בוקר טוף
.....

ענבר 2002

New member
../images/Emo42.gifבוקר טוף../images/Emo42.gif../images/Emo142.gif.....

בוקר טוף לכול הפורום המתוק שלי!!!! אני רוצה לעשות סקר מיוחד ליום כיפור: אני יודעת שהתאומות נוצריות
אבל בכול מקרה למי אתם חושבים שמרי קייט ואשלי חיבות סליחה ולמה?! ועוד שאלונת מי אתם חושבים שחיב להם סליחה ולמה ?! אני חושבת שמרי קייט ואשלי חיבות סליחה למשפחה שלהן ולחברים כי זאת היתה שנה מתישה בשבילם ובקושי היה לבן זמן למשפחה ולחברים!!! ואני חושבת שמי שחיב סליחה לתאומות הוא רוברט ת´ורן שהחריק אותן ממשפחתם !!(הוא לפחות היה יכול למצוא סידור אבל לא בשום פנים ואופן שהוא יעשה את זה !!??)

boli bop

New member
אני לא ממש.......

דבר ראשון בוקר טוב ודבר שני אני לא חושבת שהן צריכות לבקש סליחה מישהו כי לדעתי הן לא משוויצות ליד חברים שלהן בזה שהן מפורסמות ואולי לדעתי אם הן צריכות לבקש סליחה ממישהו זה צריך להיות אולי אחות שלהן לידי או אח שלהן (שכחתי את שמו כרגע) שהן לא התייחסו אליהם בגלל העבודה וזאת למרות שלתאומות מאוד איכפת מהאחים שלהן (ככה לפחות נראה לי) והן לא מרוכזות אך ורק בעבודה אלא הן רוצות להנות....... אחרי הכל.... הן בנות 16 לא ?

boli bop

New member
אממ....

אני חושבת שאם כבר מישהו צריך לבקש סליחה מהן זה..... אני חושבת ש... אולי בעצם לא יודעת אני לא הייתי רוצה לריב עם התאומות כי סך הכל זה הפסד של מי שרב איתן וצריך לבקש מהן סליחה... בקיצר..... אני חושבת שאולי אחד מאנשי הצוות שהן עבדו איתם ואולי לא התייחס אליהן יפה או אולי אמא ואבא שלהן שלא הקשיבו להן............ אבל אני לא חושבת שיש בכלל מישהו כזה...... אולי אחד שניים אבל יותר מזה אני חושבת

motib4

New member
למה אתם קובעים עובדות?!

רומי, את מכירה את המשפחה שלהן מקרוב? את באמת יכולה לדעת שהן לא התייחסו אליהן? קודם בודקים- אחרי זה מציבים עובדות.

boli bop

New member
אני אמרתי שאני חושבת אני לא יודעת

בוודאות ........ אני לא בטוחה... אולי הבנת אותי לא נכון כי אמרתי שאם בכלל הן צריכות לבקש סליחה זה אולי...... מקווה שאולי עכשיו הבנת אותי רומי

plomphy

New member
מה הקשר../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

את יודעת שאלה לא הדברים היחידים שאנשים מבקשים סליחה, אנשים נורמאליים בכל העולם עושים טעויות ופוגעים באנשים בלי קשר לזה שהם מפורסמים ובגלל שהם משוויצים ולא מקדישים זמן. אם הסליחה זה היה לפי מה שאת אומרת אז יום כיפור היה רק לסלבריטיס מרוכזים בעצמם! וגם השאלה די מוזרה כי הסליחות ביום כיפור אלה דברים קטנים שיושבים על הלב של כל בן אדם קטן ואלה דברים שאף אחד לא יכול לדעת עליהם.

olsen fan

New member
קודם כל...

אחלה של סקר ענברוש
אני לא יודעת ממי התאומות צריכות לבקש סליחה(אחרי הכל הן בסך הכל עובדות כל היום, אז אני לא כל כך יודעת
) אבל לדעתי יש רק איש אחד שצריך לבבקש מהן סליחה
, והאיש הזה הוא: רוברט ת´ורן ולא אחר, כן, כן, בדיוק כמו שענבר כתבה (אני מסכימה איתך בהחלט
) הרוברט ת´ורן הזה מעביד אותן כל היום, הן רצות מאירוע לאירוע, מצילומים לצילומים, מהקרנת בכורה להקרנת בכורה, וחוץ מזה כמו שענבר כתבה (חח...), אז הוא הרחיק אותן מהמשפחה שלהן

gsh10

New member
מי שאמרהלא צריכות לבקש סליחה

ברור שהם צריכות !!!וחוץ מזה ברור שהם סנוביות אולי לא למעריצים אבל לחברות כיכולם רוצים להיות חברות שלהם וחברים והם צריכות לרסן אותם קצת מעליהם. חוץ מזה בסדרות רואים כמה שהם סנוביות אבל לא למעריצים.

mandy

New member
אני חושבת..

שהתאומות צריכות לבקש סליחה קטנטונת מהמעריצים שלהן בישראל
על זה שהן לא באות לבקר אותנו כאן!!! אני יודעת שזה לא ממש תלוי בהן אבל קמילה ופיליפה באו..וגם נטליה אורייריו ווסטלייף ופייב.... אבל אני לא כועסת
...הן עוד יבואו מתישהו...
REAL BEAUTY FOR REAL GIRLS

RinRan

New member
אין לי מושג ממי התאומות צריכות לבקש

...
, אבל נראה לי שרוברט ת´ורן צריך לבקש מהן
אחלה סקר
ח"ח ענברוש

gntk

New member
ל-mandy

ג´ניפר לופז מגיעה לארץ ממש בזמן הקרוב

ענבר´וששש../images/Emo85.gif

בוקר טוב מותק
! כבר לא בוקר עכשיו חחחחחחח
איא פשר לדעת מה קורה בחיי היום יום שלהן אסז אני לא יודעת למי הן חייבות אבל אחלה שירשור מתוקה זזתי
בי בי וצום קל עם את צמה
N
A

אחלה סקר../images/Emo70.gif

לא עולה לי בראש מישהו שהתאומות צריכות לבקש ממנו סליחה (אם אני אחשוב על משהו אז אני ארשום לכם...) בכל אופן יש לי מישהי שצריכה לבקש סליחה אבל רק ממרי-קייט... וזו הכתבת ההיא שהשמיצה את מרי-קייט ואמרה שהיא לא יודעת לשחק ושתמיד הבדילו בין מרי-קייט לאשלי בצער גידול בנות בגלל כישרון המשחק ובלה בלה בלה... היא חייבת למרי-קייט סליחה ענקית

אמממממ

היתה לפני איזה הרבה זמן כתבה באנגלית של כתבת אמריקאית שכנראה לא כל כך מחבבת את מרי-קייט (בלשון המעטה) והיא רשמה עליה כל מיני דברים נבזיים... היה פה קישור לכתבה... אני לא יודעת איפה... אולי מישהו (ממ...מוטי...אמממ) יכול לשים קישור לכתבה

למעלה