בוקר טוב לפורום החברתי ה-

סימונה 5

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב לפורום החברתי ה-../images/Emo199.gif

לאלה שלא יודעים בפורום הזה אפשר לכתוב/ להוציא קיטור/לצחוק כמעט ללא סכנת מחיקה, כך שאם משהו מפריע לכם בפורום מתכונים אתם מוזמנים לכתוב כאן, מיד אני אכתוב מה לי מפריע

סימונה 5

New member
לשירה נותנת ביס, לי הפריע שמחקת

הודעות בצורה שרירותית מהשרשור של סדנת השוקולד, כשהיתה לך אפשרות להעביר את ההודעות (החביבות) לשרשור האוף היומי לכן אל תתפלאי שקבלת שרשור סטרילי בהודעה על הסדנא ולא אתפלא אם כמה גולשים שכן רצו להשתתף בסדנא בחרו שלא לפעמים זה לא המעשה עצמו הוא שמרגיז אלא הדרך בה הוא נעשה

MAGIG

New member
ללא קשר - סימונה - האם הצלחת

לרכוש את הספר "על הלחם לבדו" של סמדר מ- WALLA? אלינו זה עדיין לא הגיע ואני שואלת את עצמי אם כדאי לי לרכוש בתל-אביב (אהיה שם ביום חמישי). מגי

סימונה 5

New member
למיטב ידיעתי עוד לא הגיע לחנויות

סטימצקי או צומת הספרים, יש כאלה שרכשו אותו בשבוע הספר בדוכן של הוצאת כנרת ב- 78 ש"ח במקום 98 ש"ח

סימונה תרשי לי../images/Emo92.gif

שרשור הסדנא כשמו כן הוא נפתח לצרכי רשום לסדנא ועם כל המחמאות שיש לי לילדים ויש לי
וגם אני נהניתי מאוד מהתמונות השרשור החטיא את מטרת הכותרת, ולכן שירה באדיבותה השאירה את השרשור יום אחד למען תהנו כולכם מהתמונות ומחקה אותו והשאירה את שרשור הסדנא למטרה שהוא נפתח. לי ממש אבל ממש אין בעיה לוותר על הסדנא ואגלה לך (וכולם יכולים לקרוא גם) שאל מגי תבוא בכל מקרה אני אכין פרלינים בכל מקרה בין אם תהנו מזה ובין אם לאו. אם אתם מוותרים על הסדנא זה ממש בסדר זה הפסד שלכם, ואגב רווח נקי שלי כך יש לי את מגי אחת על אחת. אתם לא מענישים אותנו אם אתם לא נרשמים לסדנא זו או אחרת. הסדנאות הינן עבורכם ואם אתם מוותרים מצידי זה בסדר גמור. אני בטוחה ששירה חושבת כמוני, ושוב חוזרת להתחלה בלי כל קשר לשרשור המתוק שהתפתח , הוא רק לא היה במקומו. זה הכל.
פנינה

סימונה יקרה, את השרשור מחקתי אחרי

שכבר הגיע לדף 3 וכידוע לך, לדף 3 רב הגולשים לא מגיעים (רק אלה שמחפשים מה למחוק כל הזמן
). לא הפרעתי לשרשור, לא הערתי לגולשים שזה לא שירשור
, אלא פשוט נתתי לו להיות כמו שהוא - לזרום. רק לאחר שראיתי שהוא נדחק ורציתי לנעוץ אותו מחדש, חשבתי שמיותר לנעוץ את כל השרשור וגם לא רציתי להוסיף הודעה חדשה. ואת יודעת מה הכי מצחיק אותי - שכרובית הפלא, שזה היה השרשור שלה שמחקתי - לא נעלבה בכלל, אלא אף נרשמה לסדנא. אז מי שמחפש - שימשיך לחפש. ומי שנעלב, גם בשביל אחרים - בעייה שלו. ומי שלא רוצה להרשם - מעניש רק את עצמו. באמת, תפסיקו רק לחפש מה לא בסדר. מה עם קצת לפרגן לפעמים לגולשים? מזמן לא ראיתי את זה. חבל...

חחח לפרגן אני למשל כבר מפחדת לפרגן

בחלבי נחסמתי בעקבות ויכוח קטן על פירגון שנגרר לאי נעימות וממש חבל לי אבל לא נורא אני אוהבת לפרגן ותמיד בכייף ושמחה והכל אמיתי ומתוככי הלב וללא צביעות או קינאה אני מוכנה לחזור ולפרגן מכל הלב ולעשות טוב לאנשים כמה משלמים?
לילה טוב

סימונה 5

New member
שירה ופנינה בוקר טוב../images/Emo141.gif זו היתה

רק הערה קטנה על משהו שצרם לי, לא העלבות ולא חוסר פירגון ואפילו אני לא יודעת אם זה הפריע למישהו אחר חוץ ממני, מאחלת לכן ולכולנו יום נעים ,

למעלה