בוקר טוב

3yuval3

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב ../images/Emo70.gif ../images/Emo13.gif

אני מאמין שאני אשאל עוד שאלות בימים הקרובים, אני יוצא למסע עוד כמה ימים
אז נתחיל משאלות פחות חשובות, אני מאמין שיעלו לי יותר [או שלא] בהמשך.. קודם כל, אני מביא איתי גיטרה לפולין- היא עולה איתי למטוס? או שהיא נשלחת עם המזוודה? ואם כן, עד כמה היא בסכנת שבירה?
בהתחשב בזמן הזה של השנה, לאיזה מזג אוויר להכין את עצמי? הבנתי שמאוד הפכפך שם, אבל כשבדקתי הייתה טמפרטורה של 20 מעלות ביום. להסתמך על כך? תודה רבה לעונים

שירנות

New member
היי:)

קודם כל- כיףףףף לךךךךךך!!!! חחחח כמה שאני מקנאת:) כל פעם מחדש
טוב אז ככה לגבי הגיטרה אני כמעט בטוחה שהיא נשלחת עם המזוודה והסיכויים שהיא תישבר גבוהים מאוד... אצלנו זה לא קרה אבל יש לי חברה שלא הביאה בגלל שהיא ביררה עם כמה אנשים לפני וגם עם המורה שלה לגיטרה ולא המליצו לה כל כך להביא כי היו המון אנשים שלקחו ונשברה להם.... האמת שאין פלא עם איך שהם זורקים את המזוודות על העגלות זה ממש התעללות במזוודה
חחח לא סתם אבל הם באמת לא עושים את זה בעדינות יתרה הם פשוט זורקים את המזוודה... תעשה את החשבון אם זה שווה לך... אממ...האמת שאני לא ממש יודעת אני נסעתי בתחילת אוקטובר וגם היה סביב ה20 מעלות עם נטייה לכיוון ה17-18 מעלות.. אני חושבת שדיי נעים שם בתקופה הזאת.. אצלנו שזה היה חודשיים יותר מאוחר מעכשיו היו ימים נעימים שהלכנו עם חולצות קצרות... לא נראה לי שאמור להיות קר מדי..תשאל את המדריכים אני בטוחה שהם יודעים מצויין מה לקחת:) אתה מוזמן לשאול איזה שאלות שיעלו לך-נשמח לענות
שיהיה לך מסע מוצלח ומשמעותי
נשמח לשמוע חוויות:)

shiri121

New member
אני מקווה שאתה עדיין מסתכל!!חשוב!!!

מה ששירונת אמרה-זה לא נכון.. המזוודה עולה איתך.. 3 חברות שלי מתכוונות להביא גיטרה,והם שאלו מליון אנשים לפני האם זה עולה איתך,וראש המשלחת אמר-שזה עולה איתך! אז אתה יכול לקחת!אפילו רצוי..כי זה עושה את המסע הרבה יותר טוב..:) גם אני טסה...עוד כמה שעות...

שירנות

New member
אולי אצלכם זה ככה...!

מה שאני אמרתי היה נכון לגבי!!!! ולגבי אנשים ששאלנו אותם!!!!!

למעלה