בוקר טוב רכזים/ות
דווח

../images/Emo42.gifבוקר טוב רכזים/ות../images/Emo124.gifדווח

קדימה יקירי דיווח שבועי בבקשה. אני במהלך היום גם אדווח שכן עוד יהיו לי שינויים בדיווח אחר הצהרים יום נעים פנינה

מתרגשת

New member
דיווח מגבעתיים - ר"ג

אז ככה: השבוע בעיקר אספתי דברים עבור שתי משפחות חדשות בהן אני מטפלת בעזרתה של טלטל וגם מיכלית המקסימות משפחה אחת: זוג נכים נפשית (סובלים מסכיזופרניה שניהם ובמצב לא טוב, מטופלים ע"י רופא, שייכים לקבוצת תמיכה, לא מצליחים למצוא עבודה בשל מצבם וגם לא מקבלים אישור להיכנס להריון), חיים על קצבה של משרד הבריאות וזהו. אין משפחה לאף אחד מהם. העברתי להם בגדים עבור שניהם, מזון יבש. צריכים עוד הרבה דברים ואני צריכה לכתוב את הרשימה יותר מאוחר. משפחה שניה: אם חד הורית לשני ילדים בני 6 ו-9. עדיין לא הועברו אליהם הדברים שנאספו עבורם מכיוון שיש להם בעיות עם האבא שיש לו צו הרחקה. אני מקווה שאוכל להעביר אליהם את מה שנאסף עבורם. תסלחי לי שאני לא מציינת ממי הגיע מה... יש לי כרגע כזה בלאגן ברכב שאני אפילו לא יודעת מאיפה להתחיל. קיבלתי דברים מ: טלטל, איושי, מיכלית, JOLE, חברה שלי שרון, ממני ואולי עוד... מה שהציל את השבת עבור המשפחות היה בעיקר האוכל היבש שכלל חלב וחלה עבור שתי המשפחות.

מחלקת דיווחים זה כאן../images/Emo35.gif../images/Emo9.gif

לא מצאתי כאן שרשור דיווח, אז כתבתי בפורום הראשי, ואני כותבת עכשיו גם כאן: אם מוכה + פעוט מהמרכז: מדובר באשה שהבעל עזב עם חפצים באישון לילה בעוד אשתו בעבודה. הצורך הכי דחוף הוא אוכל. הטלויזיה והטלפון נותקו בשל חוב. ניגונים תרם מסך מחשב (שיועבר כנראה מחר), וחברתי תרמה מחשב. נתרמו בגדים רבים אתמול במפגש שימסרו כנראה מחר, והעברתי לה גם שקית בגדים לפני כמה ימים. העברתי לה גם צעצועים וחברתי תרמה לה 1/2 חבילת טיטולים. המשפחה זקוקה בדחיפות לאוכל. האלמנה מרמת-גן: קיבלה ממני ביום שישי שקית עם גרביים ובגדים, סטייקים ותפוזים על ידי טלטל4, ושלחתי לילדה מתנת יום הולדת עם מכתב, הילדה התרגשה מאוד, צלצלה לומר לי תודה. משפחה עם 3 ילדים בחולון: הועברו 4 שקיות גדולות של בגדים עבור הילדים, ששונעו על ידי tamidb שהיתה אצלי ומיינו ביחד הרבה מאוד תרומות, היא שינעה גם התרומות לחולון, העברתי להם גם דיסקים למחשב. תמי דואגת למטרנה עבור התינוק. משפחה מאשדוד: (מאותה משפחה שאני מרכזת מחולון) העברתי הריכוז לאיילת ודני, אני מסייעת לה, העברתי אתמול במפגש כמה שקיות עבורם. אור כוכב הצפון: אם לילד אוטיסט בן 3.5. האישה ילדה לפני 4 ימים. אתמול לקחתי את הילד אלי הביתה למספר שעות, היה קשה ומעייף, אבל הילד היה מרוצה ושמח. תודה לבן הקטן שלי ששיתף פעולה ושיחק יפה עם הילד ואירח אותנו בביתנו. באותה הזדמנות מסרתי להם גם שקית בגדי תינוקות וכן שינעתי אתמול עגלת תינוק במצב מעולה!! מטלי תלתלי והעברתי אותה לאור כוכב הצפון. היום היא השתחררה מבית יולדות. אהיה אצלה במשך השבוע לסייע עם התינוקת החדשה. אני אמורה לקבל מחשב עבורה, אני מבקשת לדעת היכן זה עומד. rakeffett1 פנתה שוב בבקשת עזרה לאחר שאמרה שהסתדרה. אנסה לארגן לה כרטיסיות לאוטובוס עבור הבנות ועבורה, וכן אוכל. בגדים העברתי להן בזמנו. אם חד הורית לילד חולה אפילפסיה: העברתי הרבה בגדים למשפחה, חלק מהם לא התאימו לילד. אני בודקת בקשר למכונת כביסה, תרומה שמבוקש שינוע. המשפחה מבת ים : העברתי בגדים למשפחה, צלצלתי לאם והיא אמרה יפה תודה ושכבר אין צורך בבגדים, כי שלחתי לה המון ובגדים יפהפיים. הם זקוקים בעיקר לאוכל וטיטולים. משפחה מדרום תל-אביב עם תינוק בן שמונה חודשים : הועברה ביום ששי שקיות עם בגדים עבור האם והתינוק. השינוע נעשה על ידי מתרגשת. זקוקים בעיקר לאוכל לתינוקות וטיטולים. קשישה מרמת-גן, שכנה של האלמנה: מסרתי את הריכוז לטלטל4, אולם אני מסייעת, ריפוי בתקתוק ערכה לה קניות בסופר ומסרה את תרומתה לאישה. בית ונצואלה: קיבלתי השבוע מטלטל4 שקית עם סינרים וחיתולי בד שיועברו בהקדם לבית ונצואלה. הצעצועים שהגיעו לא ממש התאימו ולכן נמסרו כולם לרחובות (הם זקוקים לצעצועים מנגנים). העברתי דברים לקרינושנוש ביום ו' עם מתרגשת. העברתי תרומות של משחקים וקלטות וידיאו שהועברו על ידי טלטל לרותם111 עבור המשפחות ברחובות. העברתי לרותם111 בגדים לכלביה. המשפחה מבית שמש, בטיפולה של פנינה קדם: העברתי אתמול במפגש כ- 15 שקיות של בגדים וצעצועים. יש לי עוד שק ענק של בגדים וצעצועים ולא היה לי מקום באוטו אתמול. מבוקש שינוע מהמרכז לירושלים. אני בטוחה ששכחתי עוד משהו, כרגיל, כשאזכר אכתוב תוספת. ותודה לכל מי שסייע לי לאמץ את המשפחות

