בוקר טוב לסופ"ש נפלא

Tami661

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב לסופ"ש נפלא../images/Emo23.gif

נו, באמת... ברור כ
לכוווווווווולם
ובגלל שזה יום חדש טעון בכוח ובאנרגיות חדשות אני לוקחת את אתמול וקוברת עמוק באדמה כי אתמול הבנתי מה זה "איך נפלו גיבורים" (וגיבורות... אבל לא ביחד!
) בשעה 21:25 - עם היד על הידית של הדלת, בדרך לשיעור עיצוב... עשיתי U turn אכזרי לכיוון היציע/יצוע. זה לא אני זה הגוף אמר לי "אתמול ויתרתי... היום תוותרי לי את" אז כדי לחיות איתו בשלום וכדי ליהנות מהסופ"ש כמו שצריך וויתרתי לו
נראה אם הוא יזכור לי את זה היום באימון קבלת שבת או מחר אצל...
(קשה לי להחליט
) ואם כבר אז גם לספר לכם ש... אין לי פרוטקציה במערכת המסרים

תגיד לי פנטום...

אני נעלב ממך אתה יודע שפורום הוא אסופה של אנשים בעלי מכנה משותף (כולם אוהבים ל&%$ן תשכל) אבל אתה תמיד מתייחס רק לאחת כאן כאילו אנחנו כלל לא קיימים בשבילך מה אני אישית לא מעניין אותך? לי אישית לא מגיע סופש נפלא? רק לתמי זותי? טוב הבנו כולנו שיש לך נטיה לגלות רפיסות ערכית והתרפסות פומבית בפני בעלי שררה אבל ראבק עד איפה נגיע איפה? וכן כן סופשבוענפלא שיהיה לתמי לרגע לא אמרתי אחרת...

אתה טועה ומטעה !

אני מתייחס לכל בנות המין הנשי ומתעלם מבני המין הגברי למעט ה-
מייקי חבר שלי... וגם אני נעלבתי ממך על דבריך כאילו אני מתרפס בפני בעלי שררה - זו שוב טעות, אני מתרפס בפני בעלות חזיה... נ.ב. שיהיה לך סופשבוע מ ד ה י ם !!!

P u s s i c a t

New member
../images/Emo45.gif

כשהולכים ראש בראש - הראש רק כואב יותר. צריך לדעת להקשיב לגוף. אין ברירה. זה מבאס. זה לא מגיע אפ'פם בזמן הנכון (מזכיר לי סטנד אפ שראיתי פעם שמישהי צוחקת על אלה שאומרים "דווקא עכשיו זה היה צריך לקרות לי? <כשהכוונה למחלה / פנצ'ר / הצפה של מכונת הכביסה בבית וכד'> והיא שואלת - "למה באיזה זמן היה יותר מתאים לך שכזה דבר יקרה?... " ) כמו שרשמתי כבר פעם - השבתה אולי מבאסת - אבל החזרה ממנה - גן עדן עלי אדמות
תמיד
תרגישי טוב

Tami661

New member
../images/Emo45.gifאתה רואה חליל? הנה... הוכחה../images/Emo3.gif

הוא אפילו לא חושש שאני אעלב או משהו
פנטום, נעלבתי
מה באמת זה לכל בנות המין ה
? איך לא שמתי לב לזה?
איפשהוא קיוויתי... חשבתי ש... הייתי בטוחה!!!... התאכזבתי! (או איך מבטאים זאת בארץ נהדרת? "פייר? 'תאכזבתי! פייר!"
) עד עמקי נשמתי ו
בי
עכשיו אני צריכה לחפש דרך להתגבר על זה
המממ
...
חליל... תעזור לי או שאצטרך להרביץ איזה 9 שעות ספין ברצף?

למעלה