בוקר טוב לכולם

../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם ../images/Emo13.gif

ודבר ראשון נמשיך בספירה לאחור - עוד 4 ימים לרגע הגדול של טל
אורית - טוב שאת מרגישה יותר טוב. תראי שיהיה בסדר ורק תסתכלי על האוצר שלך, זה כבר יעשה לך טוב. ומה שלום כולם הבוקר ? תותוש בער בלילה מחום והיה לי לילה לבן לבן. והבוקר כאילו כלום. תחזיקו לי אצבעות שהחום לא יחזור.

המשך עלילות טלטול והספירה לאחור

בניית המעבורת החלל הולכת ונשלמת. המון סבלנות ומחשבה הוקדשו לה. המעבורת כבר נמצאת על המעמד המיוחד שלה וההכנות נשלמות, הינה הצצה לפלא החדש שיקרה בעוד... כמה?????????... רק 4 ימים!! היפ היפ מקוה שכולם מרגישים טוב יותר הבוקר. אושרי שוב מתחיל עם הגזים- אוף! נשיקות במצח בטמפ' החדר של תותו"ש. אוריתי- איך מגלים אם יש משהו בבלוטת התריס?

בוקר טוב, אכן, עוד 4 ימים לשיגור!!

ואנחנו ממתינים בכליון עיניים. טל לא הלך לגן היום, כי זה יום חמישי, היום שבו אין לו סידור מסייע בגן. הוא איתי בבית ומשחק כרגע במחשב, אחרי שיצר בובות קרטון ועשה תיאטרון שלם כל הבוקר, לא הרגשתי אותו בכלל. בוקר מצוין, יעל

קודם כל , באמת עוד 4 ימים...

זה קרוב וכבר אפשר להריח את ריח המסור שמוריד את הגבס(בתקווה שיהיה מסור מתאים...) את הבעייה בבלוטה גילו אצל תמיר עוד כשיצא מבית החולים לאחר שנולד, הם עושים בדיקה שגרתית לילודים ויש עוד מחלה שנבדקת באותה בדיקה, לא זוכרת בדיוק, בקיצור, ככה גילו ומאז אנחנו מטופלים עם כדורים לסירוגין, זה לא נעים אבל גם לא נורא, נקווה לטוב. (יש לעיתים שבלוטת התריס עובדת מהר= יתר פעילות של הבלוטה ואז ניתן לראות אנשים רזים ואצלנו זה הפוך- הבלוטה עובדת לאט וקצב חילוף החומרים בהתאם, לכן תמיר שמנמן) בנוסף לכך ניתן לעשות בדיקת דם רגילה ולבקש בה שייבדקו ערכי בלוטת התריס. יום נעים אורית

עכשיו אני חולה ../images/Emo4.gif

מה יהיה? פעם שלישית בשלושה שבועות. ותותוש נראה בסדר. אין חום אבל הוא קצת עצבני אז יכול להיות שהוא לא מרגיש הכי טוב. ואורית-קיבלת את המייל שלי?

למעלה