בוקר טוב

OA ענת

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

בוקר טוב! "רק להיום תיהיה לי תוכנית, ייתכן ולא אוכל לעשותה בשלמות, אך היא תהיה עימי ואחסוך מעצמי מעשים פזיזים והחלטות מוטעות." יום טוב והימנעות טובה! ענת

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

24 באוגוסט לחפש את רצון האלוהים "אנו לומדים להיזהר להתפלל לדברים ספציפיים" טקסט בסיסי, עמוד 43 בהתמכרות הפעילה שלנו, בדרך כלל לא התפללנו לדעת את רצונו של אלוהים מאתנו ואת הכוח לבצע זאת להפך רובנו התפללנו לאלוהים, שיוציא אותנו מהבלגן שבו הכנסנו את עצמנו ציפינו שהנסים יתרחשו לפי ההזמנה שלנו סוג זה של חשיבה ותפילה, משתנה כשאנו מתחילים לעבוד את הצעד האחד-עשר הדרך היחידה לצאת מהבעיות שיצרנו לעצמנו, היא כניעה לכוח הגדול מאתנו בהחלמה אנו לומדים להשלים אנו מחפשים, בעזרת תפילה ומדיטציה, דרך להתמודד עם נסיבות החיים שלנו אנו מפסיקים להלחם, אנו משתחררים מהרעיונות שלנו בדבר האופן שבו הדברים צריכים להתנהל, מבקשים הנחיה בדרך החדשה ומבקשים לשמוע את התשובות התשובות בדרך כלל לא באות בהבזק של אור בהיר, בליווי של הלמות-תופים התשובות יבואו בצורת הבנה שקטה ובטוחה, שיש תכלית לחיים שלנו, וכי כוח גדול מאתנו מכוון אותנו בדרכנו יש לנו ברירה אנו יכולים לבזבז את זמננו בלחימה, על-מנת לוודא שהכל מתנהל כמו שאנו רוצים, ואנו יכולים להיכנע לרצון של אלוהים אפשר להגיע לשלווה רק על ידי השלמה עם זרימת החיים רק להיום: אבקש הדרכה מהכוח העליון שלי, אשלים עם החיים, ואכניע את הציפיות שלי

ענת היקרה אני מאחלת לך המון../images/Emo50.gif

וברגעים קשים תזכרי בהתמכרות הקשה בימים שנפלת מהר מאוד להתמכרות המרה הזאת. אל תשברי . נושאת לך תפילה בהצלחה אמן!

למעלה