בוקר מזדיין ואחרון להשבוע

yehuda18

New member
../images/Emo42.gifבוקר מזדיין ואחרון להשבוע../images/Emo42.gif

בוקר אחרוןןןן איזה כיף סוף שבוע הגיע.. מוות מוות לפסיכומטרי! מי בא איתי ללמוד בחו"ל? בנזין - יום שישי את יודעת

אזרח111

New member
כסף כן. עניין לא בהכרח ...

אם הייתי הולך ללמוד בשביל העניין הייתי כנראה הולך ללמוד היסטוריה ...

ReiKo

New member
דווקא להיפך...

אתה תלך ללמוד 4 שנים מקצוע שלא מעניין אותך ? זה נראה לי מיותר ללמוד כל כך הרבה זמן משהו שאתה לא מתחבר אליו... כסף - לך תקנה בוטקה של לוטו , תישב בפנים ותמלא כל היום לוטו..כסף זה לא הכל בחיים אולי בחיים האלה כן, אבל זה דבר כל כך משני...

אזרח111

New member
תחשוב על זה כמו על טבלה של תחומי עניין

אם לדוגמא המקום הראשון הוא הכי מעניין אבל לא מכניס כסף, השני גם לא מכניס כסף, אבל המקום השלישי עשוי להכניס כסף מתישהו, אז תתפשר על המקום השלישי ותלך ללמוד את זה נכון? מה לעשות ... החיים לא מושלמים ....

ReiKo

New member
לא בהכרח

אם היית רוצה משהו שמכניס כסף אז תלך ללמוד הנדסת חשמל או הנדסת אלקטרוניקה... עם כל הכבוד זה מה זה לא מעניין אותי אני הולך על משהו שמעניין אותי. לכל דבר בסופו של דבר אתה צריך ניסיון. לא משנה אם הלכת ללמוד מדעי המחשב (שגם ממש מעניין לי תביצים) או הנדסת תוכנה (כנ"ל) ואתה יודע שבשוק מרוויחים ים כסף... אם אין לך ניסיון אף אחד לא יסתכל עליך... מילא אתה צריך מקצוע שאתה יודע שתוכל להשתלב בו מלמטה ולאט לאט להתקדם...זה מילא

ReiKo

New member
בואנה מה......איזה הגזמה

סאמאמק מה נראה להם ??! כל שבוע להוסיף עוד שעות למערכת ..??? נראה למישהו הגיוני ללמוד כל השבוע במשך חודשיים מ 9 בבוקר עד 8 בערב מתמטיקה ופיזיקה ???? כושלאחותכ , קראו לעצמם מרכז אוניברסיטאי התחילו להשתולל עם השעות הלו!!! אני לא זוכר איך זה ללמוד בכלל ... מה נהיה ...... סעמק אני הולך לישון הלוואי שכשאני אקום המערכת תקוצר באיזה 100 שעות חודשיות.

ReiKo

New member
איזה מגניב שאפשר לראות כאן :)

מכיר את זה ובסוף זה לא שלח את הקובץ שימות מי שהמציא את המסנג'ר!

למעלה