בוקר טוב מורדים קטנים

../images/Emo42.gif בוקר טוב מורדים קטנים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

בוקר טוב לכולם-אנשושים יקרים
יששש היום אני פתחתי שרשור בוקר טוב..חחח יותר נכון לי לילה טוב... כי אני עפה עכשיו לישון.. אז שיהיה לכולכם בוקר טוב או לילה טוב(למי שהולך לישון עכשיו כמוני...חח) נתראה היום בצהריים...
rbd בפרסומת לערוץ אסטרז'ה-מושלמים!!

ghsufvi

New member
בוקר מצוין

אני הולך עם חברים לעשות מנגל לא יכול להיות יום גרוע.

../images/Emo39.gif בוקר טוב כולם../images/Emo24.gif

היה אתמול פרק מ-ד-ה-י-ם !!! סוף סוף היה קטע שאין לי אותו ולא ראיתי אותו אף פעם... איזה כיף זה לראות בלי לדעת את הקטע בעל פה... אם יש למישהו סרטון שישים בבקשה... יש לי מבחן במתמטיקה.. אמאאאא... תחזיקו לי אצבעות

bigmomentom

New member
בהצלחה!

אם את חובבת ספוילרים חובה להוריד את כל הסירטונים בשירשור הפרק במקסיקו! מ ד ה י ם!!!

ג ב ש ו ש

New member
קרןןןן...בהצלחה מותק../images/Emo25.gif../images/Emo88.gif

אני מקווה לראות אותך פה לעיתים קרובות

../images/Emo39.gif תודה כולם../images/Emo24.gif

וגבי אל תדאג אני פה תמיד... אני מגיבה בפורומים פחות מפעם אבל אני תמיד נוכחת פה ובהייד פארק...

bigmomentom

New member
../images/Emo29.gifלילה טוב לי

אחרי לילה לבן עם הפרק המשובח של מקסיקו. היה שווה להישאר ערה. יאללה, פרשתי לשנת היופי שלי...

בואונוס דיאס-בוקר טוב...

חח מקווה שאמרתי נכון...חחחח טוב אז היום אני יפתח בקרוב: *פינת סרטונים יומית- היום צפוי הרבה מאוד סרטוני ספוילר ששודרו ממש לא מזמן במקסיקו... *סיכום שבועי- לאחר כל פרקי השבוע (ש"ח) באישור גבי אני יפתח סיכום שבועי ונסכם עם תמונות,סרטונים ומילים את השבוע ברבלדה... *וכמובן שכולנו נמשיך לעדכן את הגלריות!!!! טוב אני מקווה שתשיקיעו ותמלאו..טוב תפוצצו את הגלריות אבל היותר ריקות... טוב אז שבת שלום ושיהיה לנו יום טוב!!!!

מי עכשיו בפורום?!?!?

מה אני היחידה!!?!?!?!? נו היום עשיתי רישומים וקמתי מוקדם ועכשיו חזרתי ואפ'חד לא פה?!?! אוווףףףףףף

timnar

New member
בוקר טוב!! ואני פה:)

שיהיה לכולם בוקר טוב ובהצחלה בכל מה שתצתרכו לעשות היום.. וכמובן שבת שלום ו.. אמממ אה סוניה אני פה חח יפה איך שאת משקיעה בפורום זה ממש עושה חשק לחזור הנה...כל דקה..:) תודה לך:)

חח תודה מאמי...משתדלת..

בפעם המליון: עד שיש משהו רשמים למושלמים שלי אני לא ישקיע?!?!!?!? פחחחחחחח יום טוב ושבת שלום...הוספתי סרטונים ובהמשך היום עוד!!!

למעלה