בוקר טוב לכולם!!

*שיר

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם!!

אנחנו מתקדמים בקצב של צב, אבל אתמול היתה לנו פגישת מוזיקה והיום יש לי תסרוקת נסיון. תחזיקו לי אצבעות כי אני כבר בלחץ...

הילית*

New member
לא להילחץ (למרות שזה קורה לכולנו..)

בוקר טוב שיר, חשבתי עליך אתמול. היינו בחתונה שהיו שם מעגל מתופפים שלקחו את הזוג הישר מהחופה לריקודים. לדעתי זה יותר יפה ביום שישי בצהריים ופחות בערב. לגבי הלחץ- רק שתדעי שאני סגרתי הרבה מהדברים ממש בסוף. עם התקליטן נפגשנו רק כשבוע לפני ותסרוקות נסיון עשיתי כשבועיים לפני. יהיה בסדר. תאמיני לי!

*שיר

New member
תודה מתוקה!! אני חושבת עליך הרבה

אני כל פעם חושבת לעצמי, איפה הילית היתה שלושה שבועות לפני, מה הם עשו וכו´... ככה אני יודעת שאני בסדר...
את צודקת לגבי מעגל המתופפים. בעני זה מתאים ככה לשעות של אחר הצהריים כשהשמ מתחילה לשקוע... לכן מעגל המתופפים שלנו יהיה רק בקטע של הריקודים אחרי האוכל. בזמן האוכל הם יעשו סדנה קצרה לילדים, וככה כולם יהיו מבסוטים.

הילית*

New member
נשמע ממש אחלה!

ואני פה בשבילך לכל מה שתצטרכי.... בתור אחת שעשתה את החתונה בחודשיים ויצאה לה חתונה נפלאה אז גם לעשות את הדברים ברגע האחרון זה ממש בסדר....

*שיר

New member
../images/Emo9.gif תודה תודה!

אז את יכולה לענות לי על השאלה עם הפרחים? איזה זר כלה עשית? איך מזמינים זר? צריך להגיד שזה זר כלה?

הילית*

New member
בטח! ../images/Emo20.gif

אני עשיתי זר כלה עם ורדים בצבע שמנת, עטוף בטול (כמו של ההינומה). יצא לי זר ממש יפה (ואני לא דמיינתי אפילו שהוא יצא כזה מקסים...). הוא עלה לי 150 ש"ח (מחיר שנראה לי די סביר) והזמנתי אותו מלינור מחברת סגנון, זו שעיצבה לי את החופה ואת העששיות על העצים.

*שיר

New member
אני הולכת למספרה ברמת אביב ג´

שחברות שלי מסתפרות בה ומאוד מרוצות. היא אמנם בג´ אבל יש לה מחירים סבירים בהחלט. אז זה יוצא די קרוב הביתה (3 דקות ברכב). אני מקווה שהכל יסתדר עם זה.

יעלי9

New member
שאלה

מתי בדיוק אתם מתחתנים? כי אתמול בבוקר גיליתי לתדהמתי שהחתונה שלנו בדיוק בעוד 3 שבועות (ב-16/9). אז כמו קודם, אני שואלת אם אפשר לקבל עוד פרטים. הורי גרים ב-ג´ ואני חושבת להתארגן אצלם, וזה נשמע ממש מפתה פשוט לרדת למטה למרכז ולחזור מסודרת. אשמח גם לשמוע חוויות. בכל אופן, החלטתי שעד סוף השבוע הזה אנחנו סוגרים את כל הקצוות (או שלא...)

*שיר

New member
טוב, הנה אני אחרי הביקור במספרה ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif

ועם קצת יותר מידע. הלכתי אתמול למספרה של רמי מור במרכז שוסטר (הצד הישן) ברמא"ג. נפגשתי שם עם שני ספרים שעשו לי ייעוץ במשך 3/4 שעה! הם אמנם לא עשו לי תסרוקת נסיון ממש, אבל זה היה די קרוב לדבר האמיתי. הם אספו לי את כל השיער עם הסיכות, באותו אופן שבו יעשו את זה עם הספריי, ככה שמה שראיתי היה די דומה לדר האמיתי, למעט אפקט ההדבקה. דווקא הייתי מוכנה לשלם על תסרוקת נסיון (מחיר ממש מצחיק 170 שקל) אבל הספר אמר שהוא לא רואה צורך שאני אעבור את הכל הסיוט הזה (פן+ספריי מדביק) אם לא חייבים. אז ויתרתי. הכי חשוב, הם היו מאוד מאוד נחמדים!!! ישבו והראו לי והתייעצו והסבירו לי מה אפשר ומה לא כדאי ומה מומלץ ומה לא. בקיצור, אחלה. הרגשתי שיש מישהו שמוכן להשקיע ולהתייחס.
המחיר אמנם לא ברצפה אבל גם לא בשמיים - 400 ש"ח. קבעתי איתם שאני אהיה הראשונה ביום ששי בבוקר ואני מקווה שזה באמת יהיה ככה. ויעלי, משהו מאוד מאוד חשוב שהתברר לי אתמול! ה- 16/9 הוא ערב ערב ראש השנה והם מאוד עמוסים בתאריכים האלה, אז כדאי לך למהר ולקבוע תור, אחרת לא יהיה לך עם מי לדבר!!!

