בוקר טוב
א אפ המקורית New member 24/8/05 #2 בוקר אור.. נצל"ש מי בא לסלקום ווליום?.. ואם מישהו יכול לתת לי, אני כמה פרטים... כגון איך נכנסים וכל מיני
בוקר אור.. נצל"ש מי בא לסלקום ווליום?.. ואם מישהו יכול לתת לי, אני כמה פרטים... כגון איך נכנסים וכל מיני
P pishkashit New member 24/8/05 #3 אני מגיעה ../images/Emo9.gif ויש פרטים כאן בעמודים קודמים.. בעיקרון את צריכה להוריד רינגטון ולקבל אסאמאס עם קוד ולהיכנס לאתר של סלקום ולהדפיס שובר כניסה...
אני מגיעה ../images/Emo9.gif ויש פרטים כאן בעמודים קודמים.. בעיקרון את צריכה להוריד רינגטון ולקבל אסאמאס עם קוד ולהיכנס לאתר של סלקום ולהדפיס שובר כניסה...
P pishkashit New member 24/8/05 #9 למה כל דבר בשקט? רעש רעש רעש אז תבוא מחר לדבר הזה של טלנובלה בע"מ חחחחח
E eladi88 New member 24/8/05 #10 אין לי זמן לדברים כאלה...חחחחח אני בן אדם עסוק לירון! חחחחחח וגם יש משחק של מכבי....
D dsol New member 25/8/05 #16 נצל"ש תראו את האתר החדש של בארבי כולו בית הבובות http://www.barby.co.il/
י יוסדוס New member 25/8/05 #18 וואו!איזו השטלות! חחחחחחחחחחחחחח אבל ניראה לי שכל שבוע פשוט יש אמן אחר... כי תיראו רשום: שיר השבוע:סיגפו-בית הבובות
וואו!איזו השטלות! חחחחחחחחחחחחחח אבל ניראה לי שכל שבוע פשוט יש אמן אחר... כי תיראו רשום: שיר השבוע:סיגפו-בית הבובות
D dsol New member 25/8/05 #19 אמממ יכול להיות אבל יכול להיות שזה רק השיר כי האתר הקודם היה כולו מוקדש לאלג'יר (בערך) והוא היה הרבה זמן ככה
אמממ יכול להיות אבל יכול להיות שזה רק השיר כי האתר הקודם היה כולו מוקדש לאלג'יר (בערך) והוא היה הרבה זמן ככה