בוקר טוב ילדה, היום אני באמת לפניך...
X xurix New member 30/9/03 #1 ../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo39.gif ילדה, היום אני באמת לפניך...
D dors New member 30/9/03 #3 האאאאאאא |אייקון של דור מתמתח| |אייקון של דור מפהק| |אייקון של דור מקלל את כל העולם על זה שהיום התחיל| |אייקון של דור מקלל את כל העולם בתקוה שהיום כבר יגמר| |אייקון של בעעעעעעעע|
האאאאאאא |אייקון של דור מתמתח| |אייקון של דור מפהק| |אייקון של דור מקלל את כל העולם על זה שהיום התחיל| |אייקון של דור מקלל את כל העולם בתקוה שהיום כבר יגמר| |אייקון של בעעעעעעעע|
D dors New member 30/9/03 #4 ולא עשיתי שיעורים בתנך! דפקא!!! דפקא דפקא דפקא כי זה המקצוע שאני הכי הכי שונא בכל העולם!!!! תנך זה מגעיל! תנך זה דוחה! תנך זה מיותד!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ולא עשיתי שיעורים בתנך! דפקא!!! דפקא דפקא דפקא כי זה המקצוע שאני הכי הכי שונא בכל העולם!!!! תנך זה מגעיל! תנך זה דוחה! תנך זה מיותד!!!!!!!!!!!!!!!!!!
O Ohad18 New member 30/9/03 #6 ../images/Emo42.gif../images/Emo39.gifבוקר טוב../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo60.gif
../images/Emo42.gif../images/Emo39.gifבוקר טוב../images/Emo39.gif../images/Emo42.gif../images/Emo60.gif