בוקר טוב לכולן ולעציון
ע עציון New member 26/11/02 #2 בוקר טוב. אבל שאלותיים: 1. מה שלום הקטנה? ככה, לא מדווחים על הכויות? 2. למה לציין את שמי בנפרד. כותבים: בוקר טוב לכולם. אולי יש עוד כמה גברים סמויים בפורום? מתחיל להיות לא נעים לי...(סתאאם). שיהיה לך ולכולם יום טוב. ביי.
בוקר טוב. אבל שאלותיים: 1. מה שלום הקטנה? ככה, לא מדווחים על הכויות? 2. למה לציין את שמי בנפרד. כותבים: בוקר טוב לכולם. אולי יש עוד כמה גברים סמויים בפורום? מתחיל להיות לא נעים לי...(סתאאם). שיהיה לך ולכולם יום טוב. ביי.
א אמא של מוריה New member 26/11/02 #3 כי עציון הוא משהו מיוחד מה אכפת לך שמחמיאים לך?? ובקר טוב וקייצי לכולם.
S smagi New member 26/11/02 #4 ../images/Emo85.gifהקטנטונת מרגישה הרבה יותר טוב והיום היא הלכה לגן, הראתה לכולם בגאווה את התחבושת והסבירה להם ש "אסור לגעת בנרות כי זה שורף ביד". בובה שלי אני חולה עליה ושוב תודה לכולם על כל ההתענינות והאיחולים מגי
../images/Emo85.gifהקטנטונת מרגישה הרבה יותר טוב והיום היא הלכה לגן, הראתה לכולם בגאווה את התחבושת והסבירה להם ש "אסור לגעת בנרות כי זה שורף ביד". בובה שלי אני חולה עליה ושוב תודה לכולם על כל ההתענינות והאיחולים מגי
א אורא New member 26/11/02 #7 בוקר ../images/Emo42.gif אני שמחה שהקטנה מרגישה יותר טוב, ושיהיה יום נפלא
פ פנינה ושלושת הדובים New member 26/11/02 #8 בוקר טוב גם ממני שמחהלשמוע שהקטנטונת בסדר.... ולגביי עציון, אין, אין כמו עציון, האחד היחדי והמיוחד בפורום שלנו
בוקר טוב גם ממני שמחהלשמוע שהקטנטונת בסדר.... ולגביי עציון, אין, אין כמו עציון, האחד היחדי והמיוחד בפורום שלנו
ר ריפלקטור New member 26/11/02 #11 ../images/Emo25.gif לעציון, ובוקר טוב. מה תעשה? אוהבות אותך כולן אתה לא יכול להילחם בזה. תוותר.
ה הגנובה New member 26/11/02 #13 מצטנע עציון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif....תהנה מהיותך הדבר של הפורום ... מה יש - גם בבית אתה הגבר ותמיד אומר את המילה האחרונה...("כן, יקירתי") - סתאאאאאאם.... אתה לא חייב להסכים איתנו כאן.... - שלא תבין לא נכון... זה לא כדי להכות על ראשך... זה פטיש הצדק
מצטנע עציון../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif....תהנה מהיותך הדבר של הפורום ... מה יש - גם בבית אתה הגבר ותמיד אומר את המילה האחרונה...("כן, יקירתי") - סתאאאאאאם.... אתה לא חייב להסכים איתנו כאן.... - שלא תבין לא נכון... זה לא כדי להכות על ראשך... זה פטיש הצדק
ה הגנובה New member 26/11/02 #12 בוקר טוב לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif 1.אם אין דיווחים על הכוויה - אני יוצאת מנקודת הנחה שהילדה בסדר תודה ל... - בכל מקרה - תמסרי לה ו- גם מאיתנו 2. עציון... הרי כבר דיברנו על זה בעבר... כולן=כולן+עציון אם ישנם גברים סמויים בפורום - אדרבא ואדרבא - שיקומו - נשמח לקבל אותם
בוקר טוב לכולם../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif 1.אם אין דיווחים על הכוויה - אני יוצאת מנקודת הנחה שהילדה בסדר תודה ל... - בכל מקרה - תמסרי לה ו- גם מאיתנו 2. עציון... הרי כבר דיברנו על זה בעבר... כולן=כולן+עציון אם ישנם גברים סמויים בפורום - אדרבא ואדרבא - שיקומו - נשמח לקבל אותם
ה הגנובה New member 26/11/02 #15 ברוך שובך בולי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif