בוקר טוב

מור34

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב../images/Emo42.gif

בוקר טוב לכולם שיהיה לכם יום מקסים

קניה 1

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo187.gif

ייפי, אני בחופש!

shongold

New member
../images/Emo39.gifבוקר אור לכל היפיפיות../images/Emo39.gif

ואני דווקא היום...בעבודה אוףףףףף, אבל מחכה לי סוף שבוע ארוך שימשך לו עד עד עד יום שלישי היפ היפ אורייי

kapit5

New member
../images/Emo155.gif../images/Emo66.gifבוקר מקסים לכולן

ורק חדשות טובות.

moon line

New member
בוקר טוב לכולן../images/Emo8.gif

גם אני בחופש ..איזה כיף! יום טוב

kapit5

New member
לגבי מופע ההצדעה לצדי צרפתי

פורסם בפורום קשת של כוכב נולד לצערי ג'קו לא מופיע ברשימת המשתתפים
כל האולם במה - מופע הצדעה לצדי כל האולם במה - מופע הצדעה לצדי צרפתי ב-18 באפריל יערוך מרכז רינה בר-און לאומנויות הבמה בחדרה מופע הצדעה לצדי צרפתי שיקרא "כול העולם במה". בין האמנים שיחלקו כבוד ויופיעו בערב המחווה : צביקה פיק, הראל סקעת, חנה לסלאו, גיא זוארץ, יובל כספין, קורין אלאל, גלית גיאת, ששי קשת ועדי כהן. הערב יתקיים בגן שמואל ויהיה פתוח לקהל הרחב. "עד היום הצדיעו רק למלחינים ויוצרים, להצדיע לבימאי זה מופע מזווית אחרת", מסביר איציק כהן המנהל האומנותי של המופע, "צדי נגע בכל- כך הרבה, מופעי זמר, מחזות זמר, הצגות תיאטרון, שליוו אותנו במשך השנים כך שבעיניי זה ממש התבקש לערוך ערב שכזה." לצד האומנים המוכרים יופיעו על הבמה 80 רקדנים ממרכז האומנויות ע"ש רינה בר- און בחדרה, סטודנטים לתיאטרון מבית צבי ומשתתפי התוכנית האחרונה של "נולד לרקוד". בערב יעלו עיבודים חדשים לשירים מתוך מופעים אותם ביים צרפתי אך גם הקלטות וחומרים מקוריים שלא נשמעו שנים כמו השיר וידוי של גילה אלמגור, ימים נשברים של עופרה חזה, את חרותי של חווה אלברשטיין ומחרוזת מיוזיקל של ששי קשת מתוך ברנשים וחלומות. את הערב תלווה הקרנה שמציגה למעלה משלושים שנות עשייה. "כל העולם במה" – מופע הצדעה לצדי צרפתי יום ד' 18.4.07 בשעה 20:30, אולם גן שמואל טל' לכרטיסים : 04-6220066

צהריים טובים לכולם...../images/Emo141.gif

כפרה על אלי... נראה לי נארגן לג'קו מופע הצדעה מיוחד.... חופשה נעימה.... נשיקות....

קניה 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo207.gif הסרט על יוליה.....

אני ממש מקווה שהסרט על ג'קו יהיה קצת יותר ברמה מהסרט הדבילי הזה......

talytal

New member
חשבתי באמת לכתוב על זה

שקשת ממש יצאו ידי חובה עם הסרט הזה... גם לא קידמו אותו בכלל, גם תקעו אותו באמצע כלום, בקיצור עשו כל מה שאפשר כדי שמינימום אנשים יראו אותו... מאוד מקווה שהסרט של ג'קו יזכה לקצת יותר יח"צ... לגביי הסרט עצמו, לא רואה אותו, אז אין לי מושג. אני מאמינה שיש להם מספיק חומר על ג'קו בשביל להוציא משהו טוב.

דורית41

New member
אתן יכולות אולי....

להסביר לי למה שדרו אותו בדיוק היום?ממש תלוש לא? טליטל-ראיתי חלקית-זה מחזור של קטעים שרובם כבר שודרו, ואיכשהוא קבצו אותם יחד.הסרט על אור כחלון היה מרשים בהרבה. אין לי ספק שהסרט על ג'קו יהיה בנוי אחרת לגמרי....

primetime1

New member
סתם סרט מטופש

שברובו קטעים מהתכנית עצמה, כמעט לא היה משהו שלא ראינו כבר (מי שצפה בתכניות). מעבר לזה היתה קריינות (של אביעד קיסוס), שהיתה ממש מפגרת, וניסתה לעשות מזה סרט דרמטי שבעצם לא היה שם שום דבר חדש או דרמטי.. וגם ההתייחסות לתכנית טלויזיה כאילו שזאת המטרה (לנצח בנולד לרקוד), היתה מאוד דבילית... כשראו אותה באה לשמוע אם היא נכנסה לתכנית (אחרי האודישנים), אז הקריין אומר משהו כמו - כאן נחרץ גורלה של יוליה - או משהו בסגנון
כל מיני שטויות.. הרקדנית מס' 1 במדינה.. נו באמת! טוב שלא נסחפנו "קצת"... בקיצור - חלטורה בשקל וחצי...

primetime1

New member
מעבר לזה

שיוליה אולי באמת רקדנית מדהימה, אבל הכריזמה שלה מחוץ לבמה (שהיא מתראיינת וכאלה), היא בערך כמו של איזה קרטון

שונית 7

New member
קניה אני חושבת שקצת רצו להבליע את

סיפור זכייתה היות והיה כאן תקל רציני עם הסיפור עם הנקע ולמעשה היו צריכים לחלק את הפרס הראשון פעמיים כדי למנע מרמורים. זה היה שונה במקרה של אור כחלון שזכה באופן ברור וגם אם להודות על האמת גם כוון לכך ע"י ההפקה ולכן הסרט עליו היה מרשים מאוד. לפי דעתי אם יהיו חכמים לסרט על ג'קו יש פוטנציאל עצום ואפשר פשוט להביא סיפור אנושי ונוגע ללב גם לפני הזכיה וגם אחריה על כל מה שהתרחש . "

למעלה