בוקר טוב ליום נטול עשן אתמול, חגגנו בפאב השכונתי על בירה ונלווים. יש יתרונות לגיל
ט טעים מאד New member 16/5/06 #1 ../images/Emo42.gifבוקר טוב ליום נטול עשן אתמול, חגגנו בפאב השכונתי על בירה ונלווים. יש יתרונות לגיל
ש שולי הסרגנית New member 16/5/06 #2 בוקר טוב ואני חגגתי לבד במיטה עם ריחות עשן חבלז. זה הגיל טעימוש פעם עוד הסתובבתי בין המדורות אהבתי את כל זה איפה המדורות במושב עם כל הובות ומגדלי העצים רק זכרונות נשארים .
בוקר טוב ואני חגגתי לבד במיטה עם ריחות עשן חבלז. זה הגיל טעימוש פעם עוד הסתובבתי בין המדורות אהבתי את כל זה איפה המדורות במושב עם כל הובות ומגדלי העצים רק זכרונות נשארים .
T tatia New member 16/5/06 #3 בוקר טוב! כל הלילה רעש וצעקות ועשן הביניין שבאו אני גרה, אחרון לפני יער של א'זור תעשייה, חצי עיר עשה שם מדורות)))))
בוקר טוב! כל הלילה רעש וצעקות ועשן הביניין שבאו אני גרה, אחרון לפני יער של א'זור תעשייה, חצי עיר עשה שם מדורות)))))
8 88hentai88 New member 16/5/06 #5 איזו ../images/Emo117.gif מדליקה עשינו אתמול בלילה, כל המשפחה, ועל האש... היה ממש משגע... אני אישית מאוד אוהבת את החג הזה... היתה רוח ששיגעה אותנו וזה קצת ביעס אז הלכנו יחסית מוקדם... שיהיה יום משגע!
איזו ../images/Emo117.gif מדליקה עשינו אתמול בלילה, כל המשפחה, ועל האש... היה ממש משגע... אני אישית מאוד אוהבת את החג הזה... היתה רוח ששיגעה אותנו וזה קצת ביעס אז הלכנו יחסית מוקדם... שיהיה יום משגע!
ס סבתא אירית New member 16/5/06 #6 סגרתי חלונות, תריסים הדלקתי מזגן וראיתי סרט מצויין בבי.בי.סי וכמובן סרגתי.