בוקר טוב - יום שלישי מנשמע? נרדמתי בלילה בטעות וזהו הכנתי טוסט יאמי מנשמע? חג שמח!
S ShukyD New member 19/12/06 #1 ../images/Emo42.gif בוקר טוב - יום שלישי ../images/Emo42.gif מנשמע? נרדמתי בלילה בטעות וזהו הכנתי טוסט יאמי מנשמע? חג שמח!
../images/Emo42.gif בוקר טוב - יום שלישי ../images/Emo42.gif מנשמע? נרדמתי בלילה בטעות וזהו הכנתי טוסט יאמי מנשמע? חג שמח!
R redgirl2 New member 19/12/06 #2 בוקר טובבבבבב ../images/Emo42.gif ישנתי בלילה טוב לשם שינוי וקמתי בשעה נחמדה ביותר 10:47 מה שלומכםםם!? חג שמח!!
בוקר טובבבבבב ../images/Emo42.gif ישנתי בלילה טוב לשם שינוי וקמתי בשעה נחמדה ביותר 10:47 מה שלומכםםם!? חג שמח!!
T tkuihehr New member 19/12/06 #3 בוקר טוב ../images/Emo39.gif לא כיף לקום משעון מעורר ולא מיקיצה טבעית כמו בחופש אמיתי...
R redgirl2 New member 19/12/06 #6 קמת משעון מעורר ב-12 ../images/Emo2.gif הלוואי שככה היה כל יום! מתי החופש הבא שלך?!
T tkuihehr New member 20/12/06 #11 לא, קמתי עם שעון מעורר ב6 והלכתי לביצפר, לא הייתי במחשב בבוקר. רק בשעה החמישית הגענו למעבדה והייתי יכול לכתוב כאן משהו, לפני זה היו שיעורים עיוניים. הלוואי כל בוקר ב12, אינשאללה, נו ברור
לא, קמתי עם שעון מעורר ב6 והלכתי לביצפר, לא הייתי במחשב בבוקר. רק בשעה החמישית הגענו למעבדה והייתי יכול לכתוב כאן משהו, לפני זה היו שיעורים עיוניים. הלוואי כל בוקר ב12, אינשאללה, נו ברור
R RJlake New member 19/12/06 #4 בוקר טוב עולם! מה שלוםםם כולם? אני יורד מן החוטים, אני כבר ילד אמיתי כמו כל הילדיםםםם!! חיחיח בוקר טוב כולם! לקום לבית לבד זה כיף כיף!
בוקר טוב עולם! מה שלוםםם כולם? אני יורד מן החוטים, אני כבר ילד אמיתי כמו כל הילדיםםםם!! חיחיח בוקר טוב כולם! לקום לבית לבד זה כיף כיף!
L limors2 Active member 19/12/06 #10 שאקירה שאקירהההה!!!! לא עכשיו, קצת לפני 10 אבל האינטרנט בפלאפון לא עבד לי