בוקר טוב-יום שלישי

liorhikri1991

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב-יום שלישי../images/Emo42.gif

מה עשיתם/מה תעשו היום? שאלת היום: כבר קבעו לכם מבחנים שיהיו בזמן הקרוב?/למה אין ציונים???

liorhikri1991

New member
עונה...../images/Emo13.gif

היום כרגיל אלך לביה"ס.יש לי 4 שעות-חינוך,ספרות(עם מורה חדשה,מעניין איך יהיה),תנ"ך(יש בוחן בע"פ,חחח) ותהליכים ביוטכנולוגיים(עם רותי הידועה לשמצה). אחה"צ אעשה ש.ב במתמטיקה,אלמד למבחן במתמטיקה ולמבחן באנגלית. יש לי מבחנים בקרוב מאוד אפילו:יום רביעי הזה מבחן באנגלית,עוד שבועיים מבחן במתמטיקה,ב24.9 מבחן בתנ"ך וב5.10 מבחן בכימיה. יהיה טוב ואופפפ למה אין ציונים???הלוואי שיהיה בצהריים יום טוב לכולם

../images/Emo13.gif

לא הלכתי לביה"ס, הייתי עיפה.. למרות שאני מפסידה יותר מדיי על תחילת השנה
ציונים יש, ואני נורא נורא נורא מאוכזבת מהם. לא ציפיתי לכאלו ציונים.

Retama

New member
^^

מה עשיתם/מה תעשו היום? היה לי שיעור היסטוריה ראשון אחרי המוןןןן זמן בלי, והיה נחמד מאד והמורה החדש ממש נחמד :) אני אלך עם חברה לבית קפה ובערב אני טסה
שאלת היום: כבר קבעו לכם מבחנים שיהיו בזמן הקרוב?/למה אין ציונים??? אין לנו מבחנים בבי"ס

../images/Emo39.gifנענע

מה עשינו היום
בצפר: שיעור 1:תנ"ך.בסדר 2:מחשבת.מצחיק 3-4:שיחה עם מישו שהיה בחפ"ק של רועי קליין בבינת ג'בל...למדנו הרבה על רועי,ועל תכונות שלו שרצוי שנאמץ 5-6:מתמטיקה.היא היתה קצת לא בסדר,רצה בחומר ולא עשתה חזרה למבחן של יום חמישי... 7:מישי עזרה לי במ"מ וחיכית לבנות של 5 יח"ל... מה נעשה היום:אהמ נחרוש למ"מ
ולשאלת היום: מחרתיים מבחן במתמטיקה על העבודת חופש[וזה כולל גיאומטרי'ה שלא למדנו בערך מכתה ט',אוףףף]שהי'ה אמור להיות היום
ואני דחיתי אותו[היוזמה היתה של כמה בנות,הביצוע שלי]...אחרי החגים מבחן על ספר מלכים-יש בזה בגרות ואנחנו לומדים את זה לבדדדדדדד כי למדנו את זה בחטיבה-אוףףף...ואז גם י'הי'ה לוח מבחנים... והגיעו ציונים וב"ה הכל עבר טוב

הנני

בביה"ס נתנו לנו שיחה של איזו מישהי שבעלה נפגע קשות בתאונה שקרתה לו בזמן שהמשאית שלו התהפתחה..איך שהיא סיפרה את זה ,זה היה ממש ניסי,היא אמרה שאנשים שהיו בכביש ראו אותו נוסע על 150 שכבר התקשרו לאמבולנס עוד לפני התאונה ,והוא עכשיו בריא ברוך ה' לאחר 23 ניתוחים,אבל התמונות בכלל קשות והוא עף לצד אחר שהמסעית לא נפלה עליו. אחר כך היה לנו טקס על הבניין החדש שמוזמן ראש העיר ומבחן בגרות באנגלית,רק בלי הגשה. ואת מה שאני עומדת לעשות זה ללכת למישהו שיטפל לי בפלטה הזו שיש לי. ועוד לא קבעו לנו מבחנים.

../images/Emo39.gifנענע

מה עשינו היום
בצפר: שיעור 1:תנ"ך.בסדר 2:מחשבת.מצחיק 3-4:שיחה עם מישו שהיה בחפ"ק של רועי קליין בבינת ג'בל...למדנו הרבה על רועי,ועל תכונות שלו שרצוי שנאמץ 5-6:מתמטיקה.היא היתה קצת לא בסדר,רצה בחומר ולא עשתה חזרה למבחן של יום חמישי... 7:מישי עזרה לי במ"מ וחיכית לבנות של 5 יח"ל... מה נעשה היום:אהמ נחרוש למ"מ
ולשאלת היום: יש כבר מבחנים-במתמטיקה מחרתיים על כל העבודת חופש-שזה בעצם גם חומר של לפני שנתיים
ובכלל דחינו אותו מהיום
ויש מבחן במלכים-חומר לבגרות שאנחנו נלמד לבד כי למדנו אותו בחטיבה...אבל זה אחרי החגים,ואז יהיה כבר לוח מבחנים... בהצלחה

