א ו ר י ג מ י
New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב, שבוע טוב! ../images/Emo42.gif
כמה כף ומשמח לראות מה קורה פה: חברים ישנים וחברות חדשות, מתוך הפורום ומחוצה לו, מוזמנות ויוזמים מטעם עצמם... ויחד אנחנו כבר בעמוד השלישי של הפורום. באמת משמח.
ומשמח עוד יותר לראות איך חדשים מקודמים בברכה ע"י משתתפים אחרים; בשורות הראשונות היו אלה נועה ואני שקידמנו כל אחד ואחת, והנה הפורום כבר מקבל אינרציה משל עצמו וראיתי משתתפות מרגישות מספיק בנוח כדי לגרום זאת גם לאחרים, והרי אנחנו כאן לא רק כדי להיתמך, אלא גם לתמוך. נדמה לי שאין דבר משמח יותר למנהל מאשר ליהפך לבלתי נחוץ, ולהיות מסוגל להיות משתתף מן השורה...
וזה גם המקום להגיד לך, נועה, תודה רבה, ולעיני כולם: פשוט, כיף לי לעבוד איתך, ללמוד ממך ולשתף איתך פעולה.
ואיך נחמדה לי האכסניה הזו, מתוחכמת ומבהילה ככל שנראתה לי בשעות הראשונות ומעניינת ומאתגרת יותר ויותר משעה לשעה, והאייקונים - מה, רואים שאני נורא אוהב אייקונים?
ומילה אחרונה: זהו שבוע של הכרעה משמעותית מאוד בחיי: השבוע עלי להחליט אם אני יוצא לפרישה מוקדמת, ולחתום על כך. זו אחת מארבע-חמש ההחלטות הקובעות ביותר שקיבלתי כל חיי. אין לכם כמה משמעותי להיות בסביבה תומכת כזו בשעה כזו. תודה לכולם כאן, אם כן. תודה רבה.
כמה כף ומשמח לראות מה קורה פה: חברים ישנים וחברות חדשות, מתוך הפורום ומחוצה לו, מוזמנות ויוזמים מטעם עצמם... ויחד אנחנו כבר בעמוד השלישי של הפורום. באמת משמח.