בוקר טוב עולם ומה שלום כולם?

wan

New member
בוקרטוב פוקסי בוקר../images/Emo42.gif זיו לכולם

התעוררתי פה לבוקר כל כך יפה אין לכם מושג...שמיים גבוהים וכחולים... השמש פה זורחת בכל יום בול בשעה 7 בבוקר. ושוקעת בכל יום בול בשעה 7 בערב.... עכשו היא העונה היבשה יותר...ללא הרבה גשמים...מה שאורמ שחם יותר..מהרגיל... ודביק.. עד מרץ... אבל האור האור שהשמש בעונה הזו מביאה..שווה הכל... אור צלול..שמאיר כמעט עד הים..הכל כל כך בהיר...וצלול... למרות החום אוהבת את התקופה הזו...היא מזכירה את התקופה שלפני פסח בארץ.. רוח קלילה מלטפת... יום נעים לכולם ונחיתה קלה לזיוי שלנו ששבה היום ארצה.. מחכים לך. כולנו. נ.ב. אני מרבה להשתמש בצילום הזה כי אני מאד מאד אוהת אותו- צולם מחלון חדרי בבית הורי במושב בו גדלתי...זריחה מבין חרכי התריס ...בחדרי .... אז אם נמאס לכם לראות לא אעלה...

למה לא חשבתי על מיליונים...../images/Emo24.gif

יש לי שאלה - אסור לי לאכול חלב על כלללללל נגזרותיו (אלרגיות של היורש הצעיר), ואני מממממתה להכין רייבה. איך אני מכינה בלי מרגרינה (היא מלוחה כאן) ובלי חמאה?

wan

New member
עם שמן כפרה פעם הכינו רק עם שמן

נסי. הוסיפי לאט לאט עד קבלת בצק נעים. נשיקות לך ליורשים.

פוקסי99

New member
WAN לא שמת לב??

התמונה הראשונה זריחה בשמי סינגפור ושני האחרות תרבות סינגפור. וההודית מהודו יום טוב

wan

New member
פוקסי בבדאי רק שמהרתי להעלות

את הברכה שלא אפשר לפני שאלך.חחחחח בבדאי ששמתי לב... סינגפור מדהימה לילה..... ועכשו אני מתפנה לראות הכל...

laleniya

New member
בוקר טוב בוקר אור לכם ../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif

בוקר של תקווה בוקר של חלום בוקר של ברכה בוקר של עשייה פוריה בעיקר בוקר ויום של הצלחה

פל

New member
בוקר נפלא לכל התפוצות ../images/Emo42.gif

ואצלנו אביב וזה אומר מרבדים של פריחה והכי אוהבת -
ויום יפה היום אז שימשיך ככה

נונה1

New member
בוקר של אור אוח איזה יום יפה בחוץ

ואני יושבת לי במרומי קומה 14 במגדל גבוה בתל אביב ומשקיפה על עזריאלי ועל האנשים שמטיילים להם ואני עם הקפה במשרד ואתכם קצת. נו טוב מישהו חייב לעבוד איך חברה טובה שלי אומרת על זה טפייייייייייייייייי חחחחחחח שיהיה רק טוב נונה1

noa scotland

New member
בוקר טוב! ../images/Emo24.gif אפשר עוד זריחה?

שמש של חורף, מציצה בין העצים בחצר שלנו, בסקוטלנד.... היום - כמו אתמול ושלשום - יש
נ פ ל א ה, וקור שהבהונות נושרות....

wan

New member
נעה הזריחה מדהימה ../images/Emo99.gif../images/Emo13.gif

למעלה