בוקר טוב

../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo42.gif

טוב, השעה 6:11, וכן אני ערה.... אני עוד 20 דקות הולכת לעבודה, אחרי שחזרתי משם לפני 3 שעות!!!! אבל תודות למישהו מאוד ספציפי, היה לי בוקר קצת יותר טוב ממה שהוא היה אמור להיות... אז שיהיה לכולכם יום מקסים, והלוואי ושהשעה 16:00 תגיע מהר מהרגיל ואז אני אוכל ללכת לישון כמו שצריך!! ביייי

שישיץ

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

בואו נעשה פאטרן אל תהרסו.. מסכימה עם כל מילה! השעה 07:58 וכרגע התעוררתי, עוד 5 דק' אני צריכה לצאת לבית ספר אחרי שחזרתי אתמול ב-3 והלכתי לישון בחמש.. כ"כ מקוה שיגיע כבר צהריים שאוכל ללכת לישון טוב טוב כי היום אני הולכת בערב להופעה של ערן צור, אסף אמדורקסקי ושלומי שבן.. וזה לא הבלוג שלי, אז אני מצטערת על המרמור הקל... שיהיה לכולם יום נפלא...!

NirNova

New member
בוקר צח

10:40שעון ישראל,אחרי שינה של 9 שעות-ברגעים אלו מחכה שמכונת האספרסו תתחמם (זה לוקח 10 דקות...) יאללה יום טוב לכולם! נ.אם אתם במקרה הולכים למיטץ', 1- נא לברר :אם הדיסק של NOVA,כבר נכנס לפלייליסט של המחשב... 2-הא לכם לנשנש משו,ואתם לא ממש רעבים-אז לא להזמין" מיטבל" נכון,השם מטעה אבל מדובר בצלחת ענקית של תפוחי אדמה שיכולה להשביע גדוד של חיילים בורמזים אחרי שבוע של לחימה.... נ.ב-אתמול בערב שודר הקליפ "ניסים" בכיכובו של כוכב הגיטרות העולה,יונתן.אז אם מישו הקליט ויכול לשלוח ליונתן שיוכל לראות אנחנו נשמח ונודה לו מאוד (אה ,וגם היה ביאיר לפיד..)

g u i t a r

New member
(כבר תיכף ) צהריים טובים!

שלומות לכולכם. עדית, אני בטוחה שעכשיו השעה 16:00 כבר נראית הרבה יותר קרובה... עוד קצת... תחזיקי מעמד, ואחרי זה תלכי לדפוק איזה שנת-צהריים טובה, כדי שיהיה לך כוח ללכת למיט'ש, ואם יהיה לי מצב רוח ממש מוזר, אולי אני אף אצטרף. שישיץ, לכי לישון גם את קצת, כדי שיהיה לך כוח להופעות. ואחרון חביב, נירצ'וק, שכיבד אותנו בנוכחותו, יש לי תיקון קטן לגבי הקליפ של "ניסים". זה לא שודר "אתמול בערב", אלא- "שודר כל הערב", אני אישית שמעתי את זה ברקע בשעות אחה"צ לפחות 4 פעמים. קרוס מיי הארט! אז ככה שיש סיכויים טובים לראות את זה שוב. וחוצמזה, בפורום של עברי בטח יש איזה מישהו שהקליט. טוב, אז... שיהיה יום נעים, (ועכשיו תורי): השעה 12:15 הגעתי הביתה, עוד שתי דקות לואיז (האומנת) תקרא לי ותגיד שֵהָ" לַאנְץ' " מוכן, משמע- בשר על האש, עם המון צ'יפס וקטשופ ומיונז. אח"כ, אני אדליק את הסיגריה שלי, אהנה מכל רגע, אכנס למיטה לכמה שעות, עם המחשב הנייד לעידכונים יומיים בבורסה (מדד הנסד"ק עלה היום, והמניות שלי (כמובן) ביחד איתו, או בעברית- עשיתי היום 2,400,000 ש"ח, בלי לאמץ יותר מאת שרירי הידיים- וגם זה בגלל המקלדת). בסביבות הערב, ריצ'רד (הנהג שלי) יכנס ויגיד שהמרצדס אחרי שטיפה (כן, אני מכריחה אותו לעשות את זה כל יום, לא צריך להסביר לכם על נזקי השמש, נכון?!) יחד איתו תכנס (שוב) לואיז, ותסדר לי את הארון (כמובן שכל יום היא עושה את זה, אני אוהבת את הארון שלי טיפּ-טוֹפּ). לאחר מכן, יבוא המלביש שלי, ויראה לי את מה שהוא הספיק לקנות לי היום (הוא מקבל כל יום שני תקציב של 7,500 שקל, ורשימה מדוייקת שלואיז מדפיסה לו) אני אאלץ לקום ולעשות מדידות, אבל צריך להפעיל קצת את הגוף, לא?! שלא יגידו שאני עצלנית... וכאן, בערך בשלב הזה, היום שלי יגיע לסיומו, עם סרט טוב בקולנוע הפרטי שלי, ואולי גם איזה ג'קוזי ומסג' אחרון, ככה לפני השינה. אבל לא בטוח. (שיהיה גם לכם) יום נעים חבריי. מיטל.

tali botnim

New member
המממ תורי???

