בוקר טוב לכולכם!

../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולכם!

מה זה התגעגעתי!!! מה קורה אתכם? איך המבחנים? איך הכל? תגידו מה אתם מתכננים לעצמאות? ספרו לי... אני ביום חמישי הולכת לעשות על האש עם כל המשפחה שלי [איזה 60 אנשים] וכנראה שגם הנסיכה שלנו תבוא [יששש!!!] אנחנו מארגנטינה, אז כשאנחנו עושים על האש זה ממש עם כל כללי הטקס.. טעים ומצחיק בטוח יהיה שם. חוץ מזה יום למחרת יש לעדי יום הולדת וחברים שלי מהבלוגיה [יש לי הרי בלוג מצליח כאן בתפוז] עושים לעדי מסיבת יום הולדת עם מלא הפתעות ואוכל ומה-לא, ככה שהיא תהיה מופתעת... אני שולחת לכם חיבוקים ונשיקות ודברו אלי. אם אתם שולחים לי הודעות במסנג'ר ואני לא עונה זה סימן שאו שאני יושנת, או שאני במטבח... הכתובת שלי עובדת על כל המחשבים בבית ככה שלא תמיד אני נמצאת, גם אני מופיעה שמחוברת... אם אני רואה הודעה מכם אני ישר עונה. נכון חנוש, כפרה???? אני מתה עליך. כל הזמן מדברת איתי. ממש כיףףף!!! יאללה מתוקים. נדבר. צ'אוווווו

1mayush

New member
ארייי..את באה לטקס בערב?

הכל טוב איתי!! קניתי אתמול בגדים חדשים..

חנוש124

New member
צהריים טובים

מחר אני נוסעת לאשדוד למשפחה :] אריאלה שלי אני אוהבת אותך הכי שבעולם !

אצלי הכל מעולה:)

היה לי קצת ביעות בערב ובובקר אבל היום ניהיה יותר טוב המורה אמרה שקיבלתי באנגלית יותר מכולם 98 וואי כמה זמן לא היה לי ציון כזה כבר כמה חודשים או שניםXD ואני מחר בערב יוצא עם 3 חברים טובים ונבלה ונהנה:)

CuteRic

New member
איפה אתם עושים?

איפה אתם עושים על האש? תגידי אני ינסה לשכנע את אבא שלי שנלך לשם.. S:

למעלה