בוקר טוב

../images/Emo42.gif בוקר טוב

הימים עוברים להם במין תחושה אפופה של ניתוק, כל חיבור שמגיע מביא איתו הלם וכאב בלתי נסבל.... מרגישה כקשה לכתוב, מרגישה לא נוח לשתף ולו רק בגלל שאני יודעת שהשיתוף שלי יכאיב גם לכם... רגשות האשם גדלים מול זעקות הכאב של אמא... אתמול היא איבדה כדור אחד, לא מצאנו אותו ואחותי אומרת שגם לא נתתי לה כדור נוסף שהייתי אמורה ( ממש לא ידעתי) כך שהיא התעוררה במצב נוראי. חזרתי שוב הבייתה עם השלמה אמא צריכה למות, כל רגע רק מייסר אותה, הלוואי ויכולתי להושיע חוסר האונים פה נוראי, ואיפה שכן ניתן להטיב.. זייפתי... ואני בכלל לא רוצה להיות שם.. כל כך בא לי להעלם

../images/Emo24.gifנוצה מתוקה

ראשית בוקר טוב קבלי חיבוק ענקי, אני יודעת בדיוק איך את מרגישה כשאבא שלי גסס בהוספיס והכאבים היו קשים מנשוא התפללתי לאלוהים כל יום שיפסיק עם זה כבר שאם הוא החליט לקחת אותו אז שיקח אותו כמה שיותר מהר בלי שיסבול אני זוכרת שהיו רגעים שהייתי בורחת משם נעלמת מין תחושה של אני לא מסוגלת להיות כאןיותר!!! הלוואי ויכולתי לומר לך שיהיה יותר קל או יותר טוב אבל אין בשורה טובה בפי, מה שחשוב לי לומר לך שאנחנו כאן תמיד תמיד בשבילך, את יכולה לשתף בכל מה שתרצי ואני גם מכירה את ההרגשה הזו שלא בא לך כרגע להתמודד עם הבעיות האישיות שלך כי יש לך מספיק מאחרים, המקום הזה ואני בטח לא צריכה לומר לך הוא כמו הבית השני שלנו, מתי שרק תירצי, לעת עתה אני מקווה שיהיו ימים טובים יותר, אני שולחת אליך מכאן קרן שמש שתחמם את אותך. יום טוב מתוקה

בוזיקית

New member
גמני הרגשתי אותו דבר בדיוק

עם אמא והאחים שנזפו בי על "טיפול לקוי" למרות שהשתדלתי ולמרות שהם בעצמם לא מושלמים. לקראת הסוף כבר בקושי סחבתי. כל העולם נגדי ואמא נוזלת לי מבין האצבעות. מתיסרת. לא מבינה. אי אפשר לעזור יותר. את חסרת אונים. פשוט כך. ורבה עם כל העולם, נלחמת בשבילה, אבל לא מספיק. ואת מגיעה כבר למצב שדי, את כבר רוצה שאמא תמות, די עם הסבל הזה. ומתיסרת מאשמה. איזו תקופה איומה. נזרקתי שנה אחורה. כואב כואב כואב, שכבר אי אפשר יותר להרגיש.

חזרתי הרגע..

מביתה של אמא, היא מתעקשת לא ללכת לבית חולים.. אחותי שם ואני חזרתי לביתי... עוד מעט יבוא רופא ויתן את דעתו... כיף לחזור הבייתה.. כיף להרגיש אתכן בנות יקרות שלי... תודה ושוב מתנצלת אם אני מביאה אתכם לזיכרונות רעים... סורי

בוזיקית

New member
אז זהו, שאת לא!

נראה לך שאני צריכה תזכורת למה שהיה? אני חיה את זה יום יום שעה שעה, וחוץ מזה אם אני לא רוצה לקרוא גם דברים קשים אני לא אכנס לפורום! זו אחריות שלי על עצמי ונמאס לי מההתנצלויות שלך כבר! אם בחרת לשתף תזרמי עם זה בלי מטען של אשמה. גם ככה יש לך מספיק. דברי איתי בערב במסנג`ר, יש לי משהו חביב בשבילך...

ואללה גמני רוצה

להיות במועדון של הבנות מה הם תנאי הקבלה? נוצה חביבה, אני ממשיכה את דבריה של בוזי החסרון של ההורים שלנו מורגש יום יום ושעה שעה ואני מרגישה שמחה בהחלט לתמוך במישהו שנמצא במקום בו אני הייתי הלוואי והייתי יכולה להקל עליך, אני לא אבל אני כאן כדי להקשיב להגיב, ואני עדיין שואלת אתכם מה קורה עם מפגש אף אחד לא ממש עונה אז אני לא יתרקצץ עליכם.

בוזיקית

New member
אני לא עונה כי אני לא יודעת מה

הוחלט! אם את רוצה לארגן מפגש את מוזמנת ליטול יוזמה! ולא הבנתי בקשר למועדון הבנות. איזה מועדון?

למעלה