בוקר מזדיין אין לי כוח לחד יומי NP - רמי קליינשטיין - קרוב לליבך ND - נסקפה
Y yehuda18 New member 17/7/07 #1 ../images/Emo42.gifבוקר מזדיין../images/Emo42.gif אין לי כוח לחד יומי NP - רמי קליינשטיין - קרוב לליבך ND - נסקפה
../images/Emo42.gifבוקר מזדיין../images/Emo42.gif אין לי כוח לחד יומי NP - רמי קליינשטיין - קרוב לליבך ND - נסקפה
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 17/7/07 #2 קומו לעבודה! ועכשיו צריך לעבוד קשה יותר,כי שוחט שוחט אותנו עם השכר לימוד!! NP Thunderstone - Tool of the Devil NE אלפחורס
קומו לעבודה! ועכשיו צריך לעבוד קשה יותר,כי שוחט שוחט אותנו עם השכר לימוד!! NP Thunderstone - Tool of the Devil NE אלפחורס
R ReiKo New member 17/7/07 #3 יימח שמו וזיכרו ארור המן, ארור שוחט! לילה טוב, גמרה אותי המשמרת לילה הזאת נראה לי אני מזדקן..... שנה ו-7 כבר פז"ם על...
יימח שמו וזיכרו ארור המן, ארור שוחט! לילה טוב, גמרה אותי המשמרת לילה הזאת נראה לי אני מזדקן..... שנה ו-7 כבר פז"ם על...
L Lady McBeth New member 18/7/07 #24 לא נראה לי שיתנו לך לעבוד באבטחה עם פרופיל 21 על ברכיים... אפילו שהיית לוחמת והכל
Y yehuda18 New member 18/7/07 #18 בשביל מה אבטחה? בתור מלצרית תוכלי להרוויח יותר.. במקום הנכון.. ורוב עבודות האבטחה הם לא בשכר גבוה והן מסריחות במיוחד (אבטחת תח"צ למשל).
בשביל מה אבטחה? בתור מלצרית תוכלי להרוויח יותר.. במקום הנכון.. ורוב עבודות האבטחה הם לא בשכר גבוה והן מסריחות במיוחד (אבטחת תח"צ למשל).
ק ק ד ו ש New member 18/7/07 #28 סבבה אבל למה להנעל על אבטחה? יש מספיק עבודות אחרות שאפשר להסתדר בהן. אם אין לך משהו נורמלי באבטחה למה להתקע על זה? רק כי היית בקרבי? סתם מיותר. אבטחה זה כדאי במעט מאוד מקומות, שמשלמים נורמלי ושהעבודה שם לא שוחקת מדי.
סבבה אבל למה להנעל על אבטחה? יש מספיק עבודות אחרות שאפשר להסתדר בהן. אם אין לך משהו נורמלי באבטחה למה להתקע על זה? רק כי היית בקרבי? סתם מיותר. אבטחה זה כדאי במעט מאוד מקומות, שמשלמים נורמלי ושהעבודה שם לא שוחקת מדי.
R ReiKo New member 17/7/07 #9 עוד פעם מישהו אומר "כוסאמו העולם" אני שוחט אותו, דוחף לו סכין יפנית לעין, מסובב אותה, חותך מהצוואר לבטן, מוציא לו את המעיים, דוחף לו לפה וזורק אותו לגדר מערכת....
עוד פעם מישהו אומר "כוסאמו העולם" אני שוחט אותו, דוחף לו סכין יפנית לעין, מסובב אותה, חותך מהצוואר לבטן, מוציא לו את המעיים, דוחף לו לפה וזורק אותו לגדר מערכת....
פ פ ר י א ו ר New member 17/7/07 #11 ../images/Emo7.gif חשבתי שיש ביננו משהו מיוחד. חוצ מזה:"כוס אמו " זו הקללה היחידה שאני מקללת, לא מגיעה לי הקלה?
../images/Emo7.gif חשבתי שיש ביננו משהו מיוחד. חוצ מזה:"כוס אמו " זו הקללה היחידה שאני מקללת, לא מגיעה לי הקלה?
ק ק ד ו ש New member 17/7/07 #12 את לא מתעסקת בעיקר אלוהים ברא אותך בשביל להכין קפה ולמצוץ. את הקללות תשאירי לנו.
P PurPle Elf New member 18/7/07 #15 הי היי תרגע... לפחות תשאיר לה סוג של קללה.. וחוץ מזה דבר יפה , למה לדבר נגוע?