בוקר טוב, יום חדש, הזדמנויות

אפרסקה

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב, יום חדש, הזדמנויות

חדשות! שמתן לב שהחלטתי להיות אופטימית על הבוקר? האמת היא שכזה דיכאון כמו אתמול, כבר מזמן לא היה לי. ובערב מחשבותיי נדדו לטיפולי פוריות ושאיבת ביציות (שמעתי שזה מאוד מאוד מאוד כואב) ובקיצור עבר עלי גל של חרדה/דיכאון. החלטתי הבוקר לנסות לראות הכל באור קצת פחות פסימי. מחר בכל זאת אלך לעשות את מעקב הזקיקים, אם כי ערכת הביוץ לגמרי לא ברורה בנושא מצבי כרגע, ואני הולכת בלי ציפיות. ודווקא הייתי מעדיפה להמנע מזה ולא ללכת, אבל אני חושבת שבכל זאת כדאי חודש אחד לקבל אינדיקציה על אמינות הערכה ובכלל על זה שביוץ (hopefully) מתקיים! (האמת היא שאני עדיין די מדופרסת אבל החלטתי לנסות לצאת מזה בכוח). אז הנה כוח מיץ אשכוליות טרי, לחיי תקוות חדשות!

bonyo

New member
אופטימיות חשובה ../images/Emo140.gif

בעיקר כדי שהיום יהיר יותר, השמש תחייך והכל יראה יותר טוב. בעיקר חשוב להיות אופטימיים עבור כל אותן בחורות (כמוני) שממש טריות בעסק ושואבות מכן ה"ותיקות" (מקווה שלא לאורך זמן) הרבה מידע, כוח ומצב רוח. חזקי ואמצי...יהיה בסדר - לא לדאוג!!!

Gill Gallad

New member
אפרסקה כל הכבוד ../images/Emo70.gif

קבלי
על האופטימיות ורוח הלחימה! אני מחזיקה לך אצבעות שהתהליך יהיה הרבה פחות נורא מהמשוער! ושיביא תוצאות חיוביות לכל התקוות!!!

פוקית27

New member
אפרסקה חיזקי ואימצי../images/Emo24.gifגם אני בכ

יוון שלך אבלעדיין קצת בבעסה כי הבעלול טס עד ליום שישי,ואני כבר מתגעגעת.(מזל שיש סלולרים)

פּוֹנְג

New member
מנסה להדבק ממך באופטימיות

האמת היא שאני לא כל כך מצליחה
אפרסקה, גם אני מוצאת שהערכה לא ממש ברורה... לכן מעקב זקיקים זה באמת דרך טובה לדעת מה קורה בתוכך. תנסי לראות את זה כך, לדעת היום אפילו אם תוכלי ליישם את המידע הזה רק בחודש הבא, ואז את כבר ציק צק תעברי לפורום הריון.
גם לי יש היום עוד בדיקת מעקב. מצפה לראות שכבר היה ביוץ ומתכוננת נפשית לכך שהרירית לא עבה מספיק. אבל נראה לי שהמצב רוח לא קשור לנ"ל אלא סתם בלתי מוסבר לוגית.
החלק הטוב ביותר ביום הזה הוא שהחלטתי שמכיוון שהבדיקה היא ב 14, אז אני כבר לא אחזור לעבודה אחר כך.

m i c h a l y

New member
אפרסקוש../images/Emo140.gif

איזה יופי שקמת ליום חדש עם מצב רוח חדש. אני בטוחה שמה שעשית אמש (בכי, סתם מצברוח ירוד, בזבוז כסף וכו') + שנת לילה שיפר את המצב רוח! מקווה להתנהג כמוך ..... המעקב שלי ביום ראשון. שיהיה לך יום נהדר
מיכל.

אפרסקה

New member
../images/Emo32.gif אני מתחילה לחבב מיץ אשכוליות

אדומות, ככל שאני שותה את זה יותר אני מגיעה למסקנה שזה דווקא די חביב!

m i c h a l y

New member
כן. אני התחלתי השבוע

ממש לסחוט אשכוליות (לא מצאתי מיץ מוכן בסופר) וזה כזה מפתיע שלפעמים אני מכינה 2 כוסות....

למעלה