בוקר טוב, נא להחזיק אצבעות

אחשל

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב, נא להחזיק אצבעות../images/Emo98.gif

בבקשה
... אני במתח חבל"ז... היום פרוייקט הדגל שלי, תוצר של כשנה וחצי עבודה סיזיפית, אמור לצאת לדרך, אחרי אינספור דחיות... תחזיקו איתי אצבעות שיעבוד, חברים
... יומנעים וטעים לכולם
ניר

מאקי

New member
ב ה צ ל ח ה .. מחזיקה לך אצבעות

ניר תרגע.. מקווה שאף אחד מהמחליטים לא יחלה היום.. וכו.. בהצלחה. ממני

אחשל

New member
../images/Emo51.gif ../images/Emo13.gif

ההחלטות כבר התקבלו מזמן, היום זה רק ההוצאה לפועל, סוף-סוף
...

Bavmorda

New member
ניר,

הרבה בהצלחה....באמת
מכל ה
ואתה יודע את זה
מקווה שלא שכחת את שני הכדורים של הבוקר....
שלך, מלכה.

אחשל

New member
../images/Emo51.gifהוד מעלתך ../images/Emo24.gif

יודע, ולא שוכח (אבל עכשיו זה רק כדור אחד
)

r66

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב לכולם ../images/Emo45.gif ובהצלחה

לניר. ספר לנו על איזה פרוייקט עבדת

clcl

New member
../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

ב ה צ ל ח ה

Rebeccan

New member
נו, עבר בשלום

הנה משהו קטן שקבלתי בדוא"ל
--------------------------------------------------------------- נקודה למחשבה ילד אחד חוזר מבית הספר הביתה ומספר לאימו שבזמן ההפסקה הוא ראה את אבא עובר עם האוטו ליד בית הספר. באוטו הייתה דודה אסתר והם נסעו לחורשה ליד בית הספר. הילד רצה להגיד להם שלום ולכן רץ לחורשה. כשהילד הגיע לחורשה הוא ראה את אבא מוריד לדודה אסתר את החולצה ודודה אסתר מורידה לאבא את המכנסיים ואז... כאן הפסיקה האמא את הסיפור ואמרה ,בוא ותספר את כל הסיפור בארוחת הערב כשאבא יהיה פה. בזמן ארוחת הערב אומרת האמא לילד ,בוא תספר לנו מה ראית היום בהפסקה בבית הספר. הוא התחיל לספר שראה את האוטו של אבא עובר לי בית הספר ויחד איתו הייתה דודה אסתר. הוא רצה להגיד שלום ורץ אחריהם לחורשה. ואז הוא ראה שאבא מוריד לדודה אסתר את החולצה ודודה אסתר מורידה לאבא את המכנסיים ואז אבא עשה לדודה אסתר מה שעשה דוד יעקב לאמא כשאבא היה במילואים. מ ס ק נ ה תמיד כדאי להקשיב עד הסוף פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

אחשל

New member
יקיריי, אפשר לשחרר אצבעות ../images/Emo45.gif

באנחת רווחה ובתחושת ניצחון התרווחתי לפני כחצי שעה מול המחשב בבית, אחרי יום מתיש
. זה עובד
למי ששאל ולמי שסקרן - אני מנהל פרוייקטים בתחום שירות לקוחות, והיום הפעלנו לראשונה באחד הסניפים שלנו תהליך שירות חדש ומהפכני, ולשמחתי השינוי התקבל בהתנגדות נמוכה מהצפוי אצל הלקוחות, ומרביתם אפילו שיבחו את היוזמה והחדשנות של המהלך, והביעו שביעות רצון מהתנהלות השירות בסניף. זו אמנם רק התחלת הדרך ביישום הפרוייקט, אבל לרגע הזה אני מחכה כבר חודשים ארוכים, וזו הרגשה נהדרת להיות אחרי טבילת האש הזו
. תודה לכל מאחלי ההצלחה
ניר

Rebeccan

New member
באמת האצבעות כואבות ../images/Emo122.gif

כל הכבוד אחי ... גאים בך
פרינצסה
בגן הפרחים
פעמיים גשם
בבקשה, ומנת
גם

למעלה