בוקר טוב - יום שישי בוקר סגרירי וגשום והגשם התחזק מזל שלא הלכתי לבי"ס
Y yhaa hi New member 5/1/07 #1 ../images/Emo42.gifבוקר טוב - יום שישי../images/Emo42.gif בוקר סגרירי וגשום והגשם התחזק מזל שלא הלכתי לבי"ס
../images/Emo42.gifבוקר טוב - יום שישי../images/Emo42.gif בוקר סגרירי וגשום והגשם התחזק מזל שלא הלכתי לבי"ס
L limors2 Active member 5/1/07 #3 אני ממש אוהבת תשיר של יהודית רביץ ואיזה כיף שיש עכשיו נעמי כשמצפים לשמוע אנשים פחות שווים!
Y yhaa hi New member 5/1/07 #4 נכון! אבל עכשיו היא מסיימת../images/Emo10.gif בשיר של יהודית רביץ ממש שומעים (לפחות אני) שיהלי סובול כתב.. אני רוצה את האוסף החדש של אואזיז
נכון! אבל עכשיו היא מסיימת../images/Emo10.gif בשיר של יהודית רביץ ממש שומעים (לפחות אני) שיהלי סובול כתב.. אני רוצה את האוסף החדש של אואזיז
Y yhaa hi New member 5/1/07 #5 אני מטומטמת../images/Emo122.gif שכחתי בסופ"ש רגוע זה 3 שעות ולא שעתיים
R RJlake New member 5/1/07 #7 בוקר טוב../images/Emo186.gif בבוקר דווקא היה קצת שמש אבל עכשיו יש רוחות מטורפות וקר קר אבל עדיין לא גשם
בוקר טוב../images/Emo186.gif בבוקר דווקא היה קצת שמש אבל עכשיו יש רוחות מטורפות וקר קר אבל עדיין לא גשם
ה הבוטן בעל אלף הנשמות New member 5/1/07 #8 ישנתי עד אחת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זה בחיים לא קורה לי... כנראה שהייתי באמצ עייפה.... היום אני צריכה לעשות איזה עבודה באנגלית ואז ל-נ-ו-ח יומטוב
ישנתי עד אחת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif זה בחיים לא קורה לי... כנראה שהייתי באמצ עייפה.... היום אני צריכה לעשות איזה עבודה באנגלית ואז ל-נ-ו-ח יומטוב
L limors2 Active member 5/1/07 #9 כיף לך. אני התכוונתי לקום ב7 אבל הייתי ככ עייפה שנרדמתי שוב שנייה אחרי שכיביתי תשעון מעורר, והתעוררתי ברבע ל8 מרעשי הברד שבכלל לא ירד ורצתי מהר לעבודה! ולא איחרתי
כיף לך. אני התכוונתי לקום ב7 אבל הייתי ככ עייפה שנרדמתי שוב שנייה אחרי שכיביתי תשעון מעורר, והתעוררתי ברבע ל8 מרעשי הברד שבכלל לא ירד ורצתי מהר לעבודה! ולא איחרתי
M meshugait New member 5/1/07 #14 את תתבכייני אני בכלל קמתי ברבע לשבע למה, תסבירו לי למה אנחנו צריכים להתחיל ברבע לשמונה ביום שישי כששנה שעברה התחלנו בתשע וחצי?!
את תתבכייני אני בכלל קמתי ברבע לשבע למה, תסבירו לי למה אנחנו צריכים להתחיל ברבע לשמונה ביום שישי כששנה שעברה התחלנו בתשע וחצי?!
C CitizenErased New member 5/1/07 #10 איזה יופי ../images/Emo9.gif הם שמו את Unintended של מיוז איזה שיר יפההה