בוקר טוב!

../images/Emo42.gifבוקר טוב!../images/Emo42.gif../images/Emo185.gif

האמת שאני רק עכשיו הולכת לישון... היה לי לילה פורה בענייני יצירה, ונוספו לי 3 שירים חדשים לספר! היום בצהרים באה העוזרת, אז צפוי לי יום מנוחה נעים. שיהיה יום קל לכולנו!

יש לי כמה שפרסמתי ברשת

ואפשר לקרוא ולדרג באתר במה חדשה. האמת שאני כותבת שירים מגיל 12, (ויומן מגיל 8), אז אין מצב שאני אצליח לפרסם הכל ברשת, אבל לאט לאט, גם ככה זה רק תחביב.

רחלילי

New member
היידיף בחרתי לכתוב לך כאן ולא שם כי

התגובות שם היו מקצועיות ואני לא. קראתי כמה מההתחלות של השירים (עד שהבנתי שזה רק ההתחלה ולא כל השיר) ואהבתי. ואז קראת את הסיפור המדהים על הכלבים וסיוון ואדר וכל אלה. את כותבת ממש ממש יפה. ממש ממש מהלב. קראתי בשקיקה והתרגשתי והזדהיתי ואהבתי את הסגנון בעיקר את המקום שבו את כותבת על כיתה ו´ ומה קרה לכל אחד מהאנשים (וכמובן לא אפרט כאן). אהבתי את ההתפתחות וההבטה דרך הכלבים ודרך החיים והתפתחות שלהם. ואהבתי את הפשטות (לחיוב) של הכתיבה בלי כל הקישוטים ועם המון יושר וכתיבה ב"גובה העיניים". את כותבת מקסים. הלוואי עלי. תמשיכי!

וואי תודה!

איזה כיף לקבל פידבק! אגב- סיוון היא אדם אמיתי (רק שלא קוראים לה סיוון...) והסיפור הוא גם נכון ברובו- אז היה קל לכתוב מהלב... תודה שלקחת את הזמן לקרוא ולהגיב!

fila

New member
היידי

קראתי את הדברים שכתבת , אני חייבת להגיד שאהבתי מה שקראתי, כמה מהשירים גרמו להתרגשות מכיוון שדיברו אליי מאוד, והסיפור על סיוון כתוב בצורה מקסימה. באמת לא אמרת לה למה התרחקת? אולי נראה לה מוזר שיצאת לה פתאום מהחיים? ריגש אותי לשמוע על מישהו שבעלי חיים תופסים אצלו מקום כזה של כבוד וחשיבות כ"כ גדולה. הלואי והייתי יכולה לכתוב שוב, כשכתבתי זו היתה תקופה שהרגשתי בה כ"כ "שפויה" (לא יודעת להסביר למה בדיוק אני מתכוונת) , אבל יום אחד השתנו לי החיים לחלוטין ומאז לא הצלחתי להוציא אפילו שורה אחת כתובה. חבל.....

ניקול3

New member
היידי קראתי את שירייך... ../images/Emo23.gif

ואני חייבת להגיד לך שנהניתי מאוד
השיר ´הריון´ הוא כל כך יפה ואמיתי שפשוט זלגו לי הדמעות מרוב הזדהות. אני חושבת שאני אדפיס אותו (אם לא אכפת לך...?) ואתן לבעלי היקר
, כי יותר טוב מאיך שאת כתבת את זה, לא נראה לי שאפשר! כתיבתך מהנה ושירייך מקסימים ונוגעים ללב.
ותמשיכי כך

תודה רבה ניקול!

אני ממש מסמיקה פה.... בטח שאת יכולה להדפיס את השיר! אני אשמח! (אגב- זה חלק מהקטע של האתר- כל יצירה מקבלת אוטומטית זכויות יוצרים, ואז אני רגועה).

תודה FILA!!!!!

לסיוון (או יותר נכון לבחורה האמיתי מאחורי השם הבדוי) אין מושג ממה שאני חושבת. אני גם ככה לא יכולה לגמרי להיתנתק ממנה כי אנחנו משפחה וגם גרות די קרוב- אבל היא כבר לא אדם שאני רוצה להיות בחברתו. היא הפכה אגואיסטית שמעוניינת רק בעצמה ובבעיות שלה, ושום דבר לא מעורר בה חמלה. לא חתול קטן קפוא, או כלב עזוב, או חייל פצוע. כלום. אגב- אם בא לך לחזור לכתוב, אני מצאתי שהכי עוזר לקרוא את היצירות הישנות שלך שוב, או יצירות של אחרים. יש למשל סיפור מקסים בשם "דואר יוצא דואר נכנס" של ארז רונן. ממש מצויין! וגם מישהי בשם ציפי מורדי כותבת יפה. את שניהם אפשר למצוא באתר "במה" בחיפוש קצר. מומלץ!

למעלה