בוקר טוב לכולם

happymam

New member
יש לי הרבה..

שבת: ים יום ראשון: כפר בפטיסטים פתח תקווה - המקום מומלץ בחום. פסטורליות נשפכת. עשינו על האש. יום שני: הילד איתי בעבודה עד 1300 אח"כ משחקיה בקניון או כמו שהילד שלי אומר: אמא אני רוצה ללכת למשחקים שמשתוללים. יום שלישי: חברה שומרת עליו עד 1200 אח"כ יצאנו להפנינג של בנק דיסקונט בכיכר רבין מומלץ בחום זמן פעילות ממוצע: 3 שעות בשמש קודחת ללקוחות הבנק שנרשמו באינטרנט מקבלים מתנה כובע או תיק אחרת מומלץ להגיע עם כובעים והרבה בקבוקי שתיה קפואים היצע האוכל שם יקר . אם מגיעים עם רכב עדיף לחנות בחניון רחוק וזול שלא גובה לפי שעה ולהגיע במונית. אני יצאתי אחרי שעתיים רק בגלל שחניה לבד עלתה לי 30 ש"ח לשעתיים. ב 1600 בד"כ מתחילים ההופעות העיקריות. היום? עוד לא נסגרו התוכניות מחר: גני חוגה. עוד תוכניות שלא הספקתי: מוזיאון הילדים חולון - בנושא: משחקי ילדות. פארק יהושע מגוון אטרקציות בחג והנחות ללקוחות פלאפון 050 מרכבות לטרון קיפצובה ואתם מוזמנים גם לבלוג שלי לקבלת רעיונות נוספים.

אלינקה

New member
כלום

שני שלישי היה איתי בבית ילד חסכן לא רוצה ללכת לשום דבר אתמול הינו בחיפה אצל גיסתי חוץ ממלכת לגינה הינו בבית היום אני חושבת ללכת לככר רבין או לסרט אחרי שאחזור מהעבודה מחר הוא עם בעלי ואחה"צ יש לנו רופא שיניים ואח"כ צפונה לאמי

למעלה