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif

מה עשיתם/מה תעשו היום? עשו לנו סיור בביתספר כי הוא ענק חחחחחחח וכל הילדים של י' (אנחנו נו..) כל הזמן והולכים לאיבוד ומאחרים לשיעורים חחחח הרגשתי כלכך כמו בסיור במוזיאון חחחח XDD אבל את הבניין שלנו הספקתי כבר לחקור אתמול אז אני מכירה כבר ת'מעברים הסודיים ואיפה השירותים
שאלת היום: כבר קבעו לכם מבחנים שיהיו בזמן הקרוב?/למה אין ציונים??? אתמול היה לי מבחן מיונים לאנגלית (מי לומד בכיתה 4-5 יחידות מי יוצא לעשות 3). ובראשון יש לי במתמטיקה לקבוע את הכיתות של כמה יחידות וזה..

Shirley808

New member
יום שלישי

1-2 מתמטיקה. למדנו גיאוטריה אנליטית. 3 ספרות עם המחנכת שכמובן לא היה ספרות אלא שעור חינוך... 4-5 תנ"ך עשינו חזרה על פרקים י"ז-י"ח 6 עוד שעה עם המחנכת/יועצת והן שיחררו אותנו באמצע 7 חינוך תעבורתי עוד לא קיבלנו לוח מבחנים

=]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]

מה עשיתם/מה תעשו היום? היום ישנתי,לא הלכתי לבית ספר אז רוב הזמן ישנתי...מה אני אעשה בהמשך היום? שאלה טובה. שאלת היום: כבר קבעו לכם מבחנים שיהיו בזמן הקרוב?/למה אין ציונים??? אוקי, אז כן.קבעו מבחן בהיסטוריה והיא יתקיים ב17.9 בקשר לציונים- איזה טלפון העיר אותי ב10,ומיד הלכתי לבדוק ציונים תקשורת (2 יח') ציון בגרות:80 ציון בית ספרי:82 ציון סופי:81 רדיו(2 יח') ציון בגרות:100 ציון בית ספרי:100 ציון סופי:100 אנגלית מועד ב': ציון בגרות:97 ציון בית ספרי:90 ציון סופי:94 היסטוריה א': ציון בגרות:85 ציון בית ספרי:75 ציון סופי:80 מתמטיקה: ציון בגרות: 90 ציון בית ספרי:92 ציון סופי:91 =]

© h i l a ©

New member
צבענו את המטבח חח

אז הייתי צריכה להזיז את כל הכלים מהארונות.. זה היה מעייף... אה ובצהריים רצתי, היה חם אבל שווה איזה מבחנים? אני לא לומדת השבוע! חח.. לא רוצה מבחנים!

Unaffected

New member
Tאצלי

היה לי שלוש שעות קולנוע - ראינו סרט [בכורדית!O:] ואחר כך שעתיים היסטוריה:S ושלוש שעות ספרות מורחב,המורה אחלה והיה נחמד [:

Unaffected

New member
אה ו..

השאלה שלך הזכירה לי שיש לי מחר מבחן באנגלית S: שיט \\\: ואחרי ראש השנה יש מבחן במתמטיקה...

Summer moved on

New member
../images/Emo181.gif

שעתיים מת' ושעתיים אנגלית:< אנגלית כל כךךךך משעמם. ובמת' היא פשוט מלמדת כלכך לאט!! המורה הקודמת שלי לימדה אותנו ברבע שעה מה שהיא לימדה היום בשעתיים! וחוץ מזה היה פשוט כיף:p עשינו שטויות בשיעור. אני יושבת ליד כמה ידידים שלי שפשוט לא מסוגלים להיות בשקט אז דיי מעניין לי ככה
ובקשר לציונים אני ממש מרוצה. למרות שרציתי 100 בתקשורת כדי להמשיך את ה100 שלי משנה שעברה, אבל גם עם ה99 הזה אני בסוף אוכל להוציא 100 סופי.

Summer moved on

New member
אה, ושכחתי 2 דברים../images/Emo26.gif

1.אין עדיין לוח מבחנים תודה לאל. 2.למי שהיה מעוניין לדעת-> קיבלתי את המתנה מתפוז על הלוגו... מעטפה גדולה כזאת שכתוב עליה "פורום קולנוע ישראלי" [חח לא יודעת למה], ובפנים 2 דיסקים שיש בהם קליפים נראה לי:S ועוד משהו ממש מוזר!! מן כבל USB כזה ודיסק פצפוני שאין לי מושג מה הם עושים:<

חחחח זה דיסק און-קיי:)

(את יכולה להעביר בו חומר מהמחשב וכאלה.. זה דווקא ממש שימושי!) והדיסקים הם סינגלים. תתחדשי!!!

למעלה