בוקר טוב פורום קומיקס

The Sandman

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב פורום קומיקס../images/Emo42.gif

בוקר טוב פורום קומיקס. אני חובב קומיקס לא אחד ששרוף אבל יש לו איזה אוסף קטנטן של איזה 50 גליונות. אח שלי מעריץ גדול של קומיקס ובעל אוסף נרחב ותמיד יוצא לו לדבר איתי על דמויות ועל גליונות חדשים. את הנייק שלי לקחתי אחרי שהוא דיבר איתי על הדמות סאנדמן. וכן מגיעה השאלה שלי: אתם יוכלים להביא לי מידע על הדמות סאנדמן? ואולי ביקורות על הקומיקס? תודה מראש
The Sandman

ailag

New member
סנדמן, מורפיוס, דרים קינג, אנדלס #3

50 גליונות זה לא כזה קטן.. לי יש פחות (אם לא סופרים TPים). אז סנדמן? הדרך הכי טובה לגלות זה פשוט לקרוא את הספרים, אחיך נשמע כמו אחד שיש לו אותם. בעולם של סנדמן/גיימן (זה שכתב את סנדמן) יש בני אדם, יש אלים [שחיים עקב אמונתם של בני האדם], ויש צורת חיים עליונה, בשם הendless. אלו 7 "אחים" שממלאים מבחינתנו, בני האדם, את תפקיד האלוהים (למרות שגם עליהם פועלים חוקי טבע מסויימים, הם לא מעל כל חוק אפשרי). מורפיוס, הסנדמן, אחראי על עולם החלומות. הוא האח השלישי: בתחילת הזמן נולד destiny, כשבני האדם נוצרו נולדה death (שהיא דווקא די מגניבה, אחת הדמויות האהובות על רוב האנשים. ורחוקה מהgrim reaper שבד"כ מסמל את המוות). אחריה נולד dream / morpheus / dream king / sandman / WHATever. יש לו מספיק שמות. הוא אחראי על עולם החלומות של בני האדם. אחריו באו שאר האחים (אחרי כמה סיבוכים לא רלוונטיים). לכל אחד מהאחים יש ממלכה (realm) משלו, בה הוא חי ועובד. למשל, לdelirium (עוד מישהו מזדהה איתה?
) יש ממלכה הזויה שמלאה בגיבובי דברים רנדומליים, מילים, עצמים ורעיונות כאחד.. הממלכה של מורפיוס כוללת את האחוזה שלו, בה הוא בונה עולמות לחלומות ויצורים שיהיו חלומות. לא קראתי את כל החוברות (למרות שאת הספוילר של שי כבר שמעתי) אבל אם אתה רוצה להתחיל, תתחיל בראשונה (דהה) או בTP שנקרא a game of you. לדעתי. גיימן לא ממש אוהב אותו, אבל מי מקשיב לו? דרך אגב, הוא רמז בצורה דיי חזקה באתר שלו שהוא היה רוצה לבקר בישראל אבל אף אחד לא הזמין אותו. דיברתי בזמנו עם CNV והם דיברו עם טאוור רקורדס וזה כנראה לא הלך. מי רוצה לנסות?
צריך למצוא מישהו עם אינטרס וכסף. ולבדוק אם גיימן עדיין רוצה לבוא.

m3at

New member
נכון

גם אני קראתי באתר שהוא מעוניין לבקר בארץ או למען הדיוק הוא כתב שהוא מעולם להיה בישראל, אבל זה מרמז על רצון לבקר. אגב, לחובבי גיימן אני ממליץ לקרוא את הספרים שהוא כותב, לדוגמה "neverwhere" שבה הוא מספר על שני ערים, לונדון מעל פני השטח ולונדון שמתחת לאדמה שמבוססת על אנשים שחיים בתעלות, ביובים ותחנות הרכבת התחתית שנסגרו לפני מאה שנה.

ykonijn

New member
רשימת אתרי Sandman

אפשר למצוא ב - http://directory.google.com/Top/Arts/Comics/Titles/S/Sandman/?il=1

ailag

New member
ahh

בשביל תמונות כאלה שווה לעקוב אחרי קומיקס. אה כן, ובשביל הקומיקס עצמו

למעלה