נאמר לי שזה לא ממש מדע מדויק אבל כעיקרון החל משבוע 19 מותר לעשות אל כל המסג´ים חוצמזה תהנו מקום מדהים תאילנד..לאן אתם נוסעים שם? אנחנו עשינו את ירח הדבש בתאילנד - ובכל מקום עושים את אותו המסג´ שם כך שאין לך יותר מידי מה להסתבך...
|../images/Emo51.gif זה ירח ה../images/Emo74.gif שלנו
שנדחה קצת -התחתנו לפני 3 חודשים. אנחנו עושים את המסלול הרגיל: בנגקוק - צ´אנג ראי - צ´אנג מאי - פוקט. אנחנו נוסעים לשבועיים ואני אהיה בשבוע ה-9 שלי. זה אומר שאסור לי מסג´ בכלל?!? אפילו לא איזה מסג´ לראש ולכתפיים?!
נסו להגיע לקופיפי (גם אם זה במקום פוקט) מדובר בגן עדן אמיתי (אפילו שכל האיים שם מדהימים) - שם קשה לתפוס עד כמה יש מקומות יפים עוד בעולם הזה... הצעה שלי...
בתחילת ההריון היו לי המון המון כאבי גב, ופניתי לכל מיני אנשים לעזרה. הרוב המוחלט סירב לעשות לי מסזי´ם ובעיקר דיברו על מניעת שימוש בשמנים ארומטיים, בגלל ששניהם ממריצים את זרימת הדם ומעלים את הלחץ דם. אבל... אני ממליצה תמיד לשאול את הרופא!
אנחנו מנסים לברר עכשיו עם הסוכן אופציה לעבור לקופיפי ל-2 לילות. השאלה שלי היא איך התנאים שם? בתור אשה בהריון ללא חיסונים אני צריכה מאוד להזהר וללכת רק על מקומות עם רמה סניטרית טובה ומעלה. הבנתי שיש שם המון יתושים - זו לא בעיה בשבילי? אני אנסה לשאול את הרופא לגבי המסג´ - הבעייה היא שאני בדיוק מנסה להחליף רופא ובעצם כרגע אין לי רופא אמין
זהו אי מהמם ביופיו מתאים מאוד לצלילה וגם אפשר סתם להסתכל עליהם מלמעלה בקלות חוצמזה יש שם לפחות שני מלונות ממש מפוארים לדעתי ממש נקי שם לעומת איים אחרים שהיינו... בהצלחה בטוחה שלא תצטערו
מצטערת לא זוכרת שמות אבל יש אחד שהוא עם חדרים על שפת הים חדרים מדהימים ביופיים ויש עוד מלון של בעלים מאוסטרליה מלון יפה אבל קומות אז לשים לב באיזה קומה כי אין מעלית המלון עצמו מפואר מחיר חדר במלונות האלה לא יותר מ 180 ש"ח לזוג כולל א. בוקר