השעה 13:05 חזרתי מיום עבודה מעייף אחרי שקמתי ברבע לשבע לאחר שישנתי בקושי 5 שעות ואני הולכת לעשות קצת שיעורי בית בפסיכומטרי!!!! כיף לפנים!!!! מישהו מתחרה עם זה? :) יום טוב!

g u i t a r

New member
|מקנאה|

* גמני רוצה לפתור אינספור תרגילים של פאקינג פסיכומטרי * יואו איזה כיף לך...

NirNova

New member
מממ..כנראה שעוד לא ממש התעוררת

המשך חלומות נעימים

שישיץ

New member
ניסים ב"מועדפים" בערוץ 24 אז אם

ג'וני רוצה לראות יש כל יום בערך מהשעה 16:30 ל-17:00
וביאיר לפיד ממה שהבנתי הוא היה על הבמה אבל לא עשה כלום.. אז חבל

טולייצ

New member
אני אקליט

היום
ולמקרה שאני אפגוש אותו מחר אני אמסור לו את הקלטת. ניר תיידע אותו? אגב,אני אורטל

../images/Emo42.gifצהריים../images/Emo42.gif

טוב, אז השעה 14:40 כן, אני לא יושנת בשעות אלו
חזרתי מהבצפר, יום רגיל למדי (חוץ מאיזה שיחה מפחידה שנקבעה למחר
) עוד כמה שעות תור לרופא שיניים ואמא נזכרה להגיד לי עכשיו שהיא לא לוקחת אותי (התור נקבע לפני חודשיים וחצי..
) המשך יום טוב לכולם -אלה- (וחסר לכם שהבלוג מתבטל!)

Spirocerca Lupi

New member
../images/Emo117.gifחיים שרופים...!!!!

אם כל אחד מכם לא היה כותב שעה ,אני בכלל לא הייתי יודעת מה השעה... אני כבר שלושה ימים יושבת מול המחשב וכותבת עבודת גמר בסוציולוגיה...לא כזה כיף...שאגב טלי עזרה לי למצוא חומר...(תודה עזרת לי מאוד!!!) יש לי מיגרנה מטורפת , והכלבה שלי נובחת , מסכנה היא בטח רוצה שאני יעשה לה סיבוב... אני כל כך שבוזה שזה לא ייאמן ... יש פה בפורום אנשים שההורים שלהם גרושים ...אני זקוקה ל40 , 20 בנים ו20 בנות ...))))))))): השכן הקקי מתחתיי כבר שלוש שעות שומע מוזיקה מזרחית מזעזעת!!! שזה בכלל לא מועיל ... מקווה שהיום שלכם יותר נחמד משלי ..ומקווה שהיום שלי ישתפר.!! עמי אני דווקא אהבתי את התספורת! יאללה אז אני חושבת שאני אחזור לעבודה ה"כיפית " שלי ...)): חג ל''ג בעומר שמח לכולם... אל תשתגעו עם האש כי זה מסוכן ...ואם מי רוצה חומר בערה אני מוכנה לתרום מחברות וחומר לימודי של 3 שנים ..:) אוקיי תהנו ביי

