בוקר טוב לכולם

סימונה 5

New member
ומה אתם אומרים על ההודעה הזאת

שנכתבה בפורום"תרבות" מרוקו , מה שמצחיק הוא שנחסמתי בפורום ההוא בגלל שפגעתי ברגשותיה העדינים של גב' בטטה מסלוקה (סך הכל כתבתי שמבטטה עושים פסטל (לביבה) הנה הפנינים של הגב' המעודנת , שנכתבו לגולשת תמימה עם חיוך כזה רואים שאת בהנאה מושלמת מאת: בטטה מסלוקה האחתו 28/03/06 | 21:08 כן את....את... במקומך הייתי מורידה את האצבעות מהמקלדת ומעבירה את ההנאה.... אולי....בנפתולי גופך ?????? ההנאה תהיה מושלמת כפל כיפליים, אני בטוחה שתבואי על סיפוקך.

חלבינה

New member
אומר לך למה לא אתבלבל

הפתעההההה.........הוא היחידי שיש לי. מפליא נכון סימונה, חשבת שאני אחת שמחליפה ניקים כמוך? אז זהו שלא, הייתי חברה כאן הרבההההה לפניך(רמז, חפשי לפני 4 שנים)שכחתי את הסיסמה לכן פתחתי ניק חדש ותשאלי גם את אלו שאינן מחבבות אותך(בלשון המעטה), גם הן לא יודעות מי אני(אני גם לא מכירה אותן). אלו היו 60 שניות של גילוי נאות. ובסוד אלחש לך לך שאת עדיין לא יודעת כלום אבל תמשיכי לרקום קואליציות, תמשיכי לסכסך, תמשיכי ללקק, כמו שאומרים - 'כל כלב יבוא יומו', סבלנות היא שם המשחק ויש לי. עכשיו תתחילי לכווץ חזק.

חלבינה בוקר נהדר

את אכזרית מאוד איך את חיה עם זה??? בטוח את לא ישנה טוב בלילה כי הנפש שלך לא שקטה לכי להיטהר תעשי יוגה מדיטציה טאיצי' זה עוזר

סימונה 5

New member
וארבע שנים ישבת מהצד ופיתחת רגשות

עויינים
? אני מרחמת עליך , איזה מסכנה

מאקי

New member
סימונה

ראשית תפני או שיפנה מי שרוצה להנהלת הפורום ההוא או לפורמים בכלל.. אותנו זה לא ממש איך לומר...... קשור. שנית מה את בכלל מחפשת הודעות?? את רוצה לכתוב באיזה מקום אז תכתבי.. את רוצה להציץ אחלה... כל דקה נכתבות אין ספור הודעות בנט.. (יש גם חיים מעבר לתפוז) וחלקן אפילו יותר.. איך לומר נועזות.. בואי צחקי עמנו החברתי נועד לחיי החברה של חברי מתכונים מעבר לצאט.. אז נסעי לחייך... לרותי אחד יש בחתימה משהו על שרירי זיעוף לעומת שרירי חיוך.. אחפש לך במשך היום.. להשתמע יום נפלא.. אצלי כבר הסירים על האש.. התנור כבר כבוי.. ורולדות מוכנות מצטננות..וכן ישנתי בערך שעתיים הלילה.. תיכף יום חדש.. להתראות

מאקי

לטובת השקט הנפשי שלך תפסיקי להיות איפה שלא צריך היכן שיש ויכוח או ריב או ניצנים את נדחפת ומתערבת
מי מינה אותך להיות השוטרת של הפורומים? בכל פורום את מתערבת לא נמאס לך זה מה שמעודד אותך להמשיך את היום? הכול טוב יקירתי

laleniya

New member
../images/Emo24.gifסימונה../images/Emo6.gif../images/Emo51.gifאחת האנימציות

הנפלאות שהצליחו להצחיק אותיייייי כל כך הרבה מסריםםםםםםם ממש נפלאאאאאאאאאא ושוב
מחיאות כפיים

למעלה