הילית*

New member
איזה יופי !

זה באמת סיוט התסרוקת הזאת (זה לוקח שעות) אבל אם הרגשת שאת בטוחה במה שהם עומדים לעשות לך אז זה בסדר גמור שלא עשית תסרוקת נסיון. אני בזמנו לא הייתי בטוחה ובאמת התסרוקת נסיון התבררה לי כמשהו שלא כ"כ רציתי וכך יכולתי לשפר ביום החתונה.

*שיר

New member
היות והשיער שלי יחסית קצר אז אין

לי הרבה אפשרויות בעצם, ומה שהם הציעו לי זה בערך מה שרציתי. יש כמה התלבטויות עם הפוני, אבל את זה הוא אמר שאפשר להחליט ממש באותו רגע.הוא גם אמר שגם אם עכשיו הוא יעשה לי משהו אחד יכול להיות שביום החתונה יתחשק לו לעשות משהו אחר
שייראה לו יותר מתאים באותו הרגע. בכל מקרה אהבתי את הגישה הבריאה ואת זה שהם לא מקטרים שהשיער שלי קצר או דק או אלוהים-יודע-מה. אפילו ההפך, הוא כל הזמן התנצל שהוא יהיה חייב לשים לי ספריי כדי שהתסרוקת תחזיק (כי השיער קצר). ודרך אגב, הוא אמר שהוא לא כלכך בעד פרחים בשיער, אבל אני יכולה להביא ונראה באותו הרגע. את שמת?

הילית*

New member
לא שמתי פרחים בשיער בסוף.

בתסרוקת נסיון שמו לי פרחים אמיתיים בשיער, עדינים כאלו (דרך אגב אני יבשתי אותם ויש לי אותם עד היום) וזה לא כ"כ יצא יפה לדעתי. אז לחתונה קניתי סיכות מיוחדות לשיער מקריסטל AB, אלו גם היו חלק מאבני השרשרת שלי, כך שזה השתלב די יפה

אתי@

New member
סחטיין ../images/Emo45.gif איזו תסרוקת את עושה

(לא אמרת שיש לך שיער קצר
)

*שיר

New member
הוא קצר בשביל תסרוקות (עד הכתפיים)

אז האופציה המומלצת היא להרים את כל השיער ולאסוף אותו בשבילים (לא סימטריים ולא מאוד בולטים), ולתת לקצוות קצת להתפרע ולקפוץ לכל מיני כיוונים (כמו שזה נראה אצלי בעצם ביומיום
)

*שיר

New member
ומה דעתכן על פרחים בשיער?

ואיפה בכלל קונים את הדבר הזה? מישהי (לא מהפורום..) אמרה לי לקנות אצל מיכל נגרין. מישהי מכירה? עוד רעיונות?

אתי@

New member
אני חושבת שזה חמוד ומאוד כלתי

חוץ מזה, הבנתי (אבל אולי אני טועה) שבתסרוקות האלה יש המון סיכות ואם רוצים להסתיר אותן, אז כדאי לשים פרחים. אני לא יודעת אם יש אצל מיכל נגרין פרחים, אבל יש לה חנויות בשינקין, מרכז עזריאלי, רחובות, ובטח בעוד מקומות. חוץ מזה, בדיזינגוף בחנויות כמו "אור הכלה" וחנויות לאביזרים לכלות תוכלי למצוא את הפרחים האלה. ואם לא אכפת לך: אם את רואה פרחים כאלה בצבע זהב (עדין) - תגידי לי איפה ראית???

*שיר

New member
בטח שאני אגיד לך!!

ואם יש לה חנות בשינקין אז זה ממש מתאים לי. תודה!

למעלה