../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולם....
ממממ אני רוצה לשתף אותכם עם מחשבה שהתעוררתי איתה מהבוקר....איך שפתחתי ת'עיניים שלי חשבתי על אמא גם בגלל שאני כבר מתגעגעת ורוצה שיחזרו כבר וגם שעכשיו אני מרגישה מה היא עוברת כל יום בזמן שאני (הפינוקית של הבית) יושנת עד מאוחר.... התעוררתי מ 7 בבוקר להילחם עם אח שלי (בן 21) שיתעורר לעבודה (כמובן שקשה לו כי נשאר ער עד מאוחר עם החברים והחברות שלו)....בזמן שעשה את עצמו מתעורר...שאלתי אותו מה בא לו לאכול הוא לא ענה אז הכנתי לו מה שהיה...סנדביץ בהשקעה שחבל על הזמן....חזרתי לנער ולהעיר אותו... בינתיים סידרתי את המטבח ושטפתי כלים במים קפואים
....הוא נכנס להתקלח הדלקתי מזגן בחדר שיוכל להתלבש בלי לקפוא מקור...כמובן הכול כמו מרתון כי הוא קם מאוחר וכשבא לצאת בדק מה יש בפיתה (פסטרמה וחומוס וסלט כרוב עם עגבינה ומלפפון ומלפפון חמוץ) הוא אוהב אבל דווקא באותו יום לא בא לו ..צרח עלי ויצא מהבית בלי לאכול...הייתי בהלם. התלבשתי וגם אני יצאתי לסידורים (לסדר ציפורניים ולבנק ולקניות) והינה השעה כולה 12:24 ואני כבר גמורה מעייפות....ועוד חושבת מה להכין לו ארוחת צהריים....והיום שלי עדיין לא נגמר יש לי משמרת מ 3 עד 11 וחצי... עשיו התהייה הגדולה שלי....כשאתחתן וכבר לא אתפנק כמו שאני מפונקת עכשיו ככה יהיו החיים שלי? כל היום להתרוצץ ולרצות את בעלי וכשיהיו לי ילדים אני אפנק ואטפל ואנקה בלי אבחנה ובלי לחשוב על עצמי??? והגבר שלי הוא יעזור לי??
ממממ אני רוצה לשתף אותכם עם מחשבה שהתעוררתי איתה מהבוקר....איך שפתחתי ת'עיניים שלי חשבתי על אמא גם בגלל שאני כבר מתגעגעת ורוצה שיחזרו כבר וגם שעכשיו אני מרגישה מה היא עוברת כל יום בזמן שאני (הפינוקית של הבית) יושנת עד מאוחר.... התעוררתי מ 7 בבוקר להילחם עם אח שלי (בן 21) שיתעורר לעבודה (כמובן שקשה לו כי נשאר ער עד מאוחר עם החברים והחברות שלו)....בזמן שעשה את עצמו מתעורר...שאלתי אותו מה בא לו לאכול הוא לא ענה אז הכנתי לו מה שהיה...סנדביץ בהשקעה שחבל על הזמן....חזרתי לנער ולהעיר אותו... בינתיים סידרתי את המטבח ושטפתי כלים במים קפואים