בוקר טוב...חלומות

• פותח הנושא DEL7
  • פורסם בתאריך

DEL7

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב...חלומות

האם ניתן, לדעתכם, לפרש חלומות עבור אדם אחר? האם בכלל ניתן או רצוי לפרש חלום? http://www.dreams.co.il/index.php/dream/dream/action/list/

דל - אפשר לפרש חלומות עבור אדם אחר...

ניתן כן, רצוי רק אם מישהו מבקש ובתנאי שאתה בטוח בידיעתך. ולא אם עברת קורס\סמינר לפני יומיים. חלום רבדים רבים לו. כלומר נדרשת הבנה עמוקה בנפש האדם ואם אפשר רצוי לבדוק יותר מחלום אחד אצל החולם, לגלות את המכנה המשותף בין החלומות, ולהבין מה ההתרחשות דרך אותו מכנה משותף. לא מאמין בפותרי חלומות שעובדים לפי נוסחה - נחש = פיפי. דלי = קקי.
יש חלומות של האדם עצמו בחיים אלה ויש חלומות שנושא החולם דרך מערך הגנטי שלו, ששייכים לאחר מאבות אבותיו הבאים לידי ביטוי כאן ועכשיו.

maysabel

New member
מסכימה..

וגם אני לא מאמינה בנוסחאות בעלות סמלים על פירושיהם הקבועים.. קיצר אפרים- נכנסתי לכאן לשאול-שמתי למטה סרט דיררררררררררר בלאאאק קח שעתיים ותצפה-או שאולי כבר ראית? החולמת הנצחית - אני :)

maysabel

New member
דרך הבטן..

יש לנו פה בפורום אחת שפותרת חלומות לא? או שרק פותרת חלומות קצרים וסותרת בחולמים הארוכים מה? מה???? שגם אני אשים חתימה ארוכה עם חלום קצר לקצת יחססססס????????? אוףף :(

eliya-l

New member
אופס' גם אני פותרת חלומות ../images/Emo188.gif

אבל רק לאחר שאני שותה לימונצ'רו

maysabel

New member
חח

הכוונה שלי למעלה הייתה צחוק טהור ולא התכוונתי אליי דווקא.. אלא לפרשות שבוע ארוכות..(וחינם אין כייסף)

מאיזוש - גיליתי תגלית מדהימה...../images/Emo13.gif

פרשות השבוע זה לא הפרוש של הפותחת בתבלינים, הן מעותקות ממישהי אחרת מאתר אחר, ויש בה מספיק חוצפה שלא להביא דברים בשם אומרם!

maysabel

New member
נו..חומר ממוחזר עדיף היום

עכשיו אני באמת משלחת אותך שוב לסרט שהבאתי-הלינק למטה.. קדימה-קח זמן של שעתיים ונשימה ארוכה :))

maysabel

New member
חחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחח אני לא מפסיקה לצחוק יא קרציה מה הבנת? לא התכוונתי ללינק בחתימה לבלוף שלי אלא להלינק למטה בשרשור אחר בהודעה ששמתי קישור לסרט שראיתי ולא לבלפוף שלי ד"א-מכיר את השיר DIO COME TI AMO? חח דודה שלי הייתה מתה עליו כשהייתי קטנטנה ..משהו משהו והמילים של השיר יפיפיות..אחח הנה לך ההודעה עם הקישור לסרט חחחח הנה הקישור

eliya-l

New member
נו באמת אפרים, הרי הכל אחד לא?

בושה וחרפה................. נראה לי שהגברת המדוברת אינה מסוגלת לכתוב דבר משלה וכל כולה זיופים רבים. פויהההה

אולי אפילו יותר קל

לפתור חלומות עבור מישהו אחר. שפותרים חלומות עבור עצמנו, צריך לפעמים להתעמת עם תכנים שיש סיבה טובה מאד לכך שהם נמצאים בתת-מודע העמוק ביותר. בכל אופן, הייתי מגדיר את החלומות, כשורשים השחורים של הבלונדיניות. מטאפורי כמובן. יעקב

לדעתי ../images/Emo13.gif

האדם החולם אמור "לפתור" עבור עצמו את החלום בצורה הטובה ביותר. שהייתי ילדה אמרה לי איזו דודה: "אל תספרי חלומות טובים לאף אחד אם את רוצה שיתגשמו" אני חושבת שכן אפשר לעזור לאדם לפתור את החלום לעצמו על ידי שאלות מנחות והכוונה.....כי לעיתים, החלומות שיכות לחיים של החולם וטרדות היומיום שלו... אבל אני ממש לא מתחברת לסמלים ולסימנים קבועים , למרות שיש מי שמתחבר מאוד לפרוש של רבנים, או לפרושים של פרויד. ערב-טוב אהבה אריאלה

maysabel

New member
האם יש חלום/ות

שברצונך לשתף? שחלמת והיית רוצה להבינם..או אולי "מטרידים" שחתמו חותמם חזק אצלך והם בראשך? האם חל שינוי אצלך במה שקשור לחלימה שלך?..אולי את חשה שיש בהם מסר כלשהו עבורך ורוצה להבין או/ו משקפים מצב נפשי/רגשי שלך וקשה לנתח לבד בערות חלומות כאלה וברור למה..פתאום התחלת להיזכר בחלומותייך.. אחד מהם ,חלק,הכל?אחר? מכאן באה השאלה שלך? כמובן שלא חייבת לענות על שאלותיי אבל לפעמים שאלות כאלו הן כמו אות ששולח אדם שקשה לו להיפתח אבל חש בצורך הזה מכל מיני סיבות ומכאן שאלותיי..זאת כוונתי בשאלותיי(לא לחטט כמובן..) חג שמייח :)

למעלה