התעוררתי פה לבוקר כל כך יפה אין לכם מושג...שמיים גבוהים וכחולים... השמש פה זורחת בכל יום בול בשעה 7 בבוקר. ושוקעת בכל יום בול בשעה 7 בערב.... עכשו היא העונה היבשה יותר...ללא הרבה גשמים...מה שאורמ שחם יותר..מהרגיל... ודביק.. עד מרץ... אבל האור האור שהשמש בעונה הזו מביאה..שווה הכל... אור צלול..שמאיר כמעט עד הים..הכל כל כך בהיר...וצלול... למרות החום אוהבת את התקופה הזו...היא מזכירה את התקופה שלפני פסח בארץ.. רוח קלילה מלטפת... יום נעים לכולם ונחיתה קלה לזיוי שלנו ששבה היום ארצה.. מחכים לך. כולנו. נ.ב. אני מרבה להשתמש בצילום הזה כי אני מאד מאד אוהת אותו- צולם מחלון חדרי בבית הורי במושב בו גדלתי...זריחה מבין חרכי התריס ...בחדרי .... אז אם נמאס לכם לראות לא אעלה...
יש לי שאלה - אסור לי לאכול חלב על כלללללל נגזרותיו (אלרגיות של היורש הצעיר), ואני מממממתה להכין רייבה. איך אני מכינה בלי מרגרינה (היא מלוחה כאן) ובלי חמאה?
ואני יושבת לי במרומי קומה 14 במגדל גבוה בתל אביב ומשקיפה על עזריאלי ועל האנשים שמטיילים להם ואני עם הקפה במשרד ואתכם קצת. נו טוב מישהו חייב לעבוד איך חברה טובה שלי אומרת על זה טפייייייייייייייייי חחחחחחח שיהיה רק טוב נונה1