בוקר טוב עולם

../images/Emo42.gifבוקר טוב עולם../images/Emo42.gif

אסירות תודה לאלוהים שאוהב אותי, על לילה שקט ורגוע, שינה טובה. על האפשרות לבחור להיות אסרטיבית ולהרגיש טוב. על בוקר נטול תחושות של תלותיות. על חברים, תכנית, סדר יום, אהבה בפנים ומסביב. על תחושת סיפוק והכרת תודה על כל מה שיש. על משפחה אוהבת. על היום הנקי. רק להיום - ארבעה חודשים ועשרה ימי ניקיון
שיהיה המשך יום פורה ונקי. אוהבת

נעממי5

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

על כל חודש נשיקה!

בוקר טוב

אסירת תודה על התוכנית , אסירת תודה על הקומונה הזאת ודומות ברשת שהם רשת התמיכה שלי , אסירת תודה שלמדתי לא להתרגז מבעלי , אסירת תודה על השמש , ויום מלא מחכה לי . אוהבת אותכם שימרו עלי ועלכם נקיים רק להיום

עליזה 63

New member
מתוך "שפת השחרור"

מתוך "שפת השחרור" לוותר על הדאגה מה היה לו היינו יודעים בוודאות שכל הדברים שאנו דואגים עליהם היום יסתדרו? מה היה לו היה לנו ביטחון שהבעיה שמטרידה אותנו תסתדר בדרך המושלמת ביותר, ובזמן הכי טוב שאפשר? ובנוסף, מה היה לו ידענו שבעוד שלוש שנים נהיה אסירי תודה על הבעיה הזאת, ועל פתרונה? מה היה לו ידענו שאפילו הדבר שאנו הכי פוחדים ממנו יסתדר לטובה? מה היה לו היה לנו ביטחון שכל מה שקורה, וקרה, בחיינו היה אמור לקרות, היה מתוכנן במיוחד בשבילנו ולטובתנו? מה היה לו היה לנו ביטחון שהאנשים שאנו אוהבים חווים בדיוק את מה שהם צריכים כדי להיות מי שהם מיועדים להיות? ועוד, מה היה לו היה לנו ביטחון שאחרים מסוגלים להיות אחראים על עצמם, ושאנו לא צריכים לשלוט, או לקחת אחריות עבורם? מה היה לו ידענו שהעתיד יהיה טוב, שיהיה לנו שפע של משאבים והדרכה כדי להתמודד עם כל מה שיבוא? מה היה לו ידענו שהכול בסדר, ושאין לנו דבר על מה לדאוג? מה היינו עושים אז? היינו חופשיים לשחרר וליהנות מהחיים. היום אדע שאין לי על מה לדאוג. אם אני אדאג, אעשה זאת עם ההבנה שאני בוחר לדאוג, ושאין צורך בזה.

בוקר טוב ../images/Emo42.gif

רק להיום בנקיון. מוסרת את כל כולי להשגחת אלוהים. אוהבת אתכם

למעלה