בוקר טוב

*מור

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוב

אחרי שגם תורנו עבר ואחרי שגם הירח דבש ניגמר, הגיע גם תורי לעבור לכאן. אז שלום לכולם ושאלה נוספת, הורי חוגגים בסוף השבוע הזה 25 שנות נישואים, מאחר ואנחנו עושים ארוחה משפחתית רציתי לקנות איזו עוגה יפה גדולה ומעניינת שגם ישמחו לעשות אותה בהתראה קצרה ואשמח גם לרעיונות נוספים לחמם את ליבם. תודה ויום נעים

אתי@

New member
רעיונות...

קודם כל לגבי עוגה - אני יכולה להמליץ לך על רולדין, שזו קונדיטוריה מדהימה ותמיד יש להם עוגות נפלאות במקרר. יש גם את קונדיטורית דה-לה-פה, שיש להן עוגות יפיפיות, ואני חושבת שגם טעימות מאוד. הפתעות נוספות... ביום הנישואין ה-25 אחותי לקחה תמונה מהחתונה של הורי, סרקה אותה באיכות מעולה, הדפיסה אותה, ומיסגרה במסגרת מאוד מיוחדת. זו היתה מתנה מאוד מרגשת עבור הורי. עוד רעיון: אלבום תמונות אלקטרוני - מצגת פאואר פוינט שיש בה תמונות של ההורים מכל השנים שלהם ביחד, מסודרות בסדר כרונולוגי. אפשר לשמור את המצגת על דיסק וגם להדפיס על נייר פוטו. אבא שלי עשה אלבום כזה לסבא שלי והוא פשוט בכה מהתרגשות.

אתי@

New member
שכחתי ../images/Emo13.gif ברוכה הבאה ומזל טוב ../images/Emo140.gif

rona25

New member
בוקר טוב וברוכה הבאה ../images/Emo42.gif

אלינו..... ראשית אני נפעמת מהעובדה ששוב יש לי גישה לפורום מהעבודה (יש!!!!!!!!!!!)
שנית את באמת יכולה לקנות להם עוגה מיוחדת עם הקדשה מכל בני המשפחה ואולי לפנק אותם באיזה סופשבוע זוגי לשניהןם באיזה צימר שווה או יום מושלם בספר ושלל התפנקויות...

יעלי2

New member
הצעה לריכוז כמה רעיונות

הרעיון של תמונה של הוריך סרוקה על עוגה כפי שהציעה אתי@ בוצע על ידי ליום נישואין של הורי עם תמונה מיום נישואיהם וזכה להצלחה אדירה (הם לא רצו לחתוך אותה ושמרו אותה במקפיא עד שלא התאפקו ואכלו ממנה)
בחנות צילום בקניון רמת אביב, יש בחלון הראווה מבחר רעיונות למתנות סנטימנטליות שמתאימים לאירוע (באחד אני מתכוונת להשתמש בקרוב): שילוב תמונה שלהם בעמוד "הראשון של מעריב" בצירוף כותרת תואמת כמובן. הם מבצעים את העוגה הנ"ל ויש להם אחלה רעיונות.
אפשר לכתוב להם או להשמיע להם את השיר של אריק אנשטיין שמדבר על איך שהם היו פעם ואיך האהבה נשמרה עם השנים. נורא מרגש.
לוח שנה: גם את זה עשיתי וסחף תשואות. תוכלו לקחת רק תמונות שלהם או תמונות שמספרות את סיפור המשפחה שלכם (עם התווספות הילדים והחתן וכו). בהצלחה.

*מור

New member
תודה לכולם ושאלה ליעלי

בחנות צילום עושים את העוגה עם ההדפס שלהם???

יעלי2

New member
בחנות צילום עושים

את הסריקה ויש להם את הטכניקה להשלבת הדפס התמונה על העוגה. את העוגה מכינים בקונדיטוריה

יעלי2

New member
נ.ב.

אם הוריך הצטלמו בסופר שמונה ולא העבירו לוידאו עד היום, מתנה נפלאה היא להשיג את החומר המצולם בלי ידעתם והעברתו לוידאו (או DVD) תלוי כמה הם מתקדמים...

ההורים שלי עשו לי את זה לסיום תיכון

לקחו המון סרטי 8 מ"מ שלי מגיל 0-5 (כולל קצת עם אחותי שנולדה כשהייתי בת 3.5) והפכו את לוידאו של 45 דקות... הוידאו האהוב עלי... סבים-רבים וסבתות-רבות וסבתא אחת שאינם בחיים - פתאום חיים וצעירים... והשכונה של ההורים שלי, עם עצים קטנים ומכוניות של שנות ה-70... זה מדהים, ואני רואה ובוכה מאושר (ושוחקת את הוידאו האומלל). אגב, גם יש לי המון צילומים מהתקופה הזו - כולל צילומים שלי בין גיל 0 לגיל חודשיים שלא היכרתי ומצאתי רק לפני כחודש... מרגש בטירוף... אמא שלי מאכילה אותי בבקבוק, ההורים שלי מחזיקים ילדה ראשונה בידיים ויש להם מבט מדהים כזה... אני מאוד ממליצה. אגב, בחתונה לקחנו תמונות של ההורים מיום חתונתם, ושל הסבים מכל התקופות ושל האחיות - ושמנו ככה מפוזרות בחדר הכניסה של האחוזה ויצא מאוד יפה ומרגש, אנשים התעכבו וראו והתרגשו...

למעלה