בוקר טוב ראשון לשנה הזו

Tami661

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב ראשון לשנה הזו../images/Emo96.gif

לכווווווווולם
ו... לא משנה מתי אתם יוצאים מהבית היום מתי אתם מגיעים אם ההאנגאובר טרם עבר או שלא היה בכלל אם היה לכם את מי לנשק בחצות או יהיה לכם רק במהלך הימים הקרובים... אם היום שלכם מתוכנן וצפוי או שאתם מרגישים שרשימת הפתעות (טובות!) תקוטלג היום ב-DONE לא משנה העיקר ש... לא תשכחו לחייך

Tami661

New member
וככה... צ'ופר קטן בשביל לפתוח את

השנה ולחתום נר אחרון של חנוכה
חטיפים, תוספים ומיני ממתקי ספורטאים
- מצטרף חדש ללוח הספינוקים של גולשי הפורום. בסיכום עם ישראלבודי, חנות תוספי המזון לספורטאים - הושג עבורכם ההסדר הבא:
כל חברי הפורום יקבלו בישראלבודי את המחיר הזול ביותר על מגוון מוצרי החנות. 15% אחוז הנחה מהמחיר המקורי או מחיר המבצע פחות 5%, המשתלם מבין השתיים.
כל חברי הפורום יקבלו הנחה מיוחדת של 50% הנחה בייעוץ תזונתי ובניית תוכנית אימונים אישית. מדובר בפגישה שעלותה היא 150 ₪ במחיר הרגיל
טיפולים כירופרקטים - חברי הפורום ייהנו מהנחה של 20% לכל טיפולבצוות ישראלבודי שני כירופרקטים מומחים ובעלי שם בתחום המתמחים בטיפול ובשיקום פציעות ספורט. פרטים מלאים ונוספים על השירותים שמוצעים לעיל, באתר ישראלבודי. הובטח לי שתקבלו את שרות הטוב ביותר שהם יכולים להציע. כל שעליכם לעשות כדי ליהנות מההטבות הללו הוא לציין שאתם חברי פורום ספינינג תפוז.
תיהנו

דברי חלש ../images/Emo5.gif

ללא ספק סופ"ש מגניב,מוזר אבל מגניב. דיווש מעולה בשישי,מוזר אבל מעולה. מסיבה מגניבה,מוזרה אבל מגניבה. עוד מסיבה שאני לא כל כך זוכר איך הגעתי אליה אבל היה שווה. עכשיו כל הקלדה דופקת לי בראש אבל החיוך לא יורד מהפנים. בוקר טוב לכולם
בבקשה דברו חלש

Tami661

New member
ואיפה? איפה היתה הדודה שלך בזמן

שאתה התרועעת עם טיפוסים מפוקפקים
אבל היא לבטח אומרת עכשיו... "נו, מיילא... עדיף שלא יזכור איך הוא הגיע אליה מאשר שלא יזכור איך חזר ממנה..." ואתה זוכר, נכון דובי?

למעלה