חזרתי הרגע מבית../images/Emo42.gif ראשית עשיתי

מעשה וקישרתי בין המשפחה ש"מצאנו" בעזרת מיכלית באינטרנט לבין סוף עונה שלנו (שמנותקת מהמחשב בגלל בעיות טכניות אז אני אדווח במקומה עד....) והיא תרכז אותם כעת. העברתי להם את כל השקיות שנשאו את הכותרת בית
ואת התנור אמבטיה, מצטערת אבל מאחר והעברתכם הכל למכונית של שמקה אז לא יודעת מי הביא מה, גם אמבטיה לתינוק גם מעט אוכל ותכשירי קוסמטיקה שמפו וכו' שקניתי להם, וגם משחקי קופסא לילדים אוניברסיטה לקטן ונעלים . בהמשך הערב אפרט בנפרד מה עוד צריך. לימית בגילה נגיע מחר שכן אני כבר עייפה ועבורה יש שקיות וגם תנור אמבטיה. המשפחה הנוספת מבית
קבלה ממני פעמיים כבר מזון פעם יבש ופעם אוכל מוכן ומשפחה נוספת מאותו ה
של ה
קבלה היום סיר מרק באדיבות שמקה חלב ומוצריו ל=2 הילדים שלה ועוד כמה בגדים שאספתי להם כאן בירושלים זו הפעילות המשמעותית השבוע. פנינה

מתרגשת

New member
תנור האמבטיה היה מיועד ל-avishib

אם אין תנור אמבטיה להעביר לה אני אתן לה את מפזר החום שיש לי כרגע לתת...

Tal Tal4

New member
אני לא רכזת -אבל....

לאלמנה ולביתה- הבאתי פירות ,חומוס, בגדים ואת המתנה של מיכלית כולל השקית אגב- נמושקה לא הגיעה כבר זמן מה ללמד את הבת של האלמנה וזה עצוב מאוד. יש מישהו אחר שמתנדב??- ילדה מקסימה- שצריכה ציונים טובים להתקבל לתיכון- עד פסח! השכנה של האלמנה: אביא לה תפוזים מחר. מדברת בעיקר רוסית- לכן יש לי בעיות תקשורת איתה.... למטופלים של מתרגשת: לזוג- בגדים ואוכל לאמא והילדים- בגדים ואוכל ל01751- הבאתי מעיל נעלים ותפוזים- וקבלתי המון דברים- פירוט בתרומות לברי23-הבאתי בגדים מידות גדולות קבלתי כמה צעצועים ואמבטית תינוק לאיציק78- נתתי את הביפר הסגול שלי (כולם יקנאו בך איציק- על הסטייל!), כמה צעצועים ומעילי ילדים הבוקר קבלתי תא מטען שלם מבית אלון- פירוט בפורום התרומות.. העברתי מניגונים תנור לקרינושנוש וקלטות וידיאו ונעלי ילדים בדרכם לרותם

Tal Tal4

New member
שכחתי- השכנה של האלמנה זקוקה

למיקרוגל. האם יש אפשרות למישהו לתרום? תודה

אצל המשפחות שלי הכל מתחיל להסתדר

לאט לאט. מבטיחה דיווח מפורט יותר מאוחר יותר, מאחר ואני מוצפת בעבודה כרגע.

למעלה