בוקר טוב

Jen74

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

סוף שבוע כבר כאן ומחר אלמוג עושה מסיבה לכיתה לכבוד יום ההולדת שהיתה לה שבוע שעבר. היום אני, אמא שלי ואחותי הולכות לדירה של סבתא, אמא של אמא להוציא משם מה שרק אפשר. סבתא כבר שנה בערך בבית אבות, עם סוג של אלצהיימר והדירה שלה עוברת לעמותה שקיבלה אפוטרופסות על סבתא ועל הרכוש שלה, אחרי שאמא שלי כבר לא יכלה יותר לתפקד כאפוטרופסית. את סבתא לא ראיתי כבר חודשים כי כל פעם שאנחנו באים לבקר אותה היא בוכה ומבקשת שנוציא אותה מבית האבות, מתלוננת שמתעללים בה שם ושהיא רוצה הביתה. הבעיה היא שסבתא לא יכולה להיות לבד וכשהייתה לה מטפלת היא לא נתנה למטפלת לעזור לה יותר מדי ובטח שלא הסכימה שתישן איתה בבית. מבית האבות מספרים לאמא שלי כל הזמן שהיא בסדר גמור, מלבד האלצהיימר כמובן ושהיא מאוד פעילה בכל הפעילויות שנותנים שם לדיירים. היא לא לבד, מטפלים בה אז אנחנו רגועים. עכשיו נלך אליה הביתה לקחת את החפצים האישיים וזה לא יהיה קל.
 
בוקר../images/Emo42.gifאור וסופשבוע מקסים לכולם!!

ממש עצוב, הסיפור על סבתא שלך. בהצלחה במסיבה של אלמוג!!
 

little baker

New member
נשמע מה זה קשה

כל כך נורא שדווקא כשאדם בסוף חייו , במקום להנות מהגיל מאבד את צלילות דעתו וצריך לצאת מביתו ולחיות בבית אבות, שלא לדבר על המשפחה שחווה את כל הנתק הזה. ג'ני איך עבר פינוי החפצים, וכמובן היומולדת של אלמוג?
 

Jen74

New member
קצת באיחור אבל הנה עדכונים ../images/Emo3.gif

המסיבה של אלמוג הייתה ממש נהדרת. היה תקליטן, חבר של חבר שהתנדב למשימה והחבר שהנחה את המסיבה עם משחקים, קריוקי וריקודים. היה ממש נפלא שהילדים ממש לא רצו ללכת.
המסיבה תוכננה משעה 11 עד 13. התחלנו קצת באיחור אבל גם בשתיים וחצי הילדים עוד נשארו לרקוד
פינוי הדירה של הסבתא ארך כמה שעות. נשארו עוד כמה רהיטים שצריך להחליט מי לוקח וגם לבדוק איך עושים את זה. המון זכרונות...
 
למעלה