בוקר טוב - יום רביעי

ShukyD

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב - יום רביעי ../images/Emo42.gif

כרגיל <חח מי ישמע, כולה מאתמול> שירשור טחירות כללי עד אוטונומי או כולל אוטונומי תלוי בטראפיק בכל מקרה אני שונא את כולכם על זה שאתם בורחים בנעים יש שם את השירים הכי יפים!!! חבר'ס אני לא ליאורה, ועדיין אתם לא מבינים כמה אני שמח וגאה לספר לכם שההודעה הכי ישנה בעמוד הנוכחי היא מה10.12
ועוד בקושי יש הודעות מה13 כל הכבוד אנחנו טחרני מוח!!! קיפ אפ דה גוד וורק בוקר מצויין
צרפו חוויות להודעות שלכם מהלילה \ בוקר \ כל זמן שאתם חיים בו <אני וויתרתי על סרט אתמול ושתיתי וויסקי עם קולה! יהה>

Inbar789

New member
בוקרטוב../images/Emo13.gif../images/Emo103.gif

יש שירים מדהימים עכשיו [מלך האריות
] מה קורה?

ShukyD

New member
חחח באמת תהיתי אם זה מלך האריות

נהדר, מה שלומך?

ShukyD

New member
יאללה הגיע הזמן לקפה של בוקר

מנשמע? גרייט מתגלגליםםםםם

ShukyD

New member
גוטן מורגן

אני בנאדם נוראי שמישהו ידפוק לי מכות

yhaa hi

New member
צהריים../images/Emo2.gif

גם היום בבוקר שמו את דריה פלג... כנראה הכניסו אותה לפלייליסט...

chen010189

New member
שחור לי.

1) מחוייבות אישית, אם לא עושים אותה אין תעודת בגרות אצלנו - האחראית איבדה את הדף שלי, בנוסף היא לא זוכרת שהגשתי אחד כזה. יש לה רק 48 שעות מתוך 55 והכל הולך לטובתה. מנסים להגיע לפשרה דרכי, כנראה יגיע למשרד החינוך. זקנה מטומטמת! חסרת אחריות! מי היא שבגללה אני לא אקבל תעודת בגרות? מי היא שבגלל הזיכרון העילג שלה, החוסר אחריות שלה אני לא אקבל תעודת בגרות? אז למשרד החינוך צריך לפנות? אפנה. לא יעזור? ויטמין P, תמיד טוב שיש. 2) כואבת לי הבטן. מתחתי את כל השירים אבל אם זה "אומר שהם מתחזקים", אז זה יתרון. שיכאבו, אבל לפחות שלא יהיה לי אפצ'י שמגביר את הכאב כל 5 דקות. 3) יש לי יותר מדי דברים לעשות. בפעם הראשונה בחיי אני לא מצליחה לסדר את המחשבות שלי *4) נקודה טובה: שביתה. היה לנו יום סימולציות והרצאות של הצבא, בסוף לקראת 12 רצו לעשות הרצאת סיכום שתיקח שעה וחצי בערך, ברחתי. דיברתי שעה עם אבא שלי ומנהלת התיכון (בקשר למחוייבות אישית) ואז הלכתי הבייתה. לא חידשו לי כלום בנוגע לצבא, בתכל'ס... זהו הייתי חייבת להוציא!!! למזלי החופש שלי מתחיל קצת מחר. יש לי מחר חופש - אני הולכת לאכול בחוץ ארוחת בוקר עם חברה טובה שלי ולסגור איתה את כל האירגונים לקראת יום ההולדת שלה. מחרתיים - מתכונת באנגלית, שעה הסטוריה ושעתיים מתמטיקה שלרוב היא מקצרת לנו. ו..חופש! נועם, ליאורה, ירושלים כלא 6, שחר חסון אחח..שיגיע כבר

ShukyD

New member
התפתחות של הרגע האחרון

ההודעה הכי ישנה היא מה11.12

Inbar789

New member
שמו your song בבחירות!../images/Emo103.gif

נחמד שהקשיבו לי, גם אם זה בדיליי של יום

chen010189

New member
יה../images/Emo3.gif

שימי אטיאס (אם אתם רואים אורי גלר אתם יודעים מי זה): "אני מאמין שתהיי בהופעה (קוסמית) בקרוב, אני מרגיש את זה". אני אהיה בהופעה של כלא 6 בקרוב, זה כן אבל אני מקווה שההרגשה שלו נכונה!

Inbar789

New member
שמש../images/Emo99.gif../images/Emo103.gif

כמה זמן לא שמעתי את השיר הזה!
*נוסטלגיות*

limors2

Active member
אוטונומי זה בעיה

אם אהיה בשרשור, אולי שוב לא יהיה לי כח לסינגלס!

למעלה