בוקר טוב

זאווס

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב

רק בישראל למרות שאין איש שקונה דיסק מוסיקה מקורי בחנות, עדיין זמרים רבים מוציאים דיסקים כאלו (לא יותר פשוט לבקש מהזמרים להקליט את שיריהם ישירות ל אימיול?). רק בישראל הגזענות העדתית מגיעה עד לבירה: בקבוק בירה לבנה עולה כ שישה שקלים בעוד אחותו, הבירה השחורה, עולה בקושי שלושה שקלים. רק בישראל החזאים הבטיחו גשם ביום רביעי, ובינתיים הגשם היחידי שיורד כאן זה מהממטרות שנאלצות להשקות עדיין באמצע נובמבר. רק בישראל אנחנו נושמים לרווחה לאחר שהתברר שכל הסיפור בפרדס חנה היה רק "אירוע שתיה" ולא אונס או משהו כזה, כלומר כבר הפסקנו להתרגש מנערות ונערים בני 12 שדופקים בקבוק וודקה, ומעשנים נרגילות בכל פינה כאילו אין מחר. (הגבירה בגיל 12 בקושי שתתה פטל, שלא לדבר על נשיקות, שלזה היא מחכה עד עצם היום הזה ואין קופצים). ולסיום אתה פה חסר לי

THE WIZARD 55

New member
בוקר טוב זאוס ודני../images/Emo42.gif

חחח אהבתי את הממטרות
מה שלומכם הבוקר?.. שיהיה לכולם יום מקסים, מדהים, משגע, וכו' שיר נוגה ויפה, תביא שיר שמח... יום שמיייחחחחחחחחח

THE WIZARD 55

New member
חייל צה"ל היכה את פארפור למוות../images/Emo7.gif

במאי השנה צפו אלפי ילדים פלסטינים בתוכניתו של פארפור, שלימד אותם שיעורים בנושאים שונים, כמו משמעות התפילה במסגד או חשיבות שתיית חלב, והעביר להם בכל הזדמנות מסרים בדבר עליונות האיסלם, שנאת ישראל ואמריקה ותמיכה ב"התנגדות". כמה חודשים אחרי, בפרק הסיום של התוכנית, הוכה פארפור למוות על-ידי שחקן המחופש לחייל צה"ל. ישראל לדיסני: חמאס הפר הזכויות על מיקי מאוס הקונסוליה הישראלית בלוס אנג'לס פנתה לחברת וולט דיסני בבקשה שייבדקו אם חמאס הפרו זכויות יוצרים בשידור תוכניתו של "פארפור" שקרא להשמדת ישראל. בישראל מקווים כי חברת הענק תתבע את חמאס ותרושש אותו חחחח התגובות רצחו אותי מצחוק...

מותר לי

New member
התגובות.. ../images/Emo122.gif

מה שהכי הצחיק אותי? "ממשלה שלנו יותר טובה? כל חבר כנסת תפס סטייל של מומינים , זה התחזות למומין זה הרבה יותר גרוע מגניבת זכויות"

מוחמד5

New member
בוקר טוב

חחח זאווס, לא כל השחורים מופלים לרעה, תראה את הלחם השחור יותר יקר להלחם הלבנבן.. יחי הצדק לא לגזענות, לא להפרת זכויות יוצרים.. פרפור לא מת כשהיד !!

THE WIZARD 55

New member
50 cent וג'סטין טימבר....

לשיפוטכם... אני אהבתי... יללה עפתי לעשות כושר בבית, יש פה בלגןןןןןןןןןןןןןן

THE WIZARD 55

New member
מעניין באיזה ישובים יהודים

הם גם מקיימים תרגילים כאלה.. פקיעין אולי?

מוחמד5

New member
לא יודע

יש קרטריונים , בעצם אחד "הטופוגרפיה"ץ כאן מתחיל ומסתיים היתרון היחסי שלנו.

זאווס

New member
זה לא המקום היחיד

גם כאן היו אימונים של הצבא וגם בכפר טורעאן למה הצבא עושה את זה...כנראה שזה ישאר בגדר תעלומה לדעתי הצפיפות ואופי הבניה בכפרים מזכירים אולי את לבנון או עזה... אם הצבא מחפש מקום תואם לכפרים ערביים אז שיבנה לעצמו כפר ויתאמן שם או בעצם שיתאמן בבני ברק..אם הוא מחפש מקומות צפופים והומים

THE WIZARD 55

New member
אוחשבת על זה שאולי, רק אולי

רוצים להזכיר, אנחנו כאן...חזקים.. אולי..

מוחמד5

New member
זה כלום זאווס

אני יכול לספר על הישוב בו מתגוררת משפחתי שלידו נבנה הבסיס הכי משוכלל ומתקדם בארץ, שם מבצעים תמרונים ,שכוללים ירי,מסוקים..... מי שגר קרוב לא יכול לישון בלילה, למשל בבית של בת דודה שלי עדיין נעוצים כמה כדורים טועים בקיר, במזל איש לא נפגע.

respecta1

New member
צודק באמת בושה

בכל ארץ מתוקנת היו מקבלים קודם כל את החיילים בצהלות ובשירת ההמנון, ואנשים היו מסתכלים מבתיהם בשביל לראות את כוחו של צבא ההגנה לישראל ולא בשביל לספר לחבר מעזה

respecta1

New member
סוכריות ללא ספק../images/Emo45.gif

וזריקת סוכריות לשם שמחה לא לשם פגיעה חמורה בראש

למעלה