בוקר טוב

../images/Emo42.gif בוקר טוב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה אנשים??? אין שרשור בוקר טוב??? אז שיהיה לכולכם בוקר טוב ושבוע נפלא.. אני עוד בעבודה..עובדת עד יום שלישי...ייאוש ומשעמם לי בטירוף!

bigmomentom

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo39.gifבוקר טוב הילה וכולם

שיהיה יום נפלא!

בוקר טוב../images/Emo42.gifאני צריכה עזרה בדחיפות

אבל ממש ממש ממש דחוף!מי שיכול בבקשה לעזור לי פליזזזזז!!! אני צריכה מישהו שטוב בעיצובים,חתימות,רקעים וכאלה אין לי את כל התוכנות האלה אז אני לא ממש יודעת איך קוראים לזה (משהו HTML?...)לא משנה בקיצור מי שיודע שיעזור לי בבקשה אני מחוברת למסנג'ר כל הזמן לשלוח לי הודעה עכשיו: [email protected] פליז תודה לכולם מראש ביי!

soy rebelde

New member
בוקר טוב לכולם!! ../images/Emo42.gif

שיהיה לכם שבוע מעולה
והילה אל תתייאשי, זה רק עוד 3 ימים וזהו...
תורידי את הסירטונים ששמו בפורום וככה לא יהיה לך משעמם

חחח איזה חמודה~!!!

חחח כן וביום חמישי אני גם טסהההההההה ליוון וביום שלישי בערב אחות של חברה שלי מתחתנת בקיצור אן לי זמן לישון חוץ מיום רביעי...חחחח איזה הלוואי אבל המחשבים פה מאוד איטיים והכל לאט אז עד שירד לי סירטון עוד שנה חחחח לכן אני לא רושמת הרבה כי זה מייאש!

shucina

New member
בוקר נהדרררר

יופי של בוקר טוב לא קמתי ב6 ... והתיעצות .. אני יכולה ללכת להשיג עבודה ואני מזה לא יודעת אם בא לי חחח אני יודעת שזה נשמע טיפשי .. אבל לא יודעת מצד אחד הורים שלי משגעים אותי שאני יעבוד ואני יודעת שהם צודקים מצד שני אני לא רוצה להעביר את כל היום כל היום בעבודה... והכסף זה לא מה שמשנה לי ...

soy rebelde

New member
לדעתי..

אם יש לך מה לעשות בחופש, אז תנסי להסביר להורים שלך שיש לך מה לעשות ושאת לא סתם "מתבטלת".. וחוץ מזה את יכולה למצוא עבודה שלא תהיה במשך יום שלם, וככה גם את וגם ההורים יהיו מרוצים! [כי גם תעבדי וגם לא יתבזבז לך כל היום על עבודה] מקווה שעזרתי

ג ב ש ו ש

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב כולם../images/Emo24.gif../images/Emo88.gif

שיהיה לנו שבוע טוב ויום טוב
אני עוד מעט ילמד קצת לתאוריה
ויותר מאוחר הלוויה של אבא של חבר טוב

בוקר טוב ../images/Emo25.gif

אויי איזה פאק הולך להיות לי שבוע חרא כי זה שבוע הסידורים של החטיבה השבוע הזה עושים סידורים לתשובה הסופית איפה אני יהיה ולהירשם ררררררר

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifצהריים טובים!!../images/Emo42.gif

אני כל היום עם כאב ראש
ומתה מעייפות... בקושי הצלחתי לתפקד...
(וגם כן בעבודה זאתי חזרה ולקחה לי ת'מקום...
) אבל עכשיו כשהגעתי סוףסוף למחשב אני כבר מרגישה יותר טוב ב"ה
וגם אולי אני אלך לקנות היום בגדים.. יששששששששש
אז שיהיה לכולכם המשך יום מצויין!!

למעלה