Spirocerca Lupi

New member
הנה השאלון ..../images/Emo15.gif

בבקשה תענו לי בכנות ...ורק אנשים שהוריהם גרושים ...אם יש כאן בכלל ... גיל :_______ מין: ז/נ מספר נפשות במשפחתך______ שנת גירושי ההורים__________ גילך בזמן הגירושין__________ האם את\ה יוצא\ת עם בן זוג קבוע כיום: כן \ לא במידה וכן, במשך כמה זמן? ________ במידה ואינך יוצא\ת בהווה, האם יצאת בעבר עם בן זוג קבוע ? כן \ לא במשך כמה זמן ?_________ אני נוטה להילחץ כשאני נכנס למערכת יחסים עם בן המין השני? מסכים במידה מרובה מסכים מסכים במידה מועטה לא מסכים כלל האם אתה מתכוון להינשא בעתיד? מסכים במידה מרובה מסכים מסכים במידה מועטה לא מסכים כלל אני מרגיש שאוכל לנהל מערכות יחסים ארוכות בעתיד מסכים במידה מרובה מסכים מסכים במידה מועטה לא מסכים כלל להתגרש זה אומר להיכשל בחיים מסכים במידה מרובה מסכים מסכים במידה מועטה לא מסכים כלל העובדה שילד הוא בן להורים גרושים פוגעת בסיכויו למערכת נישואין יציבה מסכים במידה מרובה מסכים מסכים במידה מועטה לא מסכים כלל מוסד הנישואין הכרחי למוסד המשפחה מסכים במידה מרובה מסכים מסכים במידה מועטה לא מסכים כלל אני מפחד\ת מיצירת קשר אינטימי עם בן זוג מסכים במידה מרובה מסכים מסכים במידה מועטה לא מסכים כלל אתה רואה את עצמך מקיים מערכת נישואין יציבה? מסכים במידה מרובה מסכים מסכים במידה מועטה לא מסכים כלל האם מצער לשמוע שזוג מתגרש? במידה רבה מידה מסוימת מידה מועטה תודה רבה

g u i t a r

New member
ההורים שלי גרושים ! ! ! ../images/Emo45.gif

למרות שזה לא ממש משמח אותי, אבל הנה התשובות לשאלון שלך. גיל : 21 מין: נקבה מספר נפשות במשפחתך 5 (אבל יש לי שני חצי אחים, רק מאמא...) שנת גירושי ההורים- 1985 גילך בזמן הגירושין- שנה האם את\ה יוצא\ת עם בן זוג קבוע כיום: לא במידה וכן, במשך כמה זמן? ________ במידה ואינך יוצא\ת בהווה, האם יצאת בעבר עם בן זוג קבוע ? כן במשך כמה זמן ?הקשר הכי ארוך היה קצת פחות מ-4 שנים. אני נוטה להילחץ כשאני נכנס למערכת יחסים עם בן המין השני? מסכים האם אתה מתכוון להינשא בעתיד? מסכים במידה מועטה אני מרגיש שאוכל לנהל מערכות יחסים ארוכות בעתיד מסכים במידה מועטה להתגרש זה אומר להיכשל בחיים מסכים העובדה שילד הוא בן להורים גרושים פוגעת בסיכויו למערכת נישואין יציבה מסכים במידה מרובה מוסד הנישואין הכרחי למוסד המשפחה לא מסכים כלל אני מפחד\ת מיצירת קשר אינטימי עם בן זוג מסכים אתה רואה את עצמך מקיים מערכת נישואין יציבה? מסכים במידה מועטה האם מצער לשמוע שזוג מתגרש? במידה רבה זהו?! מקווה שעזרתי קצת. ו... שיהיה בהצלחה!

א ו ר 21

New member
אני אענה...

בבקשה תענו לי בכנות ...ורק אנשים שהוריהם גרושים ...אם יש כאן בכלל ... גיל :21_______ מין: ז/נ נקבה מספר נפשות במשפחתך______5 כולל אותי שנת גירושי ההורים__________פרודים כבר שנה וחצי רישמית לא גרושים,אבל זה אותו דבר גילך בזמן הגירושין_20_________ האם את\ה יוצא\ת עם בן זוג קבוע כיום: כן \ לא לא במידה וכן, במשך כמה זמן? ________ במידה ואינך יוצא\ת בהווה, האם יצאת בעבר עם בן זוג קבוע ? כן \ לא כן במשך כמה זמן ?כמעט שנה _________ אני נוטה להילחץ כשאני נכנס למערכת יחסים עם בן המין השני? מסכים האם אתה מתכוון להינשא בעתיד? מסכים במידה מועטה אני מרגיש שאוכל לנהל מערכות יחסים ארוכות בעתיד מסכים במידה מרובה להתגרש זה אומר להיכשל בחיים לא מסכים כלל העובדה שילד הוא בן להורים גרושים פוגעת בסיכויו למערכת נישואין יציבה לא מסכים כלל,ההפך אתה יודע איפה לא לטעות מוסד הנישואין הכרחי למוסד המשפחה לא מסכים כלל אני מפחד\ת מיצירת קשר אינטימי עם בן זוג לא מסכים כלל אתה רואה את עצמך מקיים מערכת נישואין יציבה? מסכים במידה מרובה האם מצער לשמוע שזוג מתגרש? במידה מסוימת שיהיה יום טוב אור

למעלה