בוקר טוב לכולן

*שיר

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולן

רק רציתי לשתף אתכן באושר קטן שנגרם לי אתמול: אני ב"כללית" ועד עכשיו הייתי אצל רופא נשים חפפן ולא אמין במיוחד. אחרי שקיבלתי המלצה חמה על רופא אחר ביקשתי העברה. באופן מפתיע, בקלילות רבה אישרו לי את ההעברה, וגם היו מאוד נחמדים. אתמול היה לי תור אצל הרופא החדש והיה פשוט נפלא! הרופא משקיען ונחמד, המרפאה חדשה ונעימה, ויש בה את כל הציוד הדרוש במרפאה (אולטראסאונד, משקל דיגיטלי, מד לחץ דיגיטלי וכו´). וכשיצאתי מהרופא נכונה לי הפתעה נעימה - על שולחן המזכירה חיכה לי folder עם פלט מחשב ממוחשב עם לוח שנה אישי עבורי עם כל התאריכים החשובים וכל תאריכי הבדיקות הצפויות. בנוסף, המזכירה ישבה איתי בסבלנות רבה כרבע שעה (!) והסבירה לי כל בדיקה ובדיקה, עלותה ומשמעותה. חזרתי הביתה מאוששת, רגועה ועם הרבה מידע חיוני!

*שיר

New member
כן, זה אומר שלא צריך להתפשר על

הרופא. אם הוא לא מספיק נחמד או צוחק עליך (זה ממש לא יפה בעיני) - אז אין סיבה להשאר איתו. יש מספיק רופאים אחרים טובים.

ammy

New member
את גורמת התלבטויות

כמו שאמרתי אני אתן לו רק עוד צ´נס אחד .

*שיר

New member
זו החלטה שלך, אבל רק שתדעי שיש

עוד אופציות ולא צריך להרגיש לא נעים

ashlaya

New member
אמי - חבל על הזמן

אני בדיעה של שיר אין מה לחכות - גם אני אחרי שתי ביקורים עברתי רופא ורק טוב יצא לי מזה..ולפני עוד חששתי מה יהיה עם גם השניה לא תהיה לשביעות רצוני אבל רק הופתעתי לטובה אל תחקי זה ההריון שלך! ואת צריכה להרגיש הכי טוב שיש

ammy

New member
אני אתן לכן הסבר

אז קודם כל אני מרעננה ואין לי רכב ( שזה חלק חשוב) .הייתי הולכת לרופאה מהרצליה והיא באמת טובה ,אבל צריך להזמין תור חודשיים מראש וגם לחכות שעתיים בתור(וראיתי שם אישה בהריון מחכה) וזה באמת לא מתאים לי.ברעננה יש סה"כ 3 רופאים ממכבי הייתי אצל שניים ולא אהבתי.הלכתי גם לכפר-סבא לרופא של אימא שלי , אבל אחרי שהוא טעה ובגדול לגבי אבחון אצל אימא שלי ויתרתי גם עליו.אין לי יותר כוח,והרופא הזה יחסית לאחרים היה בסדר ויש לו גם אולטרה-סאונד וגם מוניטור וחוץ מזה גם המרפאה נראת טוב מאוד. אז מה לעשות ?אם יש לכן המלצות בכל זאת אני אשמח לשמוע . תודה ומצטערת שיצאה כל-כך ארוך.

למעלה