-בוקר טוב-

tkuihehr

New member
../images/Emo42.gif -בוקר טוב- ../images/Emo39.gif../images/Emo70.gif

אוקיי, שבת בבוקר אחרי יומיים שבהם הפורום לא התקדם הרבה [פרט לשרשור הלילי המשונה], ומחסור חמור בהודעות ושרשורים [תוכלי להאשים את ט' באב, ולהגיד שגם לא היה מצעד, המבוקשים ו/או סינגלס] אז קדימה! הגיע הזמן לזוז! היום יש את המצעד האמיתי, זה שאנחנו מחכים לו מיום חמישי, ובדרך עוד המון שעות של מוזיקה שווה במסגרת סופשבוע רגוע. אז יאללה, בואו נמלא את הפורום כמו שאנחנו יודעים...
יום נעים ושמח, וגם שבוע טוב ושבת שלום [וואי ,כמה זה מקבל משמעות פתאום]

tkuihehr

New member
סופשבוע רגוע

התעוררתי עכשיו, וגיליתי שלא היתה תזוזה, אז אני מניח שלא הפסדתי כלום בגלגלצ היום? שומדבר מעניין? עכשיו שמעון השכן - מושלם לקום עם שיר של קרן פלס, היא פשוט זמרת נפלאה...

בקשר למצעד באמת....

אם מישהו יוכל לסקר אותו במקומי היום, אני אשמח.... נשארו לי 5 פרקים בפריזון ברייק, ואני לא אוכל לשבת 3 שעות עם המצעד במקום לראות אותם....
זאת ליאורה. ניק שונה לצורך סודיות שבתית מבני משפחה סטוקרים
לא אחשלי

RJlake

New member
../images/Emo6.gif נראה לי השורה האחרונה

הסגירה אותך
ואני אנסה אבל יהיה נחמד אם יהיה פה מישו לעזור

limors2

Active member
חחחח לא../images/Emo3.gif../images/Emo54.gif

זה רק היוזרניים שמפליל

limors2

Active member
זה ככ יפה../images/Emo10.gif../images/Emo54.gif

היום אסיים את העונה

lama האחד

New member
../images/Emo4.gif

ככה את מחללת שבת? אני לא בא לשפוט אותך או משו אבל זה עשה לי לא נעים. לא יכולת להתאפק עוד שעה, שעה וחצי? מסתבר שלא...

limors2

Active member
אתה בא בטענות לחילונים שמחללים

שבת? כי זה אותו דבר

lama האחד

New member
זה לא שאני בא בטענות

פשוט לוידע איך להסביר זה עשה לי צביטה בלב שאת מגדירה את עצמך דתיה אבל בשביל לכתוב משו במחשב את תחללי אותה? זה מין בגידה או משו כזה.... (סתם לידיעתך אני מסורתי ושומר שבת..) אבל חשוב לי להבהיר שאני לא בא לחנך אותך אומשו...

a b u y a

New member
אמממ

לא רוצה להתערב, אבל גמני מוגדר כמשויך למגזר הדתי, אבל לא באמת מאמין. ואם תעקוב אחר הפעולות שלי בחיי היומיום תבין שחוץ מחבישת כיפה אין לי שום סממן דתי... זו דרך חיים שבוחרים, וההגדרה זה בשביל ההורים

למעלה