בוקר טוב כולם חידון מס´ 7

דן צ

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב כולם חידון מס´ 7 ../images/Emo124.gif

השמש יצאה ומאירה , הציפורים מצייצות , יום יפה נגלה לעייננו וזה הזמן לברך את כולכם בברכת בוקר טוב ויום מאושר . וגם הזמן לחידון המסורתי שלנו. מהם שלושת המונדיאלים עם מספר ההבקעות הגדול ביותר? ציינו גם את מס´ הקבוצות ומס´ המשחקים. בהצלחה

דן צ

New member
תשובות חברים , תשובות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

נבהלתם??

אמירש

New member
זה קשהההההההההההההההההההההההההההההה

אנחנו אמורים לבדוק מונדיאל מונדיאל, כמה גולים היו בכל אחד?

דן צ

New member
כדי להגיע לשלושת הגדולים

אז כן..............
קשה?? בכלל לא , יותר הגיוני

rafi k

New member
אין לי מושג אבל אני יכול לנסות

איטליה 82 ארצות הברית 94 וצרפת 98

אמירש

New member
מצאתי!!!!!!!!!!!

1. מונדיאל צרפת 1998 , נכבשו בו 171 שערים ב- 64 משחקים והיו בו 32 נבחרות. 2. מונדיאל ספרד 1982 , נכבשו בו 146 שערים ב- 52 משחקים והיו בו 24 נבחרות. 3. מונדיאל ארצות הברית 1994 , נכבשו בו 141 שערים ב- 52 משחקים והיו בו 24 נבחרות.

דן צ

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

תשובה נכונה ומלאה , ולמה אמרתי הגיון ? כי ככל שהמונדיאל היה יותר קרוב להיום כך הוא שופר והוספו עוד נבחרות והמשוואה פשוטה. יותר נבחרות = יותר משחקים = יותר שערים

אמירש

New member
כן, עליתי על זה אחר כך.....

ועכשיו, מותר גם לי לשאול איזו חידה? איזה שופט ישראלי היה השופט הראשון במונדיאל, ובאיזה מונדיאל הוא שפט?

דן צ

New member
צבי שריר???

אני רק יודע שהוא שפט במשחק מול ארגנטינה והוא היה אמור לשפוט בגמר המונדיאל אבל ארגנטינה שעלתה לגמר התלוננה נגדו וביקשה שלא ישפוט בגמר וכך באמת היה. אפשר 3 אפשרויות ???

למעלה