בוקר טוב - יום שלישי

ShukyD

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב - יום שלישי ../images/Emo42.gif

שירשור בוקרטובמתגלגליםהבחירוטונעימי עד סינגלס נא לחפור או לפחות להראות נוכחות.. אז.. לא יודע מה גרם לי לקום בשעה כזאת
התעוררתי אחרי 4 שעות שינה מכלום.. ולא דיברתי עם נומי כבר יותר מדי ואני מתגעגע אליה <ואני אמשיך לבכות לכם על זה> וסתם לא כיף לי אז אתמול ראיתי סרט והתחלתי לבכות כל הזמן
אבל הוא לא היה עצוב בכלל סתם מרגש כזה.. לא נורא ספרו מה איתכם, מנשמע? יש רק עוד מחר וסופ"ש, תהיו חזקים

Inbar789

New member
מראה נוכחות../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

באלי סופ"ש
תרגיש טוב

ShukyD

New member
גם לי בא סופ"ש ../images/Emo10.gif

תודה
חפפתי עכשיו בכיור
משעמם לי מנשמע? קפה? כן! מלא זמן לא שתיתי קפה!

ShukyD

New member
חיחי פעם היה לנו מקציף כזה של חלב

אבל הוא התקלקל :< אז נשתה קפה רגיל מעפן! בחאווה!!!! צריך מכונת אספרסו זה מגניב למרות שעד ששמים את הקפה מחכים שהמים ירתחו מחממים ומקציפים את החלב ומשתמשים בשתי כוסות עדיף כבר לשתות קפה רגיל מה שכן!!! אני מת על הקפה לאטה שמוציאים בחורף
<של עלית> אבל לא השוקולד!! הרגיל הסגול אוח כל כך טוב לא חשוב, נס קפה, סיגריה וחוזר עוד מעניין אותי לדעת אם אורי גלר הצליח עם הלהפסיק לעשן הזה כי הפסקתי ואז התחלתי שוב ועכשיו קשה לי לנשום אז אולי אפסיק שוב מעניין!!
בינתיים אלך לחנוק עצמי למוות ממש קפוא וכיף בחוץ! כמה דקות חוזר ואם בא לך אחרי זה נחזור להשתעמם פה יחדיו חפרתי, ביי

Inbar789

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo103.gif

עשיתי לי קפה בכוס ענקית
אני מציעה לך להפסיק לעשן גם בלי אורי גלר
ואין לי כלכך מה לעשות, אז עודמעט נחזור להשתעמם פה יחדיו

ShukyD

New member
חיחי

יאמי קפה
אני הכנתי לי את הרגיל אחד קפה בלי סוכר עם יחסית הרבה חלב כדי שלא יהיה רותח אבל זו טעות כי כל כך קפוא בחוץ!!!! וראיתי שתי ניידות והאוטו שלי חונה רחוק מהבית אני מפחד שערסים יתעסקו בו
תמיד כשאני נוהג בו דופקים בי מבטים של "אני הולך לגנוב את האוטו הזה" עכשיו מים כי צריך 2 כוסות מים אחרי קפה כדי לסדר את החילוף חומרים זה לא אומר שאני לא אף פעם <מה?!> זה רק עכשיו אז תחכה <אה>

Inbar789

New member
עכשיו תורי עכשיו תורי../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

לא נורא קר בחוץ, אפילו שמתי לי בקפה קוביית קרח

ShukyD

New member
חיחי אולי זה כי את לא גרה בלבנון../images/Emo3.gif

תאמיני לי שקפוא פה אמן ירד גשם היום התגעגעתי אליו אבל לא הוא יעשה לי עצוב!! לא נורא קניתי אתמול JB ב130 שקל הוא כל כך יפה סגור על המדף יהיה חבל לי לפתוח אותו אז בינתיים לא פותחים!!! איך הקפה שלך טעים?

Inbar789

New member
טעים מאוד../images/Emo3.gif../images/Emo103.gif

אתה גר בלבנון? Oo אמרו שיירד גשם בצפון בצהריים בערך, ויתפשט למרכז.. אני שונאת גשם
מה זה JB?

ShukyD

New member
חח סוג של לבנון

<קרית שמונה> וכן אמרו שירד גשם למה שונאת?? חצופה
JB זה וויסקי וזה בנזונה עם קולה לימון!!! אבל תמידדדדדדדדד כשאני מביט אל תוך עינייךךךךך אל החיבור בין גבותייךךךךךךךךך אפנצטטטטטטט

Inbar789

New member
לאלא../images/Emo103.gif

*ממשיכה* באלי סופ"ש
[נראלי היינו בזה כבר
]

ShukyD

New member
חחחח זהו נגמרו המילים?

אם משעמם לך מותר לך לפרוש
איטס ריינינג מאן! הללוג'אח!!! אז בת כמה את? מאיפה? האם שומרת מצוות? האם מרדנית מופקרת? האם נותנת בראש? האם מנשמע? למה את לא בביצפר? את בכלל אמורה להיות? ספרי לי!

Inbar789

New member
לא משעמם../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif

אמ.. בת כמה את? 16 מאיפה? פ"ת << האם שומרת מצוות? לא
האם מרדנית מופקרת? גם לא
האם נותנת בראש? לאלא
האם מנשמע? נשמע, נשמע.. למה את לא בביצפר? את בכלל אמורה להיות? ספרי לי! השכבה בטיול שנתי ואני סידרתי לעצמי 3 ימים חופש ^^ ואל תשאל למה אני לא בטיול << ואל תגיד לי כמה זה כיף טיולים שנתיים וכל זה.. תאמין לי שבבית הרבה יותר כיף

ShukyD

New member
הוו קטינה ../images/Emo2.gif

זה ממש לא כיף טיולים שנתיים!!! אני יודע שהייתי מעדיף את נומי עכשיו בבית מאשר בטיול של חמישה ימים שואה
לא שמעתי ממנה מיום ראשון! וגם השארתי לה הודעה ופתחתי אליה שיחות ושלחתי לה סמסים וכאלה

ShukyD

New member
את סתם מעודדת נטישה

לא אבל תכלס זה כיף לא הייתי בטיול שנתי מאז כיתה ז'

Inbar789

New member
תאמיני לי שלא..../images/Emo103.gif

אני מתפלאת שלא החזירו את השכבה בלילה הביתה, כמו שעשו עם י"א של שנה שעברה.. כנראה שהשכבה שלי יותר זהירה ><

למעלה