בוקר טוב שמשי וקפוא לכולם!!

*שיר

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב שמשי וקפוא לכולם!!

רציתי רק לספר לכם שאתמול לקחתי את האלבום המעוצב שלנו מתמי פורת.
אח, איזה יופי!!!
העיצוב מאוד פשוט, בלי הרבה קשקושים מסביב. פה ושם נייר צבעוני קטן להדגיש תמונה זו או אחרת. העמודים מעוצבים בהגיון פנימי מדהים. כל מיני פרטים שלא שמנו לב, היא קלטה וחיברה בינהם.
היות והיו לנו המון המון תמונות נהדרות (600) היה לנו מאוד קשה לבחור את המעט שייכנסו לאלבום, לכן נתנו לתמי חבילה גדולה של תמונות, כדי שהיא תשבור את הראש עם זה... מה אני אגיד לכם, יצא לה נהדר!!! אז שוב, למי שמתלבט, אני רוצה להמליץ בחום על תמי פורת. באמת מדהימה. מעבר לצילום שהוא מדהים וקולט את האנשים גם היחס הוא מעל ומעבר - המון רצוןטוב ונכונות לעזור והמון המון שמחת חיים ואהבה. אני ובעלי סיכמנו שאין ספק שזו היתה ההחלטה הכי טובה והכי נכונה בכל עניין החתונה.

אתי@

New member
נשמע ממש נהדר - אולי תצרפי לנו עוד

קצת תמונות
סתם שנשטוף את העיניים...
ממש סיקרנת אותי עם הצלמת הזאת (מאתי@
, חובבת צילום ונצר למשפחת צלמנים מכורים
)

*שיר

New member
אני חושבת שכבר קיבלתי את 5 דקות

התהילה שמגיעות לי...

הילית*

New member
וואו, נשמע אחלה...איזה כייף זה

עכשיו אתם יכולים לצאת לסיבוב הופעות עם האלבום המעוצב או לעשות כמונו וכל שבוע בערך לארח אנשים שנורא סקרנים לראות את התמונות והסרט....

*שיר

New member
כן, כבר כולם הזמינו אצלנו תור.. ../images/Emo9.gif

ההורים של הבעל יעברו אצלנו היום בדרכם לפריז.... למשפחה שלי נראה ביום ששי בזמן ארוע משפחתי (יומולדת לאחיינית). אני כבר רואה איך אני צועקת בעצבנות על הילדים לא לגעת באלבום עם ידיים מלאות בעוגת שוקולד... ויש עוד המון חברים שמחכים בתור...נראה לי שזה יהיה כמו אצלכם...

הילית*

New member
לגבי הילדים...

לנו סיגל שגב אמרה ממש להיזהר על האלבום הזה וממש לא לתת לילדים לגעת בו אפילו בידיים נקיות. הוא מאוד עדין ואני מאוד מקפידה שהאנשים שמסתכלים בו יעבירו את העמודים בעדינות רבה. יש אנשים שבלי בעיות מעבירים את העמודים מהר. בקיצר, לשים עין....חבל שכבר על ההתחלה הואר יהרס..

*שיר

New member
את צודקת מאוד

אני חושבת שאני אושיב את הילדים מסביבי (אחרי ששטפו טוב טוב ידיים) ואני אעביר את הדפים בעצמי. בעצם, זה רעיו טוב לעשות את זה גם עם המבוגרים...

שירי71

New member
נשמע מעולה , שיר!

לדעתי היות והתמונות הם המזכרת המוחשית שנותרת לנו (מלבד השמלה, והאוברדראפט) אני מה זה שמחה בשבילכם שיצא לכם כייף ומזדהה מאד בכל הקטע של התמונות והחשיבות שלהם וכמה שזה כייף ואחלה כשזה יוצא יפה.

dorlim

New member
איזה כיף זה ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

אני מתה על תמונות ויכולה שעות לשבת לדפדף באלבומים (במיוחד אם הם כאלה יפים כמו שאת מתארת...) תהנו.

*שיר

New member
אני בהחלט מתכוונת לעשות את זה ../images/Emo9.gif

בייחוד שבכל הצצה אני מגלה עוד ועוד פרטים שלא שמתי לב. לדוגמה, כשהסתכלתי (בפעם האלף ושתים עשרה) על תמונות החופה, פתאום ראיתי איך ה-DJ
עמד בצד והקשיב והיה כולו מרותק לטקס... (לא לדאוג, הוא שם בזמן את שיר היציאה...
)

shelycat

New member
המלצה קטנטנה....

רק המלצה קטנטנה בעיניני אלבומים לפני שאת והחצי השני שלך מתחילים לצאת לסיבובי אלבומים: דעו לכם כי ההורים (קרה אצלי ואצל חברה שלי) עלולים לצפות שתשאירו לתקופה קצרה את האלבום המעוצב אצלהם כדי להשוויץ בו, ולכן בעצם יש לי שתי המלצות האחת דברו על זה ותחליטו בניכם מראש מה המדיניות שלכם לגבי זה ודבר שני אני ממליצה בתוקף להתעקש שהאלבומים ואתם לא נפרדים-לא חבל כל כך הרבה השקעה וכוס קפה פתאום נופלת על השולחן או אורח מהיר ואגרסיבי מידי, אף אחד לא ישמור על האלבומים בקנאות שאתם תשמרו-הם הרי כל כך מושקעים, לא חבל?

