בוקר טוב - מבקשת המלצה

peteltut

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב - מבקשת המלצה

אני מחפשת בית אבות או דיור מוגן ברמה גבוהה לסבתא המקסימה שלי, שלצערנו כבר לא יכולה להשאר בבית לבד. אשמח לשמוע מה התהליך והמלצות רק על המקומות הטובים ביותר (היא תשושה וצלולה , בת 90 עוד מעט) ואם לא כאן המקום - אנא הפנו אותי לפורום המתאים. חשוב לי מאוד שהיא תקבל את הטיפול הכי טוב. תודה ויום נעים.

pazi66

New member
למה אנחנו לעזעזל ../images/Emo88.gif

את שואלת את השאלה הזו את הפורום הצעיר ביותר ב"תפוז" ? אנחנו , בית אבות ? אם תרצי המלצות על בילויים, בתי קפה ומסעדות, קונצרטים, הצגות או אתרים מענינים בארץ או בחו"ל, אז באמת תשאלי אותנו.....בית אבות.... חמסה, חמסה, חמסה......לשם אולי נגיע בעוד 40 שנה אז שיהיה לך יום נעים.... ועכשיו ברצינות, המלצתי להתיעץ עם העובדות הסוציאליות המומחיות לנושא זה בלישכת הסעד או הבריאות של העיריה במקום מגוריך

peteltut

New member
סליחה..../images/Emo9.gif לא התכוונתי ...

פשוט לא ידעתי איפה לשאול ותיארתי לעצמי שבטח כבר רובכם נגעתם בנושא בקשר להורים שלכם ולא בקשר אליכם... האיזור הרצוי הוא פ"ת והסביבה.

emmy5

New member
ORA11../images/Emo24.gifאנחנו מחכים לך

איך היה הטיול בצפון?

pazi66

New member
בלי שום קשר-בדיחה מפולפלת../images/Emo61.gif

בעל מסור שעובד קשה החליט להגיע הביתה מוקדם ולהפתיע את אשתו. בכניסה לבית הוא רואה נעלים ענקיות במידה 56 – מתפלא אך ממשיך ללכת. במסדרון הוא רואה מכנסיים ענקיים – מתפלא אך ממשיך ללכת. בהמשך המסדרון הוא רואה חולצה ענקית בגודל של אוהל – המום אך ממשיך ללכת. פותח את דלת חדר השינה רואה כושי ע נ ק רכון על אשתו, הבעל נתקף זעם רב רץ למטבח לוקח את המחבת הכי עבה שיש להם חוזר לחדר השינה ומכה את הכושי בישבן פתאום הוא שומע את אשתו גונחת "איי" והכושי אומר: "אמרתי לך שבסוף זה יכנס....."

ora11

New member
אממי יקרה ../images/Emo24.gif../images/Emo47.gif

חזרנו מהצפון עיפים אך מרוצים. בערב חג נסענו טויוטה מלאה כל המשפחה דרך כביש 6 נסיעה חלקה וכייפית הנכדים היו נהדרים .יערה נהגה כל הדרך . ירדנו כביש 6 לעפולה ומשם דרך מושבה כנרת לכנרת. בדרך המפותלת שדות מרבדים של כלניות איזו ארץ יפה יש לנו רחצנו בכנרת ואכן היא פשוט מלאה כבר מזמן לא ראינו כנרת שמגיעה עד הכביש. נחתנו אצל חמי וחמותי לא לפני שהחברה אכלו גלידה במקדונלס.בחג חלקנו נסענו לחולה. יש לנו משפחה גדולה בצפון כך שהזמן לא היספיק . היגענו הבייתה ב-11 בלילה שוב דרך כביש 6 פחדנו מפקקים אבל אמרו בחדשות שלא היו פקקים בכלל . תודה על ההתענינות

ora11

New member
מנורה חביבה ../images/Emo160.gifנסיעה טובה../images/Emo23.gif

מנורה שתהיה לכם נסיעה טובה תהנו תראו עולם ותחזרו אליינו בשלום.

emmy5

New member
ORA11../images/Emo24.gif היי.חזרה לעבודה../images/Emo3.gif

זה נכון , ארצנו הקטנתונת יפיפיה ... איפה תמונות ?

ora11

New member
ובאמת חזרתי לעבודה../images/Emo123.gif

והרי טני עובדת בענף התיירות ולכן היה לנו פסח וחול המועד עמוסים. עכשיו יש רגיעה עד יום העצמאות.

yaely2

New member
מנהל
ערב טוב לחברי הפורום ../images/Emo24.gif../images/Emo34.gif

שלום לכולם,
ה"טעות" של עליזה 1" הזכירו לי משהו. בעולם החרדי משתמשים במפת עולם ובגלובוס כמונו, אך שונה משלנו. הצורה והשרטוטים זהים אך העיגול הגדול המסומן על המפה לא מסמן את עיר הבירה, אלא עיר בה גר רב מפורסם והרבה יהודים. אתם יכולים לראות את מוסקבה שברוסיה בעיגול מיניאטורי, לעומת העיירה "אומן" שבה גר ר, נחמן בעיגול בגודל אבטיח. עלי לציין שערי הבירה מופיעות תמיד על המפרה, אך העיגול לידן לא בהכרח שווה לעיגול של המפה הרגילה. אם כבר, אז כבר, אין בספריות של העולם חרדי אנציקלופדיה רגילה. לא עברית, לא "אביב" ולא דומה לזה. שאלתי מדוע? והשיבו לי "איך אפשר שבאותו עמוד תהיה תמונה של חזיר ושל "חזון איש". יש אנציקלופדיה הסטורית גאוגרפית או כל מקצוע לא אנציקלודיה כללית לעליזה שכתבה שחיפה קרובה למושב שהיא היתה גרה בו, זה כנראה אותו אינסטינקט של חשיבה. אוהבת יעלי

נֵנָה

New member
דוקא יש לי המלצה טובה ../images/Emo6.gif

יש לי ישהי שאני מכירה, שהיא בחורה מאד אמינה ומתעסקת בנושא דיור מוגן. אולי היא תוכל להמליץ לך על המקום המתאים והטוב ביותר עבור סבתך. שמה נחמה ואת מספרי הטלפון שלה אשלח לך מיד במסר ... מה שלא ברור לי, איך את חושבת שהיא מתאימה ל"דיור מוגן", אם את כותבת שהיא "תשושה" ? בדיור מוגן מקבלים בדרך כלל אנשים שמתפקדים, אבל לא יזיק לשאול ... בהצלחה

peteltut

New member
תודה על התייחסותך לשאלתי, ננה

קיבלתי את המסר ובהחלט אברר אצל נחמה. רק היום התחלתי לברר כך שאני ממש לא מתמצאת ב"הגדרות" אבל עם כל טלפון אני מבינה יותר בנושא. פשוט רציתי לשמוע המלצות על מקומות ממקור ראשון ולא מחוברות מפוארות שהכל נראה שם נפלא ונהדר, כי לא תמיד זה גם ככה במציאות. ושוב תודה על תשובתך לשאלתי ושיהיה לך ערב נפלא.

למעלה