15. חיכינו יותר מ 5 דקות שיושיבו אותנו. הזמנו מיד מנת פסטה לילדה שהיתה מאד רעבה ועיפה וגם לחם הבית כדי שיהיה מה לנשנש בינתיים וביקשנו שזה הדבר הראשון שיצא. כל זה קרה בערך ב8:27 אחרי תזכורות רבות הלחם יצא ב 8:45, המנות שלנו לכמה דקות אח"כ והמנה של הילדה לקראת 9:00 (וזה היה לא קל לגרום להם להוציא את המנות החוצה
). הילדה כמעט נרדמה על הצלחת (מזל שהזמנו לחם, שהיא יכלה לטחון כאילו אין מחר אחרת היינו כולנו מטפסים על הקירות). המנהל הגיע והתנצל והבטיח שהקינוח יהיה על חשבון הבית. את הקינוח לא הזמנו מעולם (זה כבר היה ממש התעללות בילדים חסרי ישע
) אבל את החשבון קיבלנו בלי שום הנחה או משהו שיביע חרטה. זהו

ronnm

New member
מקומות כאלה יכולים ממש לבעס

אולי פעם הבאה תזמינו גם את האוכל בטלפון

../images/Emo95.gifראינו את האחיין החדש שלי../images/Emo89.gif

היינו בארוחה אצל חברים, בהצגה עם הילדים וקינחנו בביקור של האחיין , האב, והאם.

למעלה