*שיר

New member
את כנראה לא מכירה אותי טוב...

אין סיכוי שהאלבום יישאר אצל מישהו שהוא לא אני
אני לא חושבת שההורים שההורים שלי יעיזו לבקש... הם מכירים את האוצר שלהם..

shelycat

New member
כן, כן....

גם אותי חמותי הכירה ולמרות זאת עשתה לנו ברוגז על למה לא נתנו לה את האלבומים יום אחרי שקיבלנו אותם ולפני שהראנו ליתר ה"חשובים", תוודאי ששניכם מאופסים כי חברה שלי כשביררה גילתה שבעלה הטרי כמעט "נפל" ונראה לו בסדר לתת לאמא שלו לשמור את האלבומים אצלה לתקופה מסוימת, השיחה היא כדאית כך לא יקרה שתעמדו במצב לא נעים עם אחד מכם נתן לרגע את האשליה או אפילו אמר שזה בסדר כי האלבומים יוכלו להשאר אצל הוריו, זה ימנע מבוכה רבה.

יעלי2

New member
הם כבר לא מסתפקים באלבומי הורים?

כאלה עם 30 תמונות ? ואני חושבת שאם הורי יבקשו יפה (וכנ"ל חמי וחמותי), אני נושא אשמח לתת להם לא פני שאשביע אותם שישמרו על האלבום כעל בבת עיניהם! אולי אציע להם להזמין כמה זוגות חברים כשאני נוכחת...

shelycat

New member
מסתבר שלא...

הסיפור עם חמותי הוא כזה קיבלנו את התמונות יום שישי והזמנו אותה לראות אותה לקחת את הדברים ולראות את התמונות בשבת (הוריו גרושים) היא מאיזה שהיא סיבה לא ברורה חשבה שהיא מקבלת את האלבום המעוצב אליה לאיזה שבוע (לפני שהראנו להורים שלי ולאבא שלו ולכל היתר), היא התאכזבה (היא קיבלה "רק" אלבום הורים קטן יותר ומעוצב, קלטת ווידאו ותמונה משפחתית ממוסגרת) ועשתה לנו "ברוגז", חמותה של חברה שלי ציפתה כי עד שהאלבום שלה יהיה מוכן [(בנוסף לאלבום "ששת" יפה של החתן והכלה ווידאו ושאר תוספות) מכינים לה כרגע אלבום נוסף עם תמונות לפי בחירתה] היא תקבל את האלבום ה"מעוצב" של הזוג כדי שתוכל לקחת אותו להראות בבית הספר בו היא מלמדת ושאר "השווצות". לא יודעת אולי זה רק עיניין של האמאות של החתנים, גם אני וגם חברתי בחרנו לא לעזוב את האלבום שם כיון שעם כל האהבה יש לנו יבות (שונות) לחשוד כי אולי לא הכל יוחזר במצב שניתן (למשל שלומיאליות של האם ואחים/נכדים קטנים ולא זהירים שאוהבים להזיק).

הילית*

New member
אצלנו ההורים ביקשו להשאיר אצלם

חכמה זמן את אלבום הכיסים עם כל אוצר התמונות ולא הייתה לנו שום בעיה עם זה. שתבינו, ההורים לא רוצים את זה אצלם רק בשביל להשוויץ. ההורים נהנים בעצמם להסתכל בהם שוב ושוב. אתם לא יודעים איזו הנאה זה מסב להם... ועוד משהו בזמן שהאלבום היה אצל ההורים שלי שבוע ואצל ההורים שלו שבועיים אז הם גם בחרו את התמונות שהם רוצים לשכפל בניחותה ובלי לחץ ותחשבו על זה ....

*שיר

New member
שששש...אנחנו עושים להורים הפתעה...

ותמי מכינה להם אלבומים רציניים ביותר.לא אלבומי הורים של 30 תמונות אלה אלבום-אלבום עם כל התמונות החשובות. לכן, לא צריך לתת להם את האלבום שלנו, כי אוטוטו יגיע שלהם
(הם רק לא יודעים את זה...)

הילית*

New member
אני חשבתי לעצב כזה דבר להורים

בעצמי. ואני כבר הרבה זמן מחפשת אלבום עם ניירות ממוחזרים ולא גדול מדי כדי לעשות את זה. למישהי יש רעיון איפה אפשר לקנות אלבומים כאלו? ובמחירים סבירים?

*שיר

New member
שששש...אנחנו עושים להורים הפתעה...

ותמי מכינה להם אלבומים רציניים ביותר.לא אלבומי הורים של 30 תמונות אלה אלבום-אלבום עם כל התמונות החשובות. לכן, לא צריך לתת להם את האלבום שלנו, כי אוטוטו יגיע שלהם
(הם רק לא יודעים את זה...)

למעלה