(כבר תיכף ) צהריים טובים!
שלומות לכולכם. עדית, אני בטוחה שעכשיו השעה 16:00 כבר נראית הרבה יותר קרובה... עוד קצת... תחזיקי מעמד, ואחרי זה תלכי לדפוק איזה שנת-צהריים טובה, כדי שיהיה לך כוח ללכת למיט'ש, ואם יהיה לי מצב רוח ממש מוזר, אולי אני אף אצטרף. שישיץ, לכי לישון גם את קצת, כדי שיהיה לך כוח להופעות. ואחרון חביב, נירצ'וק, שכיבד אותנו בנוכחותו, יש לי תיקון קטן לגבי הקליפ של "ניסים". זה לא שודר "אתמול בערב", אלא-
"שודר כל הערב", אני אישית שמעתי את זה ברקע בשעות אחה"צ לפחות 4 פעמים. קרוס מיי הארט! אז ככה שיש סיכויים טובים לראות את זה שוב. וחוצמזה, ב
פורום של עברי בטח יש איזה מישהו שהקליט. טוב, אז... שיהיה יום נעים, (ועכשיו תורי):
השעה 12:15 הגעתי הביתה, עוד שתי דקות לואיז (האומנת) תקרא לי ותגיד שֵהָ" לַאנְץ' " מוכן, משמע- בשר על האש, עם המון צ'יפס וקטשופ ומיונז. אח"כ, אני אדליק את הסיגריה שלי, אהנה מכל רגע, אכנס למיטה לכמה שעות, עם המחשב הנייד לעידכונים יומיים בבורסה (מדד הנסד"ק עלה היום, והמניות שלי (כמובן) ביחד איתו, או בעברית- עשיתי היום 2,400,000 ש"ח, בלי לאמץ יותר מאת שרירי הידיים- וגם זה בגלל המקלדת). בסביבות הערב, ריצ'רד (הנהג שלי) יכנס ויגיד שהמרצדס אחרי שטיפה (כן, אני מכריחה אותו לעשות את זה כל יום, לא צריך להסביר לכם על נזקי השמש, נכון?!) יחד איתו תכנס (שוב) לואיז, ותסדר לי את הארון (כמובן שכל יום היא עושה את זה, אני אוהבת את הארון שלי טיפּ-טוֹפּ). לאחר מכן, יבוא המלביש שלי, ויראה לי את מה שהוא הספיק לקנות לי היום (הוא מקבל כל יום שני תקציב של 7,500 שקל, ורשימה מדוייקת שלואיז מדפיסה לו) אני אאלץ לקום ולעשות מדידות, אבל צריך להפעיל קצת את הגוף, לא?! שלא יגידו שאני עצלנית... וכאן, בערך בשלב הזה, היום שלי יגיע לסיומו, עם סרט טוב בקולנוע הפרטי שלי, ואולי גם איזה ג'קוזי ומסג' אחרון, ככה לפני השינה. אבל לא בטוח. (שיהיה גם לכם)
יום נעים חבריי. מיטל.