בוקר טוב לכולם! ויום נפלא!
M MikeY fReAk New member 27/2/04 #2 ../images/Emo79.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif בשבת הזו אני אהיה עם הכיתה שלי באיזו אכנסיה מעפנית שבתות כיתה עושות לי ממש נאחס, פעם קודמת ממש הייתי חולה....ממממ...וויש מי לאק
../images/Emo79.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif בשבת הזו אני אהיה עם הכיתה שלי באיזו אכנסיה מעפנית שבתות כיתה עושות לי ממש נאחס, פעם קודמת ממש הייתי חולה....ממממ...וויש מי לאק
A Anabel74 New member 27/2/04 #3 מקווה שהפעם יהיה נחמד יותר! מחייבים אתכם לבא לזה? מה אתם עושים שם? למה את לא אוהבת את זה? בכל אופן שיהיה בכייף הפעם...
מקווה שהפעם יהיה נחמד יותר! מחייבים אתכם לבא לזה? מה אתם עושים שם? למה את לא אוהבת את זה? בכל אופן שיהיה בכייף הפעם...
M MikeY fReAk New member 29/2/04 #4 ../images/Emo79.gif../images/Emo26.gif היי ואני חשבתי שאני אלרגית לשבתות כיתה או משו היה נחמד סביר כמובן שנתפסה לי הכתף בגלל שלא ישנתי בתנוחה טובה-זה תמיד קורה עשיתי רייקי [פאק, זה עוד כואב ] העיקר להיות שוב ב
../images/Emo79.gif../images/Emo26.gif היי ואני חשבתי שאני אלרגית לשבתות כיתה או משו היה נחמד סביר כמובן שנתפסה לי הכתף בגלל שלא ישנתי בתנוחה טובה-זה תמיד קורה עשיתי רייקי [פאק, זה עוד כואב ] העיקר להיות שוב ב