בוקר טוב, יש לי שאלה על מסג´

*שיר

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב, יש לי שאלה על מסג´

אנחנו נוסעים בשבוע הבא לתאילנד, הידועה במסג´ים שלה
האם מותר לי לעשות מסג´? האם יש סוגים מסוימים שמותר וכאלה שאסור?

ashlaya

New member
שיר - אני בררתי

נאמר לי שזה לא ממש מדע מדויק אבל כעיקרון החל משבוע 19 מותר לעשות אל כל המסג´ים חוצמזה תהנו מקום מדהים תאילנד..לאן אתם נוסעים שם? אנחנו עשינו את ירח הדבש בתאילנד - ובכל מקום עושים את אותו המסג´ שם כך שאין לך יותר מידי מה להסתבך...

*שיר

New member
|../images/Emo51.gif זה ירח ה../images/Emo74.gif שלנו

שנדחה קצת -התחתנו לפני 3 חודשים. אנחנו עושים את המסלול הרגיל: בנגקוק - צ´אנג ראי - צ´אנג מאי - פוקט. אנחנו נוסעים לשבועיים ואני אהיה בשבוע ה-9 שלי. זה אומר שאסור לי מסג´ בכלל?!? אפילו לא איזה מסג´ לראש ולכתפיים?!
זה ממש מבאס ואת יודעת למה בעצם אסור?

לילך3

New member
שיר-אם זה לא טיול מאורגן

נסו להגיע לקופיפי (גם אם זה במקום פוקט) מדובר בגן עדן אמיתי (אפילו שכל האיים שם מדהימים) - שם קשה לתפוס עד כמה יש מקומות יפים עוד בעולם הזה... הצעה שלי...

*שיר

New member
זה לא טיול מאורגן, אבל בגלל שזה

כריסטמס יש לחץ גדול מאוד והכל כבר מוזמן (מלונות, טיסות וכו´). טוב, אולי בפעם הבאה...

etilly

New member
מסז´ים...

בתחילת ההריון היו לי המון המון כאבי גב, ופניתי לכל מיני אנשים לעזרה. הרוב המוחלט סירב לעשות לי מסזי´ם ובעיקר דיברו על מניעת שימוש בשמנים ארומטיים, בגלל ששניהם ממריצים את זרימת הדם ומעלים את הלחץ דם. אבל... אני ממליצה תמיד לשאול את הרופא!

ashlaya

New member
אני חושבת שלוותר על קופיפי זאת טעות

ואכן מאחלת לכם ירח דוב מהנה בהחלט מקום מדהים לירח דבש!!! לכמה זמן אתם נוסעים?

*שיר

New member
../images/Emo20.gif רק שתראו איזו השפעה יש לכן...

אנחנו מנסים לברר עכשיו עם הסוכן אופציה לעבור לקופיפי ל-2 לילות. השאלה שלי היא איך התנאים שם? בתור אשה בהריון ללא חיסונים אני צריכה מאוד להזהר וללכת רק על מקומות עם רמה סניטרית טובה ומעלה. הבנתי שיש שם המון יתושים - זו לא בעיה בשבילי? אני אנסה לשאול את הרופא לגבי המסג´ - הבעייה היא שאני בדיוק מנסה להחליף רופא ובעצם כרגע אין לי רופא אמין

ashlaya

New member
קופיפי

זהו אי מהמם ביופיו מתאים מאוד לצלילה וגם אפשר סתם להסתכל עליהם מלמעלה בקלות חוצמזה יש שם לפחות שני מלונות ממש מפוארים לדעתי ממש נקי שם לעומת איים אחרים שהיינו... בהצלחה בטוחה שלא תצטערו

*שיר

New member
../images/Emo53.gif דחוף!! איז מלון אתם ממליצים

בקו-פי-פי?! אנחנו רוצים משהו טוב...

ashlaya

New member
בקשר למלון

מצטערת לא זוכרת שמות אבל יש אחד שהוא עם חדרים על שפת הים חדרים מדהימים ביופיים ויש עוד מלון של בעלים מאוסטרליה מלון יפה אבל קומות אז לשים לב באיזה קומה כי אין מעלית המלון עצמו מפואר מחיר חדר במלונות האלה לא יותר מ 180 ש"ח לזוג כולל א. בוקר

*שיר

New member
כללית

כבר יש לי שם של רופא מצויין קרוב לבית ועכשיו אני רק מחכה שיאשרו לי אותו - דר´ וינטראוב, מישהי מכירה